Yavuz Selim İNANIR 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Merhaba Aracımda emniyet kemeri uyarı sesli ve göstergede çalışmıyor yada aktif değil. (Gösterge ışığı ilk çalıştırmada gözüküyor ve sönüyor)Nasıl fark ettim derseniz alışkanlık devamlı çalıştırmadan emniyet kemerini takarım aracı bir arkadaşa verdim o fark etti acaba açıp kapatmanın bir yolu var mı? Yolumuz servise mi düştü? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 (düzenlendi) fiestalarda menüde uyarılar bölümünde var sanırım ama sesli ikaz bölümü emniyet kemerini kapsıyormu bilmiyorum büyük ihtimal sizdede vardır bir inceleyin bence 25 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 C max da 60 sn içinde kemer tokasını 9 defa tak sök yaparak sesi açıp kapıyorduk bir deneyin isterseniz tabi kontak açık ve anında tak sök ile Yorum bağlantısı
Yavuz Selim İNANIR 10 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2015 C max da 60 sn içinde kemer tokasını 9 defa tak sök yaparak sesi açıp kapıyorduk bir deneyin isterseniz tabi kontak açık ve anında tak sök ile Aynen dedğinizi uyguladık fakat başaramadık servise gittim dediğiniz gibi önce dörtlüler yaktı araç haraket ahalinde ikin tak sök yapıyor ve durup kontak kapatıp tekrar açıyor ve oldu bu olabilir dedi yazılmsal oalrak ara sıra böyle araçlarala karşılaştığını söyledi. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Hadi geçmiş olsun. En büyük arızanız bu olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts