İçeriğe Yönlendir

Jant Ve Lastik Hakkında Yardım


Paşa Akyıldız

Recommended Posts

Paşa Akyıldız

merhabalar aracım 2010 model focus trend  dizel sedan modelidir lasti ve jantlarını büyütmek istiyorum aracımda 15 .inç lastik, jant  ve 3,5 luk eicbah yay takılı ben 17inç düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var sizlerin bilgilerinizi görüşlerinizi almak ve bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. 17 inç jant taktığımda sürtme yapar mı? direksiyon tam tur döndüğünde sürtme yapar mı ? arka tarafa 3 yada 4 kişi bindiğinde sürtme yapar mı birde 17 inç te lastik çok çabuk balonlama yapar diyorlar ne kadar doğru ve 17 inç jantta ideal ölçü nedir aracımda body kit vardır. şimdiden vericeğiniz cevaplar ve yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim herkese. saygılar la..   

Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak

Ben 18 inç kullanıyorum henüz yay takamadım ama sorun yok çok şükür. Uygun jant ve lastik seçimi ile 17 inç te problem  yaşamazsınız.. 225/45/17 veya 205/50/17 lastik ile çapta çok değişme olmadan sorunsuz binersiniz. Balon olayına gelince; Bir insan en basit ameliyata girerken bile çok ciddi riskler olabiliyor. Herkes birşey söyler ama siz takıp kullanacaksınız. Kullanıcı arkadaşlara sorsak 18 inç kullanıp ta lastiği balon yapan varmı diye; hiç problem yaşamayanda vardır, 16 inç kullanıpta tam tersini yaşayanlarda muhakkak vardır. şahsi düşüncem düzgün kullandıktan sonra bir sorun olmaz.

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

dikkatli kullanırsan çukura falan girmezsen balon yapmaz. 18 bile kullanan varken 17 jantta sorun olmaz ama et değeri arabana uyması lazım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...