İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu Part 3/ 31 Mayıs Pazar

Misafir

Recommended Posts

Ömer Lütfi Şahin

Bizim katılım durumu sakata geldi arkadaşlar ilcede hıdrellez kutlamaları var görevli olmusuz. Kısmet diğer bulusmalara.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

saat belli değil ama E*5 büyük çekmece çıkışında olacağız, Mimar Sinan Köprüsü'nü geçer geçmez bir cep var orada bekleyeceğiz.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

saat belli değil ama E*5 büyük çekmece çıkışında olacağız, Mimar Sinan Köprüsü'nü geçer geçmez bir cep var orada bekleyeceğiz.

Kimi bekliyorsunuz ben Çoktan geldim.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

12.00 Büyükçekmeceden teker dönse nasıl olur,

Başkan senin ayrıcalığın var :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Geçen yıl katılmıştım ama bu yıl nöbete denk geldi :( Gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler .

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Saat 10 gibi teker döner gebzeden nasipse. İlk durak Gerson ile buluşma, sonrası Allah kerim :f1:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Saat 10 gibi teker döner gebzeden nasipse. İlk durak Gerson ile buluşma, sonrası Allah kerim :f1:

Buluşuyor muyuz? Nerede buluşuyoruz?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sani, gece gündüz burcuyu düşüneceğine ne konuştuk onu düşün box diyorum rail diyorum race diyorum kime diyorum aloo

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani, gece gündüz burcuyu düşüneceğine ne konuştuk onu düşün box diyorum rail diyorum race diyorum kime diyorum aloo

Tamam da, buluşacak mıydık, onu atladım :) Saat kaçta nerede o halde? Mahmutbey gişeler mi şimdi?

Yoğun bir haftasonu geçiriyorum, hiç sorma :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Sani ne içtiysen, bende isterim :)

Büyükçekmece ekibi, hareket saatini 11.30 yapalım, önce gidipte kuzuları bitirmesinler.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Evet arkadaşlar;

İstanbul için toplanma alanımız Mahmutbey gişe sonrası hemen sağdaki park alanıdır.

Lütfen saat 10:45'te orada olalım.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

İki ayrı grup oluştu, ben Büyükçekmece grubuna katılacağım. 11.30 Mimarsinan köprüsü uygundur. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

Şimdi otoyollar da gişeler arası giriş çıkış km hesaplanıp ceza kesiliyormuş diye internette haberler dolaşıyor öyle bişey var mı?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Sani ne içtiysen, bende isterim :)

Büyükçekmece ekibi, hareket saatini 11.30 yapalım, önce gidipte kuzuları bitirmesinler.

Anlaştık 11:30 Çekmece çıkışında bekleyeceğim.

Evet arkadaşlar;

İstanbul için toplanma alanımız Mahmutbey gişe sonrası hemen sağdaki park alanıdır.

Lütfen saat 10:45'te orada olalım.

Saygılarımla.

İki ayrı grup oluştu, ben Büyükçekmece grubuna katılacağım. 11.30 Mimarsinan köprüsü uygundur. 

Mert onlar paralel gurup, biz 80-90 sabitçi gurup  :D

En iyi cevap bizim grup buluşması olmalı, lanet olası paraleller.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Mert onlar paralel gurup, biz 80-90 sabitçi gurup  :D

artık ben de yazılımsız ve öfkesizim :) biraz kurum temizliği yapacaktık sadece wurth katkısı ile :p yarın servis çekicem ben sabahki duruma göre haberleşiriz :) 

Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Ben çok kişiyi tanımıyorum ama mahmutbey gişeler daha uygun gibi. 10:45 de orda olmaya çalışırım. Birsürü ford görürsem aralarına girerim :) olmazsa mekanda tanışırız artık.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...