Mert Keçeci 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Merhaba arkadaşlar corsa c'nin bol çizikli olan jantlarını boyama kararı aldım ancak renk için siz saygı değer form kullanıcılarına danışmak istedim yardımlarınızı benden esirgemezseniz çok sevinirim.Öncelikle araç kırmızı renkte ve silverline jantları mevcut araçta; Yapmayı düşündüğüm renk gunmetal rengi; Araç üzerinde şu şekil durcak muhtemelen hoşuma gitti ayrıca dodikleri ve pajur vs. parlak siyah yapacağı tek aklıma takılan kuşaklar gövde rengi olduğunda nasıl duracak; Yorum bağlantısı
Atilla Atun 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Gunmetal rengi iyi http://oi41.tinypic.com/oub0oy.jpg 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 ağır abi rengi olacak ve güzel olacak bence renk iyi lakin kuşakları siyaha boyasan daha iyi olucak bence 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 gunmetal güzel ama bi ton daha açık olmalı derim. Yani paylaştığınız ilk resimdeki. Kırmızı corsa'dakinden değil. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 kendiniz boyamayı pek tavsiye etmem cok zahmetli iştir başa bela olur Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 Ben altın sarısı derim ya da bronz Lacivert olasydı aracın rengi kesinlikle bronz yapardım ama kırmızıya. gunmetal güzel ama bi ton daha açık olmalı derim. Yani paylaştığınız ilk resimdeki. Kırmızı corsa'dakinden değil. Aklımdaki tamda bu astra 111.yıl rengi kendiniz boyamayı pek tavsiye etmem cok zahmetli iştir başa bela olur Araç üzerinde yapacak birşeyler arıyorum abi yedek jant lastiklerde varken hergün mesai sonrası yavaş yavaş oyalanırım. beyaz tabiki Fiestada beyaz rs jant var ikiside beyaz olursa ne bileyim içimesinmez gibi en başta abim başlar ne kıskanç adamsın hemen jantlarını benden gördün beyaz yaptın diye. bence füme karbon yapılabilir Fiyatlarını bir araştıracağım daldırma karbon vs. gibi birşey olmalıydı yanlış hatırlamıyorsam. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Ben yaptim ondan dedim boyaydi astardi 200 civarino buluyor ☺ uzerine 100 daha ekler boyatirim Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Kırmızıya siyah yakışır diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Gunmetal güzel bencede mert . Ama ne çok koyu olsun nede çok açık bence 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 En alttaki resimdeki gibi çok fazla görüyorum.Çok yakistigini düşünüyorum.Bence en alttaki resimdeki renk olmalı 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 27 Nisan 2015 Yazar Paylaş 27 Nisan 2015 Ben yaptim ondan dedim boyaydi astardi 200 civarino buluyor ☺ uzerine 100 daha ekler boyatirim Bende en çok ondan çekiniyorum abi astarı yüzünü geçerse o fena 2 tüp boya 1 tüp astar 2 tüpte vernik atsak çelik macunuydu vs. derken 60 civarı şimdiki hesap lastikleri ayırtmayı düşünmüyorum şuan itibariyle. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Bende en çok ondan çekiniyorum abi astarı yüzünü geçerse o fena 2 tüp boya 1 tüp astar 2 tüpte vernik atsak çelik macunuydu vs. derken 60 civarı şimdiki hesap lastikleri ayırtmayı düşünmüyorum şuan itibariyle. Sif boya 2 kutu kardiriyor 60 civar 15 lira civarii astar 1 kutu en az 3 kutu gidiyor arti bide vernik alacak 2 kutu [emoji1] [emoji1] [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 111.yıl rengi çok güzel bence deRenk kodu yok onun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Renk kodu yok onunDirek renk kodu yok ama katalog dan bulmuştu ona çok yakın renk mustafa Karabulut. St jantları o renkte boyattı Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 ben bu gunmetal rengini hiç beğenmedim sanki yağlı kirli gibi duruyor. naçizane yorumumdur her türlü seçiminize saygı duyarım.kolay gelsin 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 (düzenlendi) Lacivert olasydı aracın rengi kesinlikle bronz yapardım ama kırmızıya. Pardon ben aracın kırmızı olduğunu atlamışım. O halde beyaz der kaçarım. 28 Nisan 2015 tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 bende geçen gün verdim collection jantlarını boyaya, önce kumlattırdım şimdi elektrostatik boyatacağım antrasit ile bi kaç renk karıştırttım parlak bakalım nasıl olacak 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 Eğer araba kırmızı ise her şekilde beyaz jant olmalı. Kulluanımı, temizliği biraz zor ama çok yakışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 28 Nisan 2015 Yazar Paylaş 28 Nisan 2015 Sif boya 2 kutu kardiriyor 60 civar 15 lira civarii astar 1 kutu en az 3 kutu gidiyor arti bide vernik alacak 2 kutu [emoji1] [emoji1] [emoji1] 150 diyosun yani abi boyacıda bir hesaplarız olmadı çok sağlam boyacı tanıdıklar var. Astrada komşunun aracı olmadı onuda çeke çeke sanayiye götürürüm aynı tonu yakalattırırız diye düşündüydüm. bende geçen gün verdim collection jantlarını boyaya, önce kumlattırdım şimdi elektrostatik boyatacağım antrasit ile bi kaç renk karıştırttım parlak bakalım nasıl olacak Maliyet nedir kardeşim? Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 28 Nisan 2015 Yazar Paylaş 28 Nisan 2015 Eğer araba kırmızı ise her şekilde beyaz jant olmalı. Kulluanımı, temizliği biraz zor ama çok yakışıyor. beyaz tabiki Pardon ben aracın kırmızı olduğunu atlamışım. O halde beyaz der kaçarım. Beyazı benim araç üzerinde shoplıcak yokmu acep? Gunmetal güzel bencede mert . Ama ne çok koyu olsun nede çok açık bence Bulucaz orta yolu bro. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 Beyazı benim araç üzerinde shoplıcak yokmu acep? Bulucaz orta yolu bro. Aracın fotoğrafını gönder yapayım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts