Hüseyin Matur 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Cam işi oto camcı'nın işi. Servise gitmeyin. Doraglass iyidir. Yorum bağlantısı
Serhan Kaya 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 bir yil sonra autokinge gittim cizik dagilmaya basladiydi bende yaptirdim.sadece tas izi kaldiTşkler bilgi için. Bir de ücret ne aldılar? 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Tşkler bilgi için. Bir de ücret ne aldılar?kaskom oldugu icin mini onarimdan yararlandim. acikcasi fiyat sormadim Yorum bağlantısı
Serhan Kaya 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 kaskom oldugu icin mini onarimdan yararlandim. acikcasi fiyat sormadimTşkler. Ben de götüreceğim bakalım. Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Fiesta için doraglass 250tl fiyat verdi montaj dahil ellerinde pilkington markada varmış ben onu taktırdım çünkü orijinalide o markaydı. Değiştirmeyi düşünen arkadaşlar için servide 995tl fiyat vermişti. 2 Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Fiesta için doraglass 250tl fiyat verdi montaj dahil ellerinde pilkington markada varmış ben onu taktırdım çünkü orijinalide o markaydı. Değiştirmeyi düşünen arkadaşlar için servide 995tl fiyat vermişti. Doğru karar vermişsiniz. Yerli camlar da kaliteli olabilir ama orijinalle aynı kalitede olduklarını iddia etmiyorlar. Perşembe günü benim de ön camıma taş gelip aynanın olduğu kısmı çatlatmıştı. F-kaskom olduğu için bu gün serviste orijinal Pilkington cam taktılar. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Doğru karar vermişsiniz. Yerli camlar da kaliteli olabilir ama orijinalle aynı kalitede olduklarını iddia etmiyorlar. Perşembe günü benim de ön camıma taş gelip aynanın olduğu kısmı çatlatmıştı. F-kaskom olduğu için bu gün serviste orijinal Pilkington cam taktılar. Takılan cam şöyle mi? Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Takılan cam şöyle mi? Aynen orijinal PILKINGTON 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts