İçeriğe Yönlendir

Bakim Paketi Sizce Uygunmu ?


Mehmet_Acar

Recommended Posts

Mehmet Pınar

Bu fiyata bu listede yapılanlar pek inandırıcı gelmedi.Bahsettiğiniz işlemler en az 500 Tl den başlaması lazım.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL

Bu fiyata bu listede yapılanlar pek inandırıcı gelmedi.Bahsettiğiniz işlemler en az 500 Tl den başlaması lazım.

Aynen katılıyorum, okurken gözümün önünden TL işareti geçiyordu sonda fiyatı görünce şok oldum,

Şöyle yapalım, siz aracınızı buraya götürüp 150 lirayı verin ve başında bekleyin listedekilerin hepsi bu fiyata ve markalı malzemelerle yapılıyorsa ben Antepten kalkıp oraya getircem arabayı. ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar

İnternette sayfalarinda resim paylasiyolar gayet iyi temizliyolar ama bazi danistigim kisiler bi araba temizletmeye o kadar para verilirmi diyo ben bu paketi yaptirmak istiyorum ama iste kararsizim sizce yaptirmalimiyim

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ben 500 e bile yapmam(layıkı ile yapıldığını farz ediyorum tabi). bu meg 85-83-82-21 serisini çokça görür oldum son dönemde. Piyasada ezber yapılmış gereksiz işlemler sürüsü. hakkını vererek yapsa 2-3 gün sürer, 150 tl ye 3 gün nasıl iş yapacaklar orası muamma.

 

Aracıma bu paketi alacak olsam 85-83-82 kullanmayın 21 atın geçin dışına, içini ve motorunu temizleyin diyip verirdim. bu arada motorda yapılan temizlik de önemli, sensörlerin kulağına kaçan su anında belli olmaz ilerde kulak çınlamasına neden olur.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Pakette yazanlarin uygulanmayacaginimi dusunuyosunuz yani

 

Daha önce arkadaşlarımın deneyip edindiği tecrübeyi paylaşayım(ben böyle bir uygulama yaptırmayacağım için kendi tecrübem yok), 5 işlem varsa 3 ünü yapıp *abi bugün yoğunuz ... gün uğrarsan kalanları yaparız* gibi olaylar. Hazırda yapılanlar da hızlıca baştan savma yapılmıştı. 

 

Ürünü kullanmak yetmiyor aslında, doğru kullanmak önemli olan. Ticari bir işletme olarak bakıldığında ürünülerin fiyatları belli, işletmenin aşağı yukarı giderleri belli, bunlara oranla 150 tl ye ayıracakları zaman aşağı yukarı belli. 

 

Ben size yaptırın veya yaptırmayın diyemem, sadece beklentinizi gerçekçi tutmanızı öneririm. 

 

Daha bugün bir arkadaşım 2.el corolla alacak 50 bin tl verip boyasına bakmış 60-70-80 mikron çıkmış 100 ve üzeri çıkması gerekirken, neden? kasap pastacılar 2 kez girmişler boyaya da ondan. Şimdi düşünüyor 60 mikronu ben nasıl parlatıcam nasıl koruyacağım alsam mı almasam mı diye. Gereksiz yapılan her türlü pasta işlemine karşıyım şahsen. Her gelene yün ped + ağır aşındırıcı yapmak meziyet gelmiyor bana.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar

Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim goz onunde bulundurcam bunu

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Bu tür indirimli Detaylı Temizlik adı altında yapılan işlemler genelde baştan savma yapılıyor.İç dış yıkama motor temizliği daha sonra tavan ve koltukları bezle silme,jantları parlatıcı ile parlatma,sonra hızlı cila ile aracı geçici bir parlaklığa kavuşturma veee iş biter.

Ben aracımın sadece pasta cila ve nano koruma işlemine arkadaş hatırına 400 tl vermiştim.Varın gerisini siz düşünün.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar

Arabanin saglam bi temizlige ihtiyacu var biraz daha arastirmaya devam edeyim o zaman

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Eğer arabanızı seviyorsanız ve yapılan işlemlerden memnun kalayım diyorsanız 100-150 tl fazla verin, bilinen bir yerde işlemleri yaptırın.Bir sıkıntı olduğunda karşınızda muhatap bulabilesiniz.Bazı işlemlerin geri dönüşümü olmadığını hatırlatırım.Tecrübe ile sabit bu tür işlemlerde biraz uyguna olsun derken daha pişman olan arkadaşlarım var.Siz siz olun asla pişman olmayın.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

 

Köksalım birşey diyorsa doğrudur.dikkat edin ucuz etin yahnisi hiç iyi olmaz c-max iç temizlik için indirimle netten kupon alıp gittim firmaya kapıdan girdim o zaman 90 TL iç temizli tavandan tabana kupon bunu kapsıyor.arkadaş bir başladı işte boya koruma yapalım motoru temizliyelim falan filan kaç para 600 TL dedim yok kalsın sadece iç sabah 9 da bıraktım akşam 8 de aldım 90 TL kupona ek işte şunu kulandık bunu yaptık falan filan 160 TL ver  yeter zaten bu fiyata yapılmazda reklam olsun diye dedi yani anlıyacağın müştertiyi çekip eklemeler yapan çok 

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

kimse bu kadar işi hakkı ile bu fiyata yapmaz, malzemesini geçtim, işçiliği bile kurtarmaz. Bugün iyi yerlerde yıkama bile 30 TL olmuş

Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

Adaşım buradaymış, hemi de hemşehrim.

Konuya gelecek olursak o fiyatın yarısına sadece araba yıkayan yerler var. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar

Bende dediklerinizden sonra internetten biraz arastirayim fiyatlari dedim adamlar resmen bedavaya yaptigini anladim tesekkur ederim bgilendirdiginiz icin bi gidip gozlemliycem ilk ondan sonra burda sizinle paylasirim gozlemimi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...