İçeriğe Yönlendir

Citroen C4 Benzin-Lpg

BurakCan Hirece

Recommended Posts

BurakCan Hirece

abilerim merhaba citroen c4 bi eski kasa lpgli araçlara bakıyorum bilen abilerimden rica  ediyorum aracın bir sıkıntısı varmıdır 2. el piyasası nasıldır lpg uyumu vs hakkında bilgi. Çok teşekkürler iyi akşamlar.

Örnek ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-temiz-2008-model-c4-orjinal-69135-km-209387649/detay(araç örnektir sadece fikir olsun diye)

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Alacaksanız 2009 ve üstü makyajlılara bakın. hatta sxpk lara bakın. Bundan önce dizel c4 kullandım. Dizeldi. Ben abs sorunu yaşadım. Ancak genelde hız sabitleyici sorunu yaşayanlar oluyor. Ve fren müşürünü değiştirerek çözüyorlar. Km sizin için önemli değilse bence dizel bakın. 110 luk olanlara.

Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

aynı kasa dizelini kullandık 1 yıl. 180.000deydı. Kötü kullanıma pek dayanıklı değil. Egr sorunu kronik dizellerde. Hız sabitleyici sorunu yaşadık müşür değişimiyle düzeldi. Motor bölgesindeki malzemeler yalıtım malzemeleri vs dayanıksız. Ön camın altında keçe türü bir malzeme vardı sarkmış parçalanmıştı. Ön cam haftada bir içten silinmek zorunda kalıyordu :) Arka amortisörler biraz sesli çalışıyordu. Ama çok sevdiğim bi araçtı :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Bekir Diri

Bindim ve kullandım,arkadaşımda var yıllardır kullanıyor çokda memnun 2007 lpg li.Güzel ve inanılmaz donanımlı özellikli bir araç,temizini bulursanız kesinlikle alın derim ...

Yorum bağlantısı

En sevdiğim yanı, ilk çıktığındaki reklamlarıydı.. içine bindiğimde hayal kırıklığına uğramıştım.. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...