Yunus Güllüce 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 S.Aleyküm arkadaşlar. Connecteki A/C düğmesi ne işe yarıyor? Üzerinde bide küçük yeşil bir led var bu düğmenin. Onun yanındaki arabanın içinde geriye gönen bir oku simgeleyen bir düğme daha var, onun içerdeki havayı dönderdiğini öğrendim ama A/C düğmesinin ne işe yaradığını bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Yunus Güllüce 3 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2015 Klimayı açar, ferahlatır hocam normalde üstteki mavi ve kırmızı ayarı olan çevirmeli düğmelerden açmıyormuyduk ya? bunun özelliği veya artısı ne ki acep ? Yorum bağlantısı
Salih Seyman 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Klima açar ve kapatır. yanındaki dışardan hava girişini kapatır ve içerdeki havayı devirdaim eder klimadan bağımsızda kullanılabilir fakat uzun süre kullanılmaması tavsiye edilir. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Aleyküm selam. Doğru cevaplar verilmiş genel bilgi edinmek ve bilgilerinizi güncellenmek için de araç kullanma kılavuzuna bir göz gezdirin http://www.ford.com.tr/ford-servis/tanitma-ve-kullanma-kilavuzlari Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Hyundai accent pazarlığı yaptım,sahibi klimayı açtı.(Fanı çalıştırdı.) arkadaşım klimayı açmadığını,arabanın soğumayacağını söyledi.Arabanın sahibi bir iki dakika geçsin diye itiraz etti.Derken üç dört dakika geçti araba soğumadı,sadece hava girdi içeriye.Arkadaşım da A/C düğmesine basmasını ısrar edince adam da bastı. Bir iki dakika içinde araba soğuyunca adam. Ha bak arabada bu özellikte varmış... 9 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Ac düğmesi yeşil yanmadan Çevirmeli düğme mavide olduğunda sadece dışarıdaki havayı içeri üfler. Ac düğmesine bastığınızda klima devreye girer ve cok daha soğuk üfler. Eğer şimdiye dek kullanmadiysaniz birkaç hususa dikkat etmenizi öneririm. Ac açıkken direk yüzünüze yada göğsünuze doğru üfletmeyin. Klima çarpar ve yüz felci dahil birçok hastalığa neden olabilir. Ayrıca çok sıcak havalarda araç içi çok sogutulmusken araçtan inip direk güneş altına çıkmayın. Ani ısı farkı tehlikelidir. Önce ac düğmesini kapatıp bir süre normal fanın calismasini sağlayın. Hem klimanın hava kanallarında nem bırakıp zamanla koku yapmasının önüne geçersiniz hem de aynı yerde bakteri üremesine engel olursunuz. 5 Yorum bağlantısı
Yunus Güllüce 3 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2015 Anladım. Teşekkür ederim. Çok sağolun. Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Anladım. Teşekkür ederim. Çok sağolun. Ayrıca uzun süre klimayı yani ac düğmesini kullanmamak klima gazınızın bitmesine neden olur bizzat tecru ettim. Bu nedenle kullanmasanız bile haftada bir defa klimayı açıp ac yi aktifleştirin 5 dakika bu şekilde çalışsın daha sonra kapatın. Burdaki amaç klima gazının tesisatta dolanmasını sağlamak. Yorum bağlantısı
Kenan Koç 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Basarsanız lambası yanar klima devreye girer tabi fanıda açmanız lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts