Ali Ozan Yurtsever 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 2011 nisan 339 yedek sb. sağ. astğm. Acemilik samsun sahra sıhhiye. Görev yeri Erzurum 4. zırhlı tugay rehberlik danışma merkezi kısım amirliği. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Şu an bekar olsam ve yaşım biraz daha genç olsaydı askerlik yapmak isterdim.Geçen sene askerliğim kısa dönem jandarma olarak Kastamonu J.Alay Komutanlığı'na çıktı.Eylül'de gidecektim,son anda vazgeçtim.Sonra zaten bedelli çıktı.Bende bedelli yaptım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 2009 yılı 325. Dönem astegmen. Eğitim Ankara-polatli. Sonrasi Lefkoşa Kıbrıs 14. Zırhlı tugay topçu taburu- Yer Ölçme ve Hedef Tespit Takım Komutanı. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Görmez olaydim ağabey Anılarım depreşti şuan. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 301. Dönem Yedek subay olarak 2004 Aralık - 2005 Kasım Asteğmen Adayı 3 ay Ankara Mamak Mebs Deniz kuvvetleri Çanakkale boğaz komutanlığı OBİ subayı Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Acemi birliğim Tokat 5.Er Eğitim Piyade Alayı Usta birliğim İzmir Bornova Özel Koruma Bölüğü 1986/2 tertip.Uzun dönem. Ben oradayken avcı er eğitim taburuydu demek alay olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 Şu konuyu da ayrıca tavsiye ederim http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/198885-maceralarla-dolu-askerlik-an%C4%B1lar%C4%B1n%C4%B1z-i%C3%A7in-do%C4%9Fru-yerdesiniz/?view=findpost&p=2545238&hl=askerlik 1 Yorum bağlantısı
İlkay Durmuşlu 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 99 nisanda teskere aldım oradan, tugay karargah bölüğünde matbaacıydım.. Koğuşumuz 1 tabur kğuşu ile aynı binadaydı, eğer nisandan önce geldiyseniz ilk kayıt aşamasında karşılaşmış olabiliriz.. Kara yağız, kamuflajı kahverengi ağırlıklı çakı gibi asker bendim.. Serkan hocam 99 aralıkta teslim oldum maalesef görememişimdir sizi. Ama sizin bl.kom. Volkiyi gördüm şahsen bizzat kendim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2015 Paylaş 5 Mayıs 2015 2009 da gittim acemi birliği Isparta komando er eğitim ve tatbikat alay Komutanlığı usta birliği 3. Komando tugayi 2. Komando taburu bayirduzu/Eruh/Siirt Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Askerliğinden memnun olanı görmedim, bedelli için beklemeye devam ediyorum Hani birkaç tane heveslendirecek mesaj görsem okulu bitirip kısa dönem gideyim diyeceğim de o da yok Erdem ben kimseye anlatmam askerliğimi.. Etrafımdaki tüm arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim doğuda yada benzeri bölgelerde, ağır şartlarda, silah altında askerlik yaptığı için, ben ne zaman anlatmaya başlasam, beni linç etme girişiminde bulunuyorlar.. Ordu evinde kısa kollu beyaz gömlek, iskarpin ayakkabı, papyon boğazımı sıktığından açık yaka gömlek 101 kg gittim usta birliğinden (!) 5 ayda 111 kg olarak geri döndüm. Hani Cem Yılmaz anlatır ya askerlik anılarını, "vurdum tekmeyi girdim içeri" ha işte.. Ben hemen hemen öyle yaptım askerliği. Ordu evinin hemen karşısında paşanın konağı vardı.. Ona özel Türkiye nin çeşitli yörelerinden gelen gıdaların en hakikileri, en kalitelilerinin saklandığı erzak dolabı bana emanetti. İşte sağolsun paşa torunu gibi yaptık askerliği.. Neyse. Burası anılar konusu değil. İsteyen olursa anılar bölümünde anlatırım detayları.. Kısaca yine aynı şartlarda olsa yine giderim. Hatta ömür boyu askerlik yap deseler yaparım.. 1992-93. Acemi birligi manisa. Usta, pardon tatil yerim Harbiye Askeri Müze Anaa.. O zaman ben ufakkene, müze ziyaretinde fanus içinde bi asker abi vardı. Bende diyorum Servet abimi nereden hatırlıyorum.. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 2009 yılı 325 KSD Safranbolu Jandarma Er Eğitim Alayı,orta şekerli bir askerlik,normalde 9-10 kısa donemın olduğu alayda 54 kişi olduk,bölüklerde görev aldık ne yapıcaz sizi dedikleri,zamanı gelincede alayda kadro askerden çok olduğumuz günler çok amaçlı defter misali her göreve amadelik,beraberinde keşke her asker sizin gibi olsaydı sözlerini duydugumuz komutanlar,askerlik acısıyla tatlısıyla unutulmaz asla.. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Erdem ben kimseye anlatmam askerliğimi.. Etrafımdaki tüm arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim doğuda yada benzeri bölgelerde, ağır şartlarda, silah altında askerlik yaptığı için, ben ne zaman anlatmaya başlasam, beni linç etme girişiminde bulunuyorlar.. Ordu evinde kısa kollu beyaz gömlek, iskarpin ayakkabı, papyon boğazımı sıktığından açık yaka gömlek 101 kg gittim usta birliğinden (!) 5 ayda 111 kg olarak geri döndüm. Hani Cem Yılmaz anlatır ya askerlik anılarını, "vurdum tekmeyi girdim içeri" ha işte.. Ben hemen hemen öyle yaptım askerliği. Ordu evinin hemen karşısında paşanın konağı vardı.. Ona özel Türkiye nin çeşitli yörelerinden gelen gıdaların en hakikileri, en kalitelilerinin saklandığı erzak dolabı bana emanetti. İşte sağolsun paşa torunu gibi yaptık askerliği.. Neyse. Burası anılar konusu değil. İsteyen olursa anılar bölümünde anlatırım detayları.. Kısaca yine aynı şartlarda olsa yine giderim. Hatta ömür boyu askerlik yap deseler yaparım.. Anaa.. O zaman ben ufakkene, müze ziyaretinde fanus içinde bi asker abi vardı. Bende diyorum Servet abimi nereden hatırlıyorum.. abi sen iyi 10 kilo almışsın ben ne yapayım 77 gidip 107 geldim düşü n nasil askerlik yaptıgımı Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 abi sen iyi 10 kilo almışsın ben ne yapayım 77 gidip 107 geldim düşü n nasil askerlik yaptıgımı Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 :D hala vermeye uğrasıyorum o kiloları yapıştı kaldı Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 1Mart-31 Eylül 2010 333. Kd cenderme cvş Ardahan-Posof.. Zor günlerdi diyicem ama çatışmaya girmiş insanlara Gazilere , Şehitlerimize saygısızlık olacak. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Serkan hocam 99 aralıkta teslim oldum maalesef görememişimdir sizi. Ama sizin bl.kom. Volkiyi gördüm şahsen bizzat kendim. Dediklerini yapınca aslında çok iyi adamdı ama anlaşabilen çok az insan olurdu onunla.. Kantinin oradaki surların arasına pankart yazdırmıştı bana, barışta ter dökmeyen savaşta kan döker, diye.. Ordu komutanı çok beğendi, haliyle Volkiyle arayı epey düzeltmiştik.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 (düzenlendi) Anılarım depreşti şuan. 15 ay askerlik yaptım acemilik harici çarşı yüzü görmedim, hatta karakola karadan ulaşım bile yoktu 6 Mayıs 2015 tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Kerem abi acemideki ilk haftalar ☺☺ Tapatalk yuzunden alinti yapamadim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 15 ay askerlik yaptım acemilik harici çarşı yüzü görmedim, hatta karakola karadan ulaşım bile yoktu Ankara Güvercinlik te askerlik yaptım, 15 ay boyunca hiç çarşıya çıkmadım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 ne dandik yer be ufacık bi yer kacıncı bölükteydim 9 du galiba. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Ankara Güvercinlik te askerlik yaptım, 15 ay boyunca hiç çarşıya çıkmadım Çarşıdan çıkmadım olacaktı o bence Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 30 Mart 2000 - 30 Temmuz 2000 Tuzla Piyade Okulu Yedek Subaylık için 4 aylık Eğitimin ardından, 15 Ağustos 2000 - 15 Temmuz 2001 Trabzon 48. İç Güvenlik Tugayında Asteğmen olarak tamamladık vatani görevimizi... Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 301 kd Kırklareli / Pınarhisar - Shh. Onb. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Anaa.. O zaman ben ufakkene, müze ziyaretinde fanus içinde bi asker abi vardı. Bende diyorum Servet abimi nereden hatırlıyorum.. Mehteran bölüğü askerleri nokta nöbeti tutardı bizde. Ben santraldeydim Yorum bağlantısı
Ali ATAKUL 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Acemi Birliği Burdur 21 Mart 2014 -11 Nisan 2014Usta Birliği Tekirdağ/Saray 18 Nisan - 11 Mart 2015 arasıTakım Çavuşluğu ve Takım Yazıcılığı yaptım Kendime ait yazıhanemde kafama göre takılıyodum rütbeli personelimiz nöbetlerinde Bilgisayar getiriyordu Film oyun vs ihtiyaçlarımı burdan karşıladım.Tüm rütbeli personelle direk cep telefonu üzerinden haberleşiyordum kebap bir askerlik yaptığımı söyleyebilirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts