İçeriğe Yönlendir

Tourneo Connect Kaliper Boya Uygulaması

Buğrahan Büyükaydın

Recommended Posts

Buğrahan Büyükaydın

Merhaba abiler. Konu başlığından belli olduğundan fazla uzatmayıp resimlere geçiyorum.[emoji18]

Malzememiz bu

d82c72f43139d5b62d99208a4893f40c.jpg

9e01f3fd540744f470347bb00ac67cde.jpg

4249fb3f27b3b5ce7f35b24e55ed6831.jpg

ed10323b6df69ffd82612e237bee902a.jpg

d16e425eaca746c59063740409568598.jpg

Ve bu da son halimiz.[emoji57]

7df8e1041aa49c67f004f211ea4e7585.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Ellerinize sağlık güzel olmuş. :bravo: Bende kaliperi ve kampanayı boyamak istiyorum.Renk konusunda çok kararsızım.Aytozu griye hangi renk giderki kırmızıdan başka ? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Ellerinize sağlık güzel olmuş. :bravo: Bende kaliperi ve kampanayı boyamak istiyorum.Renk konusunda çok kararsızım.Aytozu griye hangi renk giderki kırmızıdan başka ? :)

Valla kardeşim ben kırmızıdan başka yakıştıramadım. Boyanın özelliğindenmidir nedir kuruyunca iyice matlaştı ve ışık vurunca da güzel parlıyor. Renk konusu bence tamamen senin zevkine kalmış..[emoji18]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Valla kardeşim ben kırmızıdan başka yakıştıramadım. Boyanın özelliğindenmidir nedir kuruyunca iyice matlaştı ve ışık vurunca da güzel parlıyor. Renk konusu bence tamamen senin zevkine kalmış..[emoji18]

Kırmızı yapayım bende o zaman kardeşim.  :)

Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Kırmızı yapayım bende o zaman kardeşim. :)

Fotoğrafını bekliyoruz o zaman ama ısıya dayanıklı boya uygulamanı tavsiye ederim.. [emoji6]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Hemşerim çok güzel olmuş

Eyvallah hemşerim daha güzelleri senin olsun. [emoji18] [emoji106]
Yorum bağlantısı
Tuğcan Çoban

diske(disk dediğimde fren,tam bilmiyorum o kısımlarını,yani kısaca balataların kıstırıp arabayı yavaşlattığı yer :D) bi zararı yoksa bende bunu uygulayabilirim yarın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

diske(disk dediğimde fren,tam bilmiyorum o kısımlarını,yani kısaca balataların kıstırıp arabayı yavaşlattığı yer :D) bi zararı yoksa bende bunu uygulayabilirim yarın :D

Diski komple gazete ile kapat kardeşim  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Hiçbir sıkıntısı yok valla, uygulamadan bi yarım saat sonrasında fren mesafeni biraz daha uzun tutman gerekiyor ki kampanalarda kalan boyanın temizlenme sürecinde biraz fren performansı düşüyor, güvenlik açısından [emoji57]
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Kırmızı yapayım bende o zaman kardeşim. :)

Zamanında cok dusunmustum aytozu grıye sarı yapmayı ama huseyın kafamı karıstırdı grı yap dıye

Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Zamanında cok dusunmustum aytozu grıye sarı yapmayı ama huseyın kafamı karıstırdı grı yap dıye

Valla abi griye gri ne bileyim pek olmamıştır sanki?[emoji53]
Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın

Diskleri boyamasaydiniz daha iyi olurdu ama güzel olmuş güle güle kullanin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Diskleri boyamasaydiniz daha iyi olurdu ama güzel olmuş güle güle kullanin

Diskler ister istemez boyandi ama fren yapınca boya falan kalmadı. [emoji57]

d563b623fc24f5c7c0b6a8fc3af6b660.jpg

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Gayet güzel olmuş elinize sağlık. Geçen sene lastik değişiminde benim de aklıma geldi ancak bizim araçlarda jantlardaki kararmalar yüzünden vazgeçmiştim. Çok gördüm çünkü boyattıktan sonra siyah balata tozuyla kaplanan boyanmış kaliper.. Bu konuda bir çözüm var mı karardığı zaman ne yapılacağı konusunda?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Gayet güzel olmuş elinize sağlık. Geçen sene lastik değişiminde benim de aklıma geldi ancak bizim araçlarda jantlardaki kararmalar yüzünden vazgeçmiştim. Çok gördüm çünkü boyattıktan sonra siyah balata tozuyla kaplanan boyanmış kaliper.. Bu konuda bir çözüm var mı karardığı zaman ne yapılacağı konusunda?

Valla abi şuan için bi çözüm duymadım ama en kötü bir kat daha boyatiriz ne yapalım[emoji18]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Sarıda olabilir aslında kardeşim farklı ve güzel durur.Gri araca gri boyalı kampana ve kaliper olmaz.Göstermezki kendini  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan
(düzenlendi)

Fıstık yeşili yapabilirsin bir de şöyle yapılmışı var  :)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/270132-kaliper-rengi-sizce-nas%C4%B1l-olmu%C5%9F/

tarihinde Tuncay Arslan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Abi çaktırma o rengi ben yapacam ( altın ) çok olmasınki güzel olsun  :D  :D

Evet ya, Onur da İzmir'deymiş  :)

Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

güzel olmuş..

diskleri boyamak sakıncalı değilmi ?

Şuana kadar bi sakıncası olduğunu duymadım. [emoji57]
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Koray Aytekin

Boyama işlemi güzel renkte güzel ancak disklerin boyanması sağlıklı değil frene bastığında evet temizliyebiliyorsun Ancak Temizlerken havayla temizlenmiyor balatana yapışıyor Balata spreyi alıp temizlemeni öneririm ki ben boya yapmadan önce Balata spreyi ile kaliper temizliği yapıyorum ve boya daha yapışması amacı ile yüzey daha temiz oluyor Buda kendi örnek yaptıklarım 

rB5wqe1l.jpg?1

Lkalk17l.jpg?1

BJZUWn3l.jpg?1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...