Tuna İşgören 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Bugün serviste hem klimamın bakımını yaptırdım hemde Torpido üstü ambiyans aydınlatmasını taktırdım . İds ile menüleri karıştırırken teyp özelliklerinde 6 hoparlör seçeneği olduğunu fark ettim sistem 4 hoparlore göre ayarlıydı onu 6 hoparlör yaptık ve sisteme yükledik . Teyp menüsünde FADER özelliği açıldı yani ön ve arka hoparlör ayarı . tabi arkalarda hoparlor yok ama tesisat varmıdır ? Orta direkteki kabloların olduğu plastik aparat içinde tesisat olabileceğini düşünüyorum o aparat içerisini kontrol eden varmıdır ? Ayrıca başka bi parametre olarakta usbsiz teyp yazıyor onuda usb ile kullanılan teyp olarak değiştirebiliyoruz teyp arkasında belkide usb alt yapısı vardır söküp bakmak gerekli 2011 lerde yoktu ama belkide olabilir. Ambiyans tüp ledi montaj yaptıktan sonra yanmadı malesef onunda tesisatı hazırdı beyinden estetik ışık parametresiini açmak gerekiyor fakat araç parametre değiştirmeye izin vermedi bizde direk kontağa bağladık beyinden aktif edebilen varmıdır yada aktif etme yollarını bilen yardım edecek biri _? 1 Yorum bağlantısı
Basri Karadağ 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Ford serviste klima gazı dolumu kaç tl ? Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Fordun tüm modellerinde tesisatın yüzde 90nı vardır ama aktif edilmemiştir paket ayrıcalığından dolayı yani arkaya hoparlörlerin tesisatı içindedir ve ucu boştadır bağlayabilirsiniz Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 1 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2015 Ford serviste klima gazı dolumu kaç tl ? ücretsiz yaz kontrolü ve klima gazı basma falan kdv dahil 59 tl 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Bugün serviste hem klimamın bakımını yaptırdım hemde Torpido üstü ambiyans aydınlatmasını taktırdım . İds ile menüleri karıştırırken teyp özelliklerinde 6 hoparlör seçeneği olduğunu fark ettim sistem 4 hoparlore göre ayarlıydı onu 6 hoparlör yaptık ve sisteme yükledik . Teyp menüsünde FADER özelliği açıldı yani ön ve arka hoparlör ayarı . tabi arkalarda hoparlor yok ama tesisat varmıdır ? Orta direkteki kabloların olduğu plastik aparat içinde tesisat olabileceğini düşünüyorum o aparat içerisini kontrol eden varmıdır ? Ayrıca başka bi parametre olarakta usbsiz teyp yazıyor onuda usb ile kullanılan teyp olarak değiştirebiliyoruz teyp arkasında belkide usb alt yapısı vardır söküp bakmak gerekli 2011 lerde yoktu ama belkide olabilir. Ambiyans tüp ledi montaj yaptıktan sonra yanmadı malesef onunda tesisatı hazırdı beyinden estetik ışık parametresiini açmak gerekiyor fakat araç parametre değiştirmeye izin vermedi bizde direk kontağa bağladık beyinden aktif edebilen varmıdır yada aktif etme yollarını bilen yardım edecek biri _? Ambiyans ışığını ne kadara yaptırdınız? Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 1 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2015 Ambiyans ışığını ne kadara yaptırdınız? 200 tl'ye aldım montaj dahil . çok güzel oldu ama tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yığılı 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 (düzenlendi) 200 tl'ye aldım montaj dahil . çok güzel oldu ama tavsiye ederim ben aracımı 5 ay kadar önce tekirdağda erkan otomotivden aldım. ambiyans ışığını sordurdum ama parça bulamadılar yapamayız dediler, şimdi sen 200tlye aldım demişsin nerden aldın (yer tekirdağ yazdığı için ) nedir olay tam olarak açıklayabilir misin? sadece torpidoya led mi yoksa renk değiştiren bardaklık kenarlarında vs birçok noktada gerçek ambiyans aydınlatması mı oldu? 1 Mayıs 2015 tarihinde Mehmet Yığılı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 2 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2015 ben aracımı 5 ay kadar önce tekirdağda erkan otomotivden aldım. ambiyans ışığını sordurdum ama parça bulamadılar yapamayız dediler, şimdi sen 200tlye aldım demişsin nerden aldın (yer tekirdağ yazdığı için ) nedir olay tam olarak açıklayabilir misin? sadece torpidoya led mi yoksa renk değiştiren bardaklık kenarlarında vs birçok noktada gerçek ambiyans aydınlatması mı oldu? Serviste pahalı hocam 330 tl civarı sanırım bi fiyatı var sadece torpido üstü tüp ledin . Gittiğim usta arkadaşından ayarladı klima bakımına gittiğimde sağolsun klima gaz basımı sırasında montajını yaptı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Serviste pahalı hocam 330 tl civarı sanırım bi fiyatı var sadece torpido üstü tüp ledin . Gittiğim usta arkadaşından ayarladı klima bakımına gittiğimde sağolsun klima gaz basımı sırasında montajını yaptı Fotoğraf görebilir miyiz ? 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 4 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2015 Genel görünüş Torpido üstü ambiyans aydınlatma Submarine Tavan Lambası Submarine Tavan Lambası Aydınlatması Işık olmayan bi yer bulamadım böyle zifiri karanlık o zaman daha iyi fotolar çekebilirdim ancak bu kadar oldu .. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 İDS nedir :-D OBD2 ile yani direksiyonun altındaki soket ile araca bağlandığınızda bilgisayardaki ford programının ismi. Yetkili servislerde ve bazı ford özel servislerinde bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 19 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2015 Vites önü ambiyans aydınlatma ışığını servise sipariş vermiştim dün gelmiş gidip montajını yaptırdım .. Sagolsun ustam yol yardımdaymış servise çağırdı 10 dakikada halletti işimi .. Vites Önü göz siyah olduğu için kırmızı ışık pek belli olmuyor anca içine bişeyler koyunca belli ediyor kendini .. Sanırım titanyumlardaki gözden almam gerekecek gri renkli yada çıkarıp sprey boya ile boyamam gerekecek . Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 Vites önü ambiyans aydınlatma ışığını servise sipariş vermiştim dün gelmiş gidip montajını yaptırdım .. Sagolsun ustam yol yardımdaymış servise çağırdı 10 dakikada halletti işimi .. Vites Önü göz siyah olduğu için kırmızı ışık pek belli olmuyor anca içine bişeyler koyunca belli ediyor kendini .. Sanırım titanyumlardaki gözden almam gerekecek gri renkli yada çıkarıp sprey boya ile boyamam gerekecek . Tuna Bey; Fotoğraf eklemek için linke bakınız. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/219199-foruma-resimfoto%C4%9Fraf-ekleme/page-6#entry2362103 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 19 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2015 Tuna Bey; Fotoğraf eklemek için linke bakınız. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/219199-foruma-resimfoto%C4%9Fraf-ekleme/page-6#entry2362103 Daha once hizliresimden ekliyodum bi sorun mu site ile alakali ? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Daha once hizliresimden ekliyodum bi sorun mu site ile alakali ? Olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts