İçeriğe Yönlendir

Bla Bla Car


Ali Tatlısu

Recommended Posts

Süleyman Can Şahin

Bu özellikle arabasına yolcu alan kişi için çok tehlikeli bir durumdur.

Yıl 2006 öğretmen arkadaş ilçeden il merkezine giderken sağanak yağmurda 50-60 yaşlarında bir kişiyi arabasına alıyor. Az ileride arkası çamur olmuş kamyonu farkedemiyor ve araçla kamyona arkadan çarpıyor. Sonuç arkadaşın omzu kaburgaları be ayağının biri kırılıyor. Amcanın ise iki ayağı kırılıyor ve ciddi kafa travması geçiriyor.

Aradan 1-2 ay geçiyor be arkadaşa bir tebligat ulaşıyor. Yetkisi yolcu taşıma, vs

Sonuç

Milyarlarca lira hastahane masrafı ve yolcu olarak aldığı amcanın iş göremez raporundan kaynaklı tazminatlar. Hepsi de arkadaşa kaldı.

Detaylarını bilmiyorum. Yorumu size bırakıyorum.

Aldığı kişi ölmüş olsaydı hapise kadar cezası var.

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Otobüs şöförü belirli testlerden geçiyor ayrıca az çok o arabayı  kullanmayı bilmese hiçbir otobüs sahibi binlerce lira verdiği arabasını o şöföre vermez.

 

Oyüzden otobüs şöförü ile bir tutmamak lazım.

Olsun, neticede şöförlüğünü ben bilmiyorum :) Otobüs sahibi güvendi diye benimde güvenecek halim yok neticede. Her bireyin değer yargıları farklıdır. Ona bakarsak devlet diğer bireye de ehliyet vermiş, sen araba kullanmayı biliyorsun demiş. Ben sana güvendim, sınavı geçtim çık yollara demiş :) Ayrıca; ne yazık ki, Türkiye'de yapılan testlerin,deneylerin vb. durumların ne kadar yetersiz olduğunu biliyoruz. 

Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun
(düzenlendi)

Yurtdışında efsane kullanılıyor.Öğrenci değişimindeyken çok denk geldim buna.

fransa-almanya-ispanya-polonya arası adamlar bu programla gidip geliyor.gerçekten çok kullanılıyor ama bizim ülkemizde korkutucu olaylardan dolayı tutmuyor.Aratın bi   Budapeşte-Berlin      Münih - Paris filan ,onlarca ilan çıkıyor.

 

Türkiyede işime yarayan yerler oldu ama son dakka vazgeçtim hep. korkuyor insan.Gerçi facebook ile bağlantılı filan az çok görüyosunuz kişileri ama güven ortamı yok türkiyede :)

tarihinde Gökhan Çoşkun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...