İçeriğe Yönlendir

Bu Da Benim My Fiesta ' M :))

Yusuf Aycibin

Recommended Posts

Yusuf Aycibin

Kendimce üç beş oynuyorum ufak ufak bazı değişiklikler devam edecek tabi sizlerinde yorumunu alayım istedim :))

W1hYE0h.jpg

ma9ryL1.jpg

M4WpGhP.jpg

Yl1sHrL.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Maşallah  :nazar:  Alışıla gelmiş Fiesta dokunuşlarının dışında hoş bir çalışma

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

maşallah hoş geldiniz kazasız belasız bu modellerde o gündüz farları çok iyi konumlandırılıyor çok hoş oluyor  :nazar:

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Maşallah :nazar: Bu farları zamanında çok aramıştım bulunduğum yerde ama bulamadım. Erzincan'dan birisi satıyordu. Trend Fiestalar için sis farı yerine yapılacak güzel uygulamalardan birisi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Güzel olmuş güle güle kullanın ön tamponun kırmızı şeritlerini alttan devam ettirseydiniz daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Erhan Buluk

Güzel olmuş güle güle kullanın ön tamponun kırmızı şeritlerini alttan devam ettirseydiniz daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

Katılıyorum. :nazar: :nazar:  Maşallah...

Yorum bağlantısı
Onur Doğan

Kırmızı şeritler nasıl bi malzeme link varsa verebilirmisiniz? Yapıştırılıyor mu yoksa geçmeli mi vs..

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin
(düzenlendi)

Kırmızı şeritler nasıl bi malzeme link varsa verebilirmisiniz? Yapıştırılıyor mu yoksa geçmeli mi vs..

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/3d-kirmizi-nikelaj-serit-cita-0-06-x-5-metre-162110190

üzerinde yapışma özelliği mevcut kesimi ve uygulaması çok basit 

Gündüz farının montajı zor mu? Kendimiz yapabilir miyiz?

montajı zor değil aslında ama yinede işin ustası yaparsa daha hoş durur diye düşünüyorum bağlantıları vs. yapılmasıda var sonuçta 

maşallah hoş geldiniz kazasız belasız bu modellerde o gündüz farları çok iyi konumlandırılıyor çok hoş oluyor  :nazar:

evet ford un gizli para tuzağına tepki gibi aslında :) bir sis farı için aracın tamponunu değişitirn diyorlar ! ne gerek var ayrıca bu şekilde sis farından farklı ama daha hoş bi görüntü verdiğini düşünüyorum ayrıca herkese yorumlarında dolayı teşekkür ederim umarım Rabbim olmayanlara da nasip eder en iyisini

Katılıyorum. :nazar: :nazar:  Maşallah...

o şekilde de düşündüm fakat çok fazla abartmak istemedim hem öyle olduğu zamanda orda sanki ruj sürmüş bayan dudağı gibi durur diye düşünerekten yapmadım :)

tarihinde Yusuf Aycibin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

jant istiyor :)

istiyor evet sonuna kadar da haklı ama biraz sabretmesi lazım maddiyat önemli :))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Çimen

MEll52.jpg

bende aracima kirmizi serit calismasi yaptim ama, ford yazisinin kenarindaki seritleri sizin gibi yapistiramadim. Kazasiz Belasiz kullanin ins.

Yorum bağlantısı
Mahsum Aca

maşallah iyi olmuş ellerinize sağlık kazasız belasız kullanırsınız inşallah jant almayı düşünürseniz iletişime geçelim elimde orjinal ford fiesta 16 inç jantları var temizdir fiyatta yardımcı olurum forum indirimi

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

MEll52.jpg

bende aracima kirmizi serit calismasi yaptim ama, ford yazisinin kenarindaki seritleri sizin gibi yapistiramadim. Kazasiz Belasiz kullanin ins.

güzel durmuş fakat ford amblemi yanındakini düz yapıştırabilseydin daha tatlı dururmuş ayrıca alttaftaki şeridi tampona deil de panjura yapıştırabilseydin iç kısıma daha mı hoş dururdu die düşünmedim değil... maşallah kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah inş.

maşallah iyi olmuş ellerinize sağlık kazasız belasız kullanırsınız inşallah jant almayı düşünürseniz iletişime geçelim elimde orjinal ford fiesta 16 inç jantları var temizdir fiyatta yardımcı olurum forum indirimi

jant düşünüyorum evet ama 16 büyük mü olur acaba yakıtıda etkiler sanırım 15 düşünüyorum 

bunun gibi ama yinede sizde ki jantı da görmekte fayda vardır sanırım resmini paylaşabilirseniz memnun olurum

http://image5.sahibinden.com/photos/54/06/38/162540638ffd.jpg

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

güzel durmuş fakat ford amblemi yanındakini düz yapıştırabilseydin daha tatlı dururmuş ayrıca alttaftaki şeridi tampona deil de panjura yapıştırabilseydin iç kısıma daha mı hoş dururdu die düşünmedim değil... maşallah kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah inş.

jant düşünüyorum evet ama 16 büyük mü olur acaba yakıtıda etkiler sanırım 15 düşünüyorum 

bunun gibi ama yinede sizde ki jantı da görmekte fayda vardır sanırım resmini paylaşabilirseniz memnun olurum

http://image5.sahibinden.com/photos/54/06/38/162540638ffd.jpg

Jant için replika alacaksan iyi araştır.Özellikle İSİMSİZ jantları sırf güzel diye alma.Can güvenliğini emanet ettiğin en önemli donanımların başında jant ve lastiğin geliyor.Ufak bir çukurda çatlayıp sonra 100+ hızda bu çatlak dayanamayıp jantı parçalar.Bu durum tüm jantar için geçerli olsa da kalitesiz ve güvenlik testleri tam olarak yapılmayan isimsiz jantlar kesinlikle kumardan başka birşey değil.Uygun fiyat arıyor iseniz CMS ve Kormetal'lere bakın.Bende uzun zamandan beri araştırdığımdan edindiğim özet bilgiyi paylaşmak istedim.Herşeyin başı güvenlik

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Jant için replika alacaksan iyi araştır.Özellikle İSİMSİZ jantları sırf güzel diye alma.Can güvenliğini emanet ettiğin en önemli donanımların başında jant ve lastiğin geliyor.Ufak bir çukurda çatlayıp sonra 100+ hızda bu çatlak dayanamayıp jantı parçalar.Bu durum tüm jantar için geçerli olsa da kalitesiz ve güvenlik testleri tam olarak yapılmayan isimsiz jantlar kesinlikle kumardan başka birşey değil.Uygun fiyat arıyor iseniz CMS ve Kormetal'lere bakın.Bende uzun zamandan beri araştırdığımdan edindiğim özet bilgiyi paylaşmak istedim.Herşeyin başı güvenlik

Aynen ve mümkünse oem en iyisi ;)

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Doğru diyorsun güvenlik önemli ve vermiş olduğun bilgi doğrulsunda kormetal  ve cms yi araştırayım bulabilirsem orjinal çıkma bakıyorum ama biraz pahalı olacak sanırım. çakma yada replika bende düşünmüyorum zati ama vermiş olduğun bilgiler kafamda yer etti teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Yusuf Aycibin

Çalışmalar Sürüyor :)) Araçta yapılan diğer değişiklikler jant, Spoiler, Fiesta Yazısı, St Yazısı:)  İç kaydırmaz pedler zamanla daha devamı gelecek sanırım forumda yeni ve farklı şeyler gördükçe duramayacam anlaşılan :) Araç Biraz Kirli Bu ara İşimden sebep ilgilenip yıkatamadım onu göz önünde bulundurmayın :)))

c8WWksl.jpg

oUoR7Tc.jpg

rvM7XUX.jpg

nbzsy9H.jpg

Qig2g1k.jpg

yQdRUxb.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...