Gökhan Turunç 14 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2015 Aslında bir kaç kez yazayım dedim de o ara Tapatalk çalışmadı kısmet bugüneymiş. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Evet benim Uzun zaman oldu cevap yazamadım. Güvendiğim bir ustaya gösterdim. Sorun şu: debriyaj setinde kullanılan bir malzeme kömür odaklı. Bir kaç zorlama da yüzeyi yanıyor ve bu ses ortaya çıkıyor. Eğer aracın vites geçişlerinde sorun yoksa normal balata ömrü bitene kadar kullanın bir sorun yok denildi. Ben de şuan bu şekilde kullanıyorum ve herhangi bir sorunum yok çok şükür. Telaşa gerek yokmuş yani Yaşıyor musun oğlum sen Tapatalk yükle, bildirimler telefonuna gelsin Varmış tapa, devam oradan Yorum bağlantısı
Gökhan Turunç 14 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2015 Yaşıyorum abi Tapatalk var da zaman pek yok işte Yorum bağlantısı
Levent Muhit 11 Ağustos 2015 Paylaş 11 Ağustos 2015 kalkışta aynı sesi bende duydum ,biraz devri yükseltince ses gelmiyor,,, Yorum bağlantısı
Erdinç Öz 11 Ağustos 2015 Paylaş 11 Ağustos 2015 Bende de bu sorun vardı, usta, Şanzıman tork takozu kırıksa da yapar dedi, nitekim kontrol ettiğimizde kırık çıktı değiştirdik artık yapmıyor. 60 TL takoz, 40 TL işçilik 100 TL ye halloldu. 1 Yorum bağlantısı
Erdinç Öz 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Bende de bu sorun vardı, usta, Şanzıman tork takozu kırıksa da yapar dedi, nitekim kontrol ettiğimizde kırık çıktı değiştirdik artık yapmıyor. 60 TL takoz, 40 TL işçilik 100 TL ye halloldu. ses ara ara yine devam etti geçen ay baskı başata değişti şuan ses yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts