İçeriğe Yönlendir

Bu Da Benim My Fiesta ' M :))

Yusuf Aycibin

Recommended Posts

Burak Beykurt

Offff jantlar da yakıyor spoiler da yakıyor :) 

Parlaklıkları mükemmel ;) Frenlerdeki kırmızı kapaklar ne kadara mal oldu? Onlar da çok iyi durmuş  :bravo:  Bende istiyorum öyle kapakkkk  :hohoho:

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin
(düzenlendi)

Offff jantlar da yakıyor spoiler da yakıyor :)

Parlaklıkları mükemmel ;) Frenlerdeki kırmızı kapaklar ne kadara mal oldu? Onlar da çok iyi durmuş  :bravo:  Bende istiyorum öyle kapakkkk  :hohoho:

:) eyvallah frenlerdeki kırmızılıklar sprey boya :) janları taktığım yerde boyadım ben para vermedim hedaye aldım da bi sprey boya en fazla 15 20 liradır heralde 7-8 sene önce bisikletimi boyamak için almıştım en son jantlar evet hoşuma gitti ama küçük kaldı gibi sanki :( ama yapcak bişi yok malesef bunada şükür diyorum :)

tarihinde Yusuf Aycibin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

2 ay oldu alalı kendimce sade ve farklı bir modifiye yapmayı amaçladım olumlu yada olumsuz görüşlerinizden çekinmeyin belki benim gözümden kaçan bir detay vardır...

tnik6bS.jpg

bK8nY2B.jpg

lispsrl.jpg

37BW2qo.jpg

iyIEfF1.jpg

eu0Nfht.jpg

jBwa609.jpg

kKFa3YV.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Jantlar hariç şimdilik iyi başlangıç.

16 titanium jantı istiyor.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Jantlar hariç şimdilik iyi başlangıç.

16 titanium jantı istiyor.

+100

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

16 jant diyorsunuz sonuna kadar haklisiniz ama suan icin ona ayiracak butcem yok malesef simdilik boyle idare ediyorum :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar

Cam çıtaları, Uzakdoğu  ön panjur, ön karlık, marşpiyel ile daha da iyi durabilir. Bu dediklerimin hepsi 500 lirayı geçmez :) Güle güle kullanın. 

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Maşallah. :nazar: Güle güle kullanın. Jantlar benim de hoşuma gitmedi, ama şu da var. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sizin hoşunuza gidiyorsa önemli olan sizin görüşünüz. Keyfini sürün. :)  

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Cam çıtaları, Uzakdoğu  ön panjur, ön karlık, marşpiyel ile daha da iyi durabilir. Bu dediklerimin hepsi 500 lirayı geçmez :) Güle güle kullanın. 

Şimdilik biraz durulmam gerekiyor ileride inş. bu dediklerinizi de yapıcam :)

Maşallah. :nazar: Güle güle kullanın. Jantlar benim de hoşuma gitmedi, ama şu da var. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sizin hoşunuza gidiyorsa önemli olan sizin görüşünüz. Keyfini sürün. :)  

aslına bakarsan jant şekli hoşuma gitti ama boyutu küçük kaldı ama yapıcak bişi yok şimdilik maddi durum biraz sıkışık ileride farklı boyutlara geçebilirim kısmetse :)

Ayrıca herkese teşekkürler

Yorum bağlantısı
Onur Kacar

Jantlar inanılmaz kötü gösteriyor arabayı. Araban açık renk olduğu için ilk fırsatta 15-16" siyah jant tavsiye ederim arabanın dünyasını değiştirecektir. 

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Jantlar inanılmaz kötü gösteriyor arabayı. Araban açık renk olduğu için ilk fırsatta 15-16" siyah jant tavsiye ederim arabanın dünyasını değiştirecektir. 

Bi süre böyle gidecek mecburen nakit sıkıntımdan dolayı idare edicem böyle artık ileride inş. toparlarsam kendimi 16 düşünüyorum 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Çalışmalar Sürüyor Gerçi ford un oyunlarıyla karşılaşmaya devam ediyorum :) aydınlatmaya bir ampul takmamış duy u var sistem çalışıyor fakat ampul ! enteresan düşünceler ford daki :)))

VTPLACT.jpg

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın  :nazar:

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...