İçeriğe Yönlendir

Enjektör Temizliği

Ahmet Ulusoyy

Recommended Posts

Ahmet Ulusoyy

Merhaba arkadaşlar 2007 110 ps glx model Connectim var. Özellikle kalkışlarda veya düşük vitesten yükseltirken egzozdan baya bir siyah duman atıyor. Bunun için enjeksiyon ve pompa temizleyici ürünleri öneren arkadaşlar var. Özellikle "würth" marka olanı. Bu ürünlerden kullananlar var mı? Kullansam faydası olur mu? Arabaya zarar verir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

ben kullandıktan sonra duman arttı.. şimdi bide carbon clean denicem :D 

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Bende de aynı araçtan var, hiç yoksa 4-5 depoda bir enjektör temizleyici katkı kullanıyorum. Hiç duman atmıyor desem yeridir.. Önce bilen birine kontrol ettirdikten sonra temizleyici kullanmanız daha sağlıklı olabilir. Belki sıkıntı başka birşeydir..

Yorum bağlantısı
Rıdvan Bozguç

bence hiç onlarla uğraşmayın egr valfini iptal edin duman kesilir araba rahat çalışır motor ömrü uzun olur performans az da olsa artar tabi çevreyi de biraz kirletir

Yorum bağlantısı
Gökhan Turunç

200 liraya enjektörleri komple temizletebilirsiniz. Temizledikten sonra aracın alt devirlerde daha canlı olduğunu ve yakıt tüketimi konusunda iyileşmeler olduğunu görebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Emin Mert

2005  cornetim var siyah duman atmaya başladı  cekişte  düştü sanki ne bilim bu konuda bilgisi olan varmı

Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

200 liraya enjektörleri komple temizletebilirsiniz. Temizledikten sonra aracın alt devirlerde daha canlı olduğunu ve yakıt tüketimi konusunda iyileşmeler olduğunu görebilirsiniz.

o fiyata imkansız gibi tanesi 200 se olabilir
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...