İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu Part 3/ 31 Mayıs Pazar

Misafir

Recommended Posts

Eraycım hatırlarsın ki kaybolanlar da bizim peşimize takılıyor [emoji1] o nedenle hedef bu kez 500 km

Keremin verdiği koordinatlara güvenmiyeceğim :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Keremin verdiği koordinatlara güvenmiyeceğim :)

Gökhanla berabermi ayrı ayrımı ? :D :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Keremcim ayarlamış bizede gitmek düşer. Allah'tan bir mani olmassa gelirim

Yorum bağlantısı

Gökhanla berabermi ayrı ayrımı ? :D :D

Ağam,normalde beraberdik ama Gökhan sonradan ayrılıyor  :D

Yorum bağlantısı
Gökhanla berabermi ayrı ayrımı ? :D :D[/quote

Kimsenin üstüne alınmasına gerek yok bence adres belli sürüden ayrılanı kurt kaparmış misali serhan abi [emoji1] benim amacım belli ki herşeyi göze almayı belirtip kuzunun tilkiliklerinden istifade ederek onu moneküllerine ayırmak [emoji41][emoji41]

Bro hayırdır ne yazıyorsun ?  :D  :D

Yorum bağlantısı

Bu kez kordinata gerek yok diyorum [emoji3][emoji3][emoji3] bayağı bi yol yaptım bu kez ilk ben orda olucam [emoji23]

Sesli güldüm,ses geldimi aşağı  :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bu kez kordinata gerek yok diyorum [emoji3][emoji3][emoji3] bayağı bi yol yaptım bu kez ilk ben orda olucam [emoji23]

yanına benide al :D 

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Eraycım hatırlarsın ki kaybolanlar da bizim peşimize takılıyor [emoji1] o nedenle hedef bu kez 500 km

Hatırlamazmıyım video bile var köyde dağ başında 6 araba [emoji23][emoji23] yeni yerler görmüş olduk [emoji16]

yanına benide al :D

Tüpü fulle abi takılısan peşimize [emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Hatırlamazmıyım video bile var köyde dağ başında 6 araba [emoji23][emoji23] yeni yerler görmüş olduk [emoji16]

Tüpü fulle abi takılısan peşimize [emoji23][emoji23]

la benimk i 1,4 eziyete ne gerek var ama gelirim sen iste yeter :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Topragim çağırmış gelirim tabii.

Malkara da mi olacakmış kaşarlı kuzu.

Bende gelen [emoji533]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bende gelen [emoji533]

Kar yağar o tarihte Sivas'a çıkabilcen mi abi  :D 

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Aksilik olmaz ise mekandayız. Et mangal vs. bunlar bizim işimiz :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Yahu tam mekanı öğrendik dedim, yer değişmiş... Kısmet diyelim inşallah gelebilriiz.

Yorum bağlantısı
Osman Ozturk

Kısmet diyelim,gelmek için bütün şartları zorlayalım.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Katılım Listesi:

0- Mehmet Özyürek (Emmi)

1- Kerem Minaz- Aile

2- Şafak Acar

3-....

Nargie yakmaya müsaitmi mekan  :D Olmadı çardak  :nargile:

kısmetse ordayiz ;)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Kınalı rampasından önce mi sonra mı ona göre geliriz :p. Hayırlısı

Yorum bağlantısı

İlk mesajı biraz güncelledim. Dün mekana kendim gittim. Yüz yüze görüşelim dedim mekan sahibi ile. Biraz daha netleştirdik, aklımda olan birkaç soruyu da sormuş oldum ve ufak tefek aksaklıkların olmaması adına söz aldım. Ellerinden gelen hertür desteği verecekler o gün. 

Arkadaşlar mekanda tavuk yokmuş. O sebeple menüyü 2 adet ile sınırlayabildik. Detaylar yine ilk mesajda mevcut ama ilk menü sat et menü olacak. İkincisi ise köfte menü.. Tabi menüler harici alternatiflerde isteğinize bağlı olacak.

Mekan gerçekten güzel. Aile yeri ısıtma soğutmada hiçbir problem yok. Komple açılır cam. Açık alanımız yok ama hava güzel olursa camların tümünü açtırmamız mümkün. Çocuk alanı oldukça güzel ve güvenli. Ayrıca kapalı bir alan.

Sevgili Kerem,
Harika bir organizasyon olacak gibi görünüyor.
Emeğine sağlık.
7 Haziran seçim günü ve biz öğretmenler olarak muhtemelen görevde olacağız.
Bir sonrakine İnşallah diyelim...
Tarih değişikliği güzel olur : )

Hocam.. Senin için tarihi değiştirdim..  ;)  :flowers:  Mutlaka bekleriz..

Bende gelen

Geleceksen Malkara olarak değiştiririm abim..  :flowers: Kaşarlı Kuzu..  :unsure2:  :vreka:  Aklıma güzel bir fikir getirdin. Ben bunu bir ara deneyeyim..  :good1:

Katılım Listesi:

0- Mehmet Özyürek (Emmi)

1- Kerem Minaz- Aile

2- Şafak Acar

3-....

Nargie yakmaya müsaitmi mekan  : D Olmadı çardak  :nargile:

kısmetse ordayiz ; )

Alan kapalı. Nargileye müsaitlik çok yok gibi Şafak. Ama yine önceden konuşurum kardeşim..

Kınalı rampasından önce mi sonra mı ona göre geliriz : P Hayırlısı

Rampa sizin işiniz.. Arabanda yok zaten. Netcen rampayı.  ;) Beklerim kardeşim..

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Dene dene kaşar malkaranin kaşarı olacak ama. Fatih bilir sor ona. Onla istanbulda yemiştik malkara kaşarlı trakya kuzusu.

Emin kar kış bizim işimiz metropolcumuyuz biz mahsur kalalım karda. Tekerlere kızak bağlar yine cikariz alimallah.

İlk mesajı biraz güncelledim. Dün mekana kendim gittim. Yüz yüze görüşelim dedim mekan sahibi ile. Biraz daha netleştirdik, aklımda olan birkaç soruyu da sormuş oldum ve ufak tefek aksaklıkların olmaması adına söz aldım. Ellerinden gelen hertür desteği verecekler o gün.

Arkadaşlar mekanda tavuk yokmuş. O sebeple menüyü 2 adet ile sınırlayabildik. Detaylar yine ilk mesajda mevcut ama ilk menü sat et menü olacak. İkincisi ise köfte menü.. Tabi menüler harici alternatiflerde isteğinize bağlı olacak.

Mekan gerçekten güzel. Aile yeri ısıtma soğutmada hiçbir problem yok. Komple açılır cam. Açık alanımız yok ama hava güzel olursa camların tümünü açtırmamız mümkün. Çocuk alanı oldukça güzel ve güvenli. Ayrıca kapalı bir alan.

Hocam.. Senin için tarihi değiştirdim.. ;):flowers: Mutlaka bekleriz..

Geleceksen Malkara olarak değiştiririm abim.. :flowers: Kaşarlı Kuzu.. :unsure2::vreka: Aklıma güzel bir fikir getirdin. Ben bunu bir ara deneyeyim.. :good1:

Alan kapalı. Nargileye müsaitlik çok yok gibi Şafak. Ama yine önceden konuşurum kardeşim..

Rampa sizin işiniz.. Arabanda yok zaten. Netcen rampayı. ;) Beklerim kardeşim..

Kar yağar o tarihte Sivas'a çıkabilcen mi abi :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...