Uğur Çınar 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 bujilerde yaglanma gördüm şu an arac calişmiyor yeni buji alıp değişeceğim tekrar aynısı olmaması için ne yapabilirim ? Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Polo aracimda.basima gelmisti aynisi ust kapak taslanip sivi conta yapilarak takilmisti sorun cozulmustu Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 bujilerin ust tarafinda vardi yaglanma bizde de. ust kapak contasi dedi usta ve degistik simdi test surecindeyiz. ama sizinki alt tarafi sanirim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 (düzenlendi) durum çok iyi değil sanırım.bujileri temizle tak.buji değişmen çözüm değil ki,yağlamayı kesmen çözüm. genelde segman değiştirme ile çözülen bir sorun sanıyorum. 20 Nisan 2015 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Abi ne yaptiysam calistiramadim sifir buji taktim yemedi calissa direk tamirciye gidecektim tamirciyi bekloyoruz su an Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Hararet yaptırdınmı uğur,muhtemelen üst kapak contası değişecek Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 kapaktaki lastik conta o kuruyup kırılıp dökülüyor benim daha önce fiesta aracımda olmuştu yalnız o buji yuvaları bildiğin yağ doluydu bakım zamanı gördük şaşırdık ne çekişte ne çalıştırmada bir şey hissettirmemişti hatta istanbul-tokat arası geldim bende bir ford sahibi olarak Lord olmanın anlamını orda idrak ettim geçmiş olsun diyim inşallah büyük bir sorun deildir Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Aynen tesekkirler simdi atesleme bobini buji kablosu bujiler hspsini yenilicegiz ekstra olarak benzin pompasida aldik su cekiciden indirdik siradan kontrol edilecek bilgisayara baglanacak Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 geçmiş olsun abi. Takipteyim sonuçları yazarsan Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Sikinti gorundugu kadariyla samandira da kablo yanmis ondan cikti simdi samandira ariyorum deli gibi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Şamandıra? Ne şamandırası? Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 arabanın çalışmaması şuan için bujiden değilse bile,bujinin o hali içler acısı.acil önlem alman lazım Uğur.komple motora doğru gidiyorsun. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Nisan 2015 Yazar Paylaş 20 Nisan 2015 Depo icindeki sani Su anda bujiler kablosu bobin hersey degisti tik yok son olarak pompaya bakilirken kablonun yandigi gorfuk komple samandira aldik sifir takildi birazdan mars basip calismayi test edecez Yorum bağlantısı
Ahmet Varol 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 Aracımın üst kapak contasından kaçırırken önemsemedim 2 sene bindim sonra yağ kokusundan dolayı değiştirdim çekişte hiç bir fark olmadı , bujiler yağ içindeydi yağlı olarak nasıl çalıştı o kadar zaman nasıl çekiş fark etmedi bilmiyorum .Tabi ben sadece yağ kaçıyor diye biliyordum halbuki bujileri yağlıyormuş bu şekilde . Hatta eskiden daha az yakıyordu yakıt arttı saçma ama böyle oldu ford motoru ilgiyi pek sevmiyor sanırım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 Yakıt şamandırası ile bujideki yağın alakasını çözemedim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Nisan 2015 Yazar Paylaş 21 Nisan 2015 Alaka yok sani calismama sebebi samandira icimdeki kablonun yanmis olmasi arac calistirdik sabki sente atlamis gibi calisiyor motor ic tesisatiyla alakali baska sorin cikti bu sorunlari hallettikten sonra yaglanma sebenine bakacagiz Yorum bağlantısı
ömer annadinç 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Sekman değişmeli başımıza geldi geçen ay Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 (düzenlendi) kapak contası olamaz. 1- sekmanlar gitmiş. yani motor yapılacak 2- hatalı yağ kodu sekman sorununu daha kalın yağ koyarak geçici olarak bertaraf edebilirsiniz. aşırı yağ konması gibi nedenlerle valf ringlerinden içeri de kaçabilir emme tarafında özellikle PCV hattı tıkalı sökülü ise. valf ring değişimi: yağ doğru ise ve kompresyon iyi çıkıyorsa muhtemelen valf ringleri değişecektir. 5 Şubat 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 aşırı yağ konması gibi nedenlerle valf ringlerinden içeri de kaçabilir emme tarafında özellikle PCV hattı tıkalı sökülü ise. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Bujinin uc kısmında yaglanma yok dış kısmındaki yaglanma üst kapak contasından kaynaklanıyor. Yani silindir kapagınìn sökülmesine gerek yok Yorum bağlantısı
ömer annadinç 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Maalesef araba motor istiyor gibi geçen ay bir arkadaşımın motoru indirdik aynı sorunlar ondada vardı.Hayrlısı olur inşallah Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Şubat 2016 Yazar Paylaş 14 Şubat 2016 Araci sattigimizdan [emoji2] sikintimiz kalmadi Yorum bağlantısı
Recommended Posts