Burak Beykurt 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Offff jantlar da yakıyor spoiler da yakıyor Parlaklıkları mükemmel Frenlerdeki kırmızı kapaklar ne kadara mal oldu? Onlar da çok iyi durmuş Bende istiyorum öyle kapakkkk Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 6 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2015 (düzenlendi) Offff jantlar da yakıyor spoiler da yakıyor Parlaklıkları mükemmel Frenlerdeki kırmızı kapaklar ne kadara mal oldu? Onlar da çok iyi durmuş Bende istiyorum öyle kapakkkk eyvallah frenlerdeki kırmızılıklar sprey boya janları taktığım yerde boyadım ben para vermedim hedaye aldım da bi sprey boya en fazla 15 20 liradır heralde 7-8 sene önce bisikletimi boyamak için almıştım en son jantlar evet hoşuma gitti ama küçük kaldı gibi sanki ama yapcak bişi yok malesef bunada şükür diyorum 6 Mayıs 2015 tarihinde Yusuf Aycibin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 6 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2015 2 ay oldu alalı kendimce sade ve farklı bir modifiye yapmayı amaçladım olumlu yada olumsuz görüşlerinizden çekinmeyin belki benim gözümden kaçan bir detay vardır... 2 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Jantlar hariç şimdilik iyi başlangıç. 16 titanium jantı istiyor. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Jantlar hariç şimdilik iyi başlangıç. 16 titanium jantı istiyor. +100 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 maşallah oem 16 bir jantla ve 3.5 MM Yayla 10 numara olur:) Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 6 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2015 16 jant diyorsunuz sonuna kadar haklisiniz ama suan icin ona ayiracak butcem yok malesef simdilik boyle idare ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Cam çıtaları, Uzakdoğu ön panjur, ön karlık, marşpiyel ile daha da iyi durabilir. Bu dediklerimin hepsi 500 lirayı geçmez Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Maşallah. Güle güle kullanın. Jantlar benim de hoşuma gitmedi, ama şu da var. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sizin hoşunuza gidiyorsa önemli olan sizin görüşünüz. Keyfini sürün. Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 Cam çıtaları, Uzakdoğu ön panjur, ön karlık, marşpiyel ile daha da iyi durabilir. Bu dediklerimin hepsi 500 lirayı geçmez Güle güle kullanın. Şimdilik biraz durulmam gerekiyor ileride inş. bu dediklerinizi de yapıcam Maşallah. Güle güle kullanın. Jantlar benim de hoşuma gitmedi, ama şu da var. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sizin hoşunuza gidiyorsa önemli olan sizin görüşünüz. Keyfini sürün. aslına bakarsan jant şekli hoşuma gitti ama boyutu küçük kaldı ama yapıcak bişi yok şimdilik maddi durum biraz sıkışık ileride farklı boyutlara geçebilirim kısmetse Ayrıca herkese teşekkürler Yorum bağlantısı
Onur Kacar 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Jantlar inanılmaz kötü gösteriyor arabayı. Araban açık renk olduğu için ilk fırsatta 15-16" siyah jant tavsiye ederim arabanın dünyasını değiştirecektir. Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 Jantlar inanılmaz kötü gösteriyor arabayı. Araban açık renk olduğu için ilk fırsatta 15-16" siyah jant tavsiye ederim arabanın dünyasını değiştirecektir. Bi süre böyle gidecek mecburen nakit sıkıntımdan dolayı idare edicem böyle artık ileride inş. toparlarsam kendimi 16 düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 Çalışmalar Sürüyor Gerçi ford un oyunlarıyla karşılaşmaya devam ediyorum aydınlatmaya bir ampul takmamış duy u var sistem çalışıyor fakat ampul ! enteresan düşünceler ford daki )) Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts