İçeriğe Yönlendir

Aracımın Ön Camına Taş Sıçraması Ve Sonra Olanların Hikayesi..

Ömür Can

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Camı değiştireceğim fakat baksaniza kimsede şu marka cam iyidir dememiş.

Droglass kaliteli

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Her şeye rağmen ford logolu taktırın diyorum :)

Tavan da boyansın diye mi :p

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Sen çizersin yaa :D

Benim elimden gelmez öyle işler abi hiç elim yatkın değildir, hemen bastırırım üstüne tavana kadar yürütürüm, sonra zaten telefonun çalar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömür Can
(düzenlendi)

:D geçmiş olsun kimsenin başına vermesin :nazar:

Teşekkür ederim.Amin.

tarihinde Ömür Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

Kusura bakmayın siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. Bence işin ehli bir ustaya yeni cam taktırın sakın ha siz değiştirmeyin. :D  :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ömür Can

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Anlaşılan Doraglass taktıracağım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Benim ön camda da taş izi var bir tane gözüme batıyor. Camı değiştirmek istemiyorum, üzerinde yağmur far sensörleri var. O işleri düzgün yapabileceklerini sanmıyorum. En kısa sürede bende onarım yaptıracağım. İlerler diye korkuyorum...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çatlak sonrası cama su bile değemeden toz dolmadan götürülüp yaptırımalı

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Benim ön camda da taş izi var bir tane gözüme batıyor. Camı değiştirmek istemiyorum, üzerinde yağmur far sensörleri var. O işleri düzgün yapabileceklerini sanmıyorum. En kısa sürede bende onarım yaptıracağım. İlerler diye korkuyorum...

Serviste değişin problem olmaz.
Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Axa' ya sormak lazım. Serviste değişim yaptığımızda hasar kaydı olarak işliyor olabilirler.

Serviste değişin problem olmaz.

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Forumun en tecrübeli üyeleri yan sanayi camları tavsiye ediyorlar ama bazı arkadaşlar taktırdım memnun kalmadım ses yaptı çizildi hızı çok belli ediyor vb sorunlardan bahsedince çekiniyorum çok ikilemde kaldım.

Yorum bağlantısı
Emre Usta

Arac camına tas geldi hemen büyümeden auto kingde kaskomun cam değiştirme hakkı olmasına rağmen tamir ettirdim.

87adea8c2181e28b0428d0931d5510c3.jpg

tamirden sonra sadece tas izi nokta seklinde kaldı catlak gitti.

32815cfd5333325adfa5a37c063df635.jpg

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Geçmiş olsun. Doraglass iyidir. Ancak yağmur sensörü vb. olsaydı orjinalin taktırmanız gerekirdi.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçmiş olsun. Doraglass iyidir. Ancak yağmur sensörü vb. olsaydı orjinalin taktırmanız gerekirdi.

Doraglass onu da hallediyor abi ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Evet Sani Öyledir de, her yerde o ustalığı gösterecek eleman olmayabilir. [emoji17]

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Evet Sani Öyledir de, her yerde o ustalığı gösterecek eleman olmayabilir. [emoji17]

Doğrudur, jel değişimi zahmetli :s

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

Arac camına tas geldi hemen büyümeden auto kingde kaskomun cam değiştirme hakkı olmasına rağmen tamir ettirdim.

tamirden sonra sadece tas izi nokta seklinde kaldı catlak gitti.

Camdaki çatlağı ne kadar süre sonra yaptırdınız? Benim camda da aynı ebatta var. Benim camdaki 6 aydır var ve hiç ilerlemedi. Auto king te çatlak oluştuktan hemen sonra gelinirse etkili sonuç alınır demiş. Ben gitsem sizin cam gibi bir sonuç alırmıyım?

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Kazım abi Basmanedeki carglass'ı tavsiye ederim biz şirket araçlarımızın cam değişimlerini orada yaptırıyoruz işçilikleri gayet güzel.

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Şimdi servisden geliyorum benim fiesta için fiyat aldım 995tl dediler sevisden servise fiyat farki olur mu?

Yorum bağlantısı
Emre Usta

Camdaki çatlağı ne kadar süre sonra yaptırdınız? Benim camda da aynı ebatta var. Benim camdaki 6 aydır var ve hiç ilerlemedi. Auto king te çatlak oluştuktan hemen sonra gelinirse etkili sonuç alınır demiş. Ben gitsem sizin cam gibi bir sonuç alırmıyım?

bir yil sonra autokinge gittim cizik dagilmaya basladiydi bende yaptirdim.sadece tas izi kaldi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...