İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu Part 3/ 31 Mayıs Pazar

Misafir

Recommended Posts

Rıfat Hasar

Eşim hastalandı, şu an hastanedeyiz. Eğer eşim iyleşirse gelebilirim.

Geçmiş olsun Allah cc şifa versin inş.

Serkan geçmiş olsun.

Lokman abi durumlar nasıl? İyileştin mi ? Bugün sizin o tarafta ne trafik vardı çıkışta geç oldu direk eve geldim malum 9:30 dan sonra yollar kamyon doluyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Rıfat çok sağol abim, 6-7 gün sonra alçı çıkacak inşallah. trafik fuar yüzünden, neyse az kaldı bitiyor.

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Geleyim bari, et yemiyoruz bayağıdır :)

Yalnız mı Sani, gelin adayımız gelmez mi ? :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yalnız mı Sani, gelin adayımız gelmez mi ? :)

Abi sende varsa bi aday getir, orada hep beraber karar veririz. Herkes hamama götürür, biz bi et yemeye götürelim bakalım :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Abi sende varsa bi aday getir, orada hep beraber karar veririz. Herkes hamama götürür, biz bi et yemeye götürelim bakalım :p

Burcu duymasın.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Sağolun Abilerim, duanızı eksik etmeyin.

Geçmiş olsun acil şifalar.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Arkadaşlar,

Mekan ile görüştüm. Pazar günü 12:00-13:00 gibi orada olacağımızı söyledim. Sorun yok. İlk mesajı revize ettim. Yol ile ilgili tereddütleri olan varsa bana ÖM den yada buradan ulaşabilir. Telefon ile de görüşebiliriz.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar,

Mekan ile görüştüm. Pazar günü 12:00-13:00 gibi orada olacağımızı söyledim. Sorun yok. İlk mesajı revize ettim. Yol ile ilgili tereddütleri olan varsa bana ÖM den yada buradan ulaşabilir. Telefon ile de görüşebiliriz.

Saygılarımla,

Farklı konular hakkında tereddütleri de paylaşabiliyor muyuz   :crazy:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Arkadaşlar,

Saygılarımla,

benim tereddütüm,organizeyi yapan arkadaşla.bizi orda sahipsiz bırakır mı acaba diye düşünmeden edemiyorum(çişimi). :crazy:

Yorum bağlantısı

Kerem benimde yalınız gelme durumum çıktı :)

Sıkıntı yok abim..  :good1:

Farklı konular hakkında tereddütleri de paylaşabiliyor muyuz   :crazy:

Her türlü..  ;)

benim tereddütüm,organizeyi yapan arkadaşla.bizi orda sahipsiz bırakır mı acaba diye düşünmeden edemiyorum(çişimi). :crazy:

:unsure2: Yanlızlık olmaz abi de.. Son kelime yi anladım?  :unsure2:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Son dakika olarak +-5 opsiyon varmı ? Yarın belli olacak durumlar.

ya vardır ne olacak.restoran orası.ne kadar çok müşteri,o kadar kazanç :)

gelemeyen de gelemez,sorun olmaz bence.

Yorum bağlantısı

Son dakika olarak +-5 opsiyon varmı ? Yarın belli olacak durumlar.

Çok sorun olmaz Erdem.. Önder abi doğru söylemiş.  :)

ya vardır ne olacak.restoran orası.ne kadar çok müşteri,o kadar kazanç :)

gelemeyen de gelemez,sorun olmaz bence.

Sorun olmaz dediğin gibi restoran abi de, burada sayı belirtmemizin 2 nedeni var. 

1- Bizden önce çoklu başka bir gurup gelirse bizim yerler hiç olur. Yada tam tersi biz 100 kişi gelcez diye adam başka bir gurubu geri çevirmek zorunda kalır. Her durumda biz mahçup oluruz, mekan sahibi zarar eder.

2- Tandır denen nimet belirli miktarda yapılıyor. Az sayı bildirirsek bu güzelim lezzetten mahrum kalanlar olur, çok dersekte adamın elinde tandırı patlatmış oluruz..

Sayıyı aşağı yukarı netleştirme nedeni bunlar abi.. Yoksa tükkan senin..  ;)  :)

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Çok sorun olmaz Erdem.. Önder abi doğru söylemiş.  :)

Sorun olmaz dediğin gibi restoran abi de, burada sayı belirtmemizin 2 nedeni var. 

1- Bizden önce çoklu başka bir gurup gelirse bizim yerler hiç olur. Yada tam tersi biz 100 kişi gelcez diye adam başka bir gurubu geri çevirmek zorunda kalır. Her durumda biz mahçup oluruz, mekan sahibi zarar eder.

2- Tandır denen nimet belirli miktarda yapılıyor. Az sayı bildirirsek bu güzelim lezzetten mahrum kalanlar olur, çok dersekte adamın elinde tandırı patlatmış oluruz..

Sayıyı aşağı yukarı netleştirme nedeni bunlar abi.. Yoksa tükkan senin..  ;)  :)

bunları bana açıkladıysan ben zaten farkındayım bunların :)

+ - 10 kişi kimseyi üzmez manasına konuştum ben.tabi ki de sayıya göre hazırlık yapılacak ;)

Yorum bağlantısı

bunları bana açıkladıysan ben zaten farkındayım bunların :)

+ - 10 kişi kimseyi üzmez manasına konuştum ben.tabi ki de sayıya göre hazırlık yapılacak ;)

Sana değil, yanında, ayakta duran arkadaşa açıkladım abi.. :crazy:  :p  :D  :D

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Sana değil, yanında, ayakta duran arkadaşa açıkladım abi.. :crazy:  :p  :D  :D

bıyıklı olana di mi :D

Yorum bağlantısı

demesek daha iyi değil mi? konvoy her zaman risklidir.

abi zaten bir süre sonra dağılıyor ama en azından ön bir buluşma noktası olur :) 

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...