İçeriğe Yönlendir

1998 Renault Scenic 2.0 Rxt Nasıldır?

Mert Yeldan

Recommended Posts

Mert Yeldan

Başlıktaki araçtan buldum bir tane. Fiyatı uygun. Güneş yanığından boyalı. Boyayan tanıdık, macun değmemiş araca. Herşeyi orjinal değişen yok. 200 bin de 2. sahibi Lpg li. 2 tane sunroof var diri de duruyor. Nasıldır kronik sorunu var mı? Bİlen eden yorum yaparsa çok sevinirim. Fiyatta uygun piyasaya göre.

Yorum bağlantısı

Başlıktaki araçtan buldum bir tane. Fiyatı uygun. Güneş yanığından boyalı. Boyayan tanıdık, macun değmemiş araca. Herşeyi orjinal değişen yok. 200 bin de 2. sahibi Lpg li. 2 tane sunroof var diri de duruyor. Nasıldır kronik sorunu var mı? Bİlen eden yorum yaparsa çok sevinirim. Fiyatta uygun piyasaya göre.

Kronik sorun; sunroof:) kızaklarında problem oluyordu sanırım.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Kronik sorun; sunroof:) kızaklarında problem oluyordu sanırım.

Saygılarımla.

Sunroof a bakayım, sorunluysa almayayım mı? :p

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Al da masraf olarak 300tl dus. O da cikma fiyatiydi 4 sene once:)

Saygilarimla.

Sürekli bozulan bir şey mi?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sunroof a bakayım, sorunluysa almayayım mı? :p

Sonunda doğru yolu bulup nayloncu olacaksın demek :D

Sürekli bozulan bir şey mi?

Motoru birde kızakları bozuluyor sanırım.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Sonunda doğru yolu bulup nayloncu olacaksın demek :D

Motoru birde kızakları bozuluyor sanırım.

5 lira borç ver de alamanlara bakayım :p
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

2 sunroof var. Elbet bozulur omurluk degil sonucta[emoji14] Sunrooflu arac almama uzun sure engel olan bir deneyim yasamistim yakinimdaki scenicten dolayi.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bütçe neydi Mert?

18 gayme hacı.

Şıkodaya müşteri hazır, duruyor mu?

Şıkoda nın enjektör çiş yaptı, 18 e verdim ben de o haliyle.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

18 gayme hacı.

Şıkoda nın enjektör çiş yaptı, 18 e verdim ben de o haliyle.

Oooo kötü olmuş. Hayırlısı olsun. İç mekan olarak ferah bir araç scenic ama kroniğini hiç bilmiyorum. Bi ara scenic 2 privilege lara merak salmıştım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bildiğim kadarıyla safkan Fransız rxt ler deri döşemeli falan. Eşek niyetine kullanan biri vardı eski komşu. Onun bile derileri dipdiriydi. Sunroof belki sorun çıkarabilir zamanla tabi ancak biri bozuldu diyelim ön Sunroofa tak motoru devam et arkası kapalı kalsın :) bir de konforu oldukça iyi gelmişti bir kaç defa sağa sola gitmiştik ailece.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Azdan çoğa doğru donanım sırası; RTA RTE RTX RXE RXT

Bulduğunuz araç en fulü. Orjinal fabrikasyon kule gergisi olması lazım. Var mı bakın, varsa güzel yol tutar. Kasmadan 160 görürsünüz. Kornası direksiyonda değildir. Kullanımı biraz serttir. Yakıt ekonomisi pek beklemeyin.

Rxt ama dij klima yok.

Yorum bağlantısı

Stilo bak derim.. [emoji3]

Yine stilo :) abi söz bi gün öyle bütçede araba alırsam stilo alıcam senin için :D
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

SW bi 35000 yıl bekler satılmasını :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

5 lira borç ver de alamanlara bakayım :p

Dert ettiğin şeye bak hemen eft yapayım 5 lira nedirki sakız parası :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zamanında hayalimdi. Tr tuning kapağına sarı renk çıkmıştı nos falan bağlamıştı :) sonra bi ara çok fazla çakalların eline düştü. Wagon çok çirkin ama arkası :) bi de bayağı hayal dünyasında yaşamış fiyat olarak
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Güzel araba. 2.0 olduğu için ön yargı var ama sorunsuz bilindik motor. Lpg'de varmış daha n'olsun. Rxt'nin sanrufları manuel değil mi. manul ise bozulmaz kolay kolay. Ama elektrikli ise bu yaşta bir araba için ya tamir görmüş olmalı yada bozulmaya yüz tutöalı. Çokta önemli değil. Araba temizse bilndik ise sanrufa falan bakmam ben.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Kronik olarak elektronik problemleri olduğunu duymuştum. Birde piyasası o kadar zayıf ki satmak isteyenlerin bir çoğu malum site de doğum günü kutluyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...