Buğrahan Büyükaydın 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Merhaba abiler. Konu başlığından belli olduğundan fazla uzatmayıp resimlere geçiyorum.[emoji18] Malzememiz bu Ve bu da son halimiz.[emoji57] 2 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Ellerinize sağlık güzel olmuş. Bende kaliperi ve kampanayı boyamak istiyorum.Renk konusunda çok kararsızım.Aytozu griye hangi renk giderki kırmızıdan başka ? 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 Ellerinize sağlık güzel olmuş. Bende kaliperi ve kampanayı boyamak istiyorum.Renk konusunda çok kararsızım.Aytozu griye hangi renk giderki kırmızıdan başka ? Valla kardeşim ben kırmızıdan başka yakıştıramadım. Boyanın özelliğindenmidir nedir kuruyunca iyice matlaştı ve ışık vurunca da güzel parlıyor. Renk konusu bence tamamen senin zevkine kalmış..[emoji18] 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Valla kardeşim ben kırmızıdan başka yakıştıramadım. Boyanın özelliğindenmidir nedir kuruyunca iyice matlaştı ve ışık vurunca da güzel parlıyor. Renk konusu bence tamamen senin zevkine kalmış..[emoji18] Kırmızı yapayım bende o zaman kardeşim. Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 Kırmızı yapayım bende o zaman kardeşim. Fotoğrafını bekliyoruz o zaman ama ısıya dayanıklı boya uygulamanı tavsiye ederim.. [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 Hemşerim çok güzel olmuşEyvallah hemşerim daha güzelleri senin olsun. [emoji18] [emoji106] Yorum bağlantısı
Tuğcan Çoban 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 diske(disk dediğimde fren,tam bilmiyorum o kısımlarını,yani kısaca balataların kıstırıp arabayı yavaşlattığı yer ) bi zararı yoksa bende bunu uygulayabilirim yarın 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 diske(disk dediğimde fren,tam bilmiyorum o kısımlarını,yani kısaca balataların kıstırıp arabayı yavaşlattığı yer ) bi zararı yoksa bende bunu uygulayabilirim yarın Diski komple gazete ile kapat kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 diske(disk dediğimde fren,tam bilmiyorum o kısımlarını,yani kısaca balataların kıstırıp arabayı yavaşlattığı yer ) bi zararı yoksa bende bunu uygulayabilirim yarın Hiçbir sıkıntısı yok valla, uygulamadan bi yarım saat sonrasında fren mesafeni biraz daha uzun tutman gerekiyor ki kampanalarda kalan boyanın temizlenme sürecinde biraz fren performansı düşüyor, güvenlik açısından [emoji57] Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Kırmızı yapayım bende o zaman kardeşim. Ellerinize sağlık güzel olmuş. Bende kaliperi ve kampanayı boyamak istiyorum.Renk konusunda çok kararsızım.Aytozu griye hangi renk giderki kırmızıdan başka ? Zamanında cok dusunmustum aytozu grıye sarı yapmayı ama huseyın kafamı karıstırdı grı yap dıye Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 Zamanında cok dusunmustum aytozu grıye sarı yapmayı ama huseyın kafamı karıstırdı grı yap dıyeValla abi griye gri ne bileyim pek olmamıştır sanki?[emoji53] Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Diskleri boyamasaydiniz daha iyi olurdu ama güzel olmuş güle güle kullanin 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 Diskleri boyamasaydiniz daha iyi olurdu ama güzel olmuş güle güle kullaninDiskler ister istemez boyandi ama fren yapınca boya falan kalmadı. [emoji57] Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Gayet güzel olmuş elinize sağlık. Geçen sene lastik değişiminde benim de aklıma geldi ancak bizim araçlarda jantlardaki kararmalar yüzünden vazgeçmiştim. Çok gördüm çünkü boyattıktan sonra siyah balata tozuyla kaplanan boyanmış kaliper.. Bu konuda bir çözüm var mı karardığı zaman ne yapılacağı konusunda? 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 7 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2015 Gayet güzel olmuş elinize sağlık. Geçen sene lastik değişiminde benim de aklıma geldi ancak bizim araçlarda jantlardaki kararmalar yüzünden vazgeçmiştim. Çok gördüm çünkü boyattıktan sonra siyah balata tozuyla kaplanan boyanmış kaliper.. Bu konuda bir çözüm var mı karardığı zaman ne yapılacağı konusunda?Valla abi şuan için bi çözüm duymadım ama en kötü bir kat daha boyatiriz ne yapalım[emoji18] 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Zamanında cok dusunmustum aytozu grıye sarı yapmayı ama huseyın kafamı karıstırdı grı yap dıye Sarıda olabilir aslında kardeşim farklı ve güzel durur.Gri araca gri boyalı kampana ve kaliper olmaz.Göstermezki kendini Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 (düzenlendi) Ellerinize sağlık güzel olmuş. Bende kaliperi ve kampanayı boyamak istiyorum.Renk konusunda çok kararsızım.Aytozu griye hangi renk giderki kırmızıdan başka ? Fıstık yeşili yapabilirsin bir de şöyle yapılmışı var http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/270132-kaliper-rengi-sizce-nas%C4%B1l-olmu%C5%9F/ 8 Mayıs 2015 tarihinde Tuncay Arslan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 (düzenlendi) Fıstık yeşili yapabilirsin bir de şöyle yapılmışı var http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/270132-kaliper-rengi-sizce-nas%C4%B1l-olmu%C5%9F/ Abi çaktırma o rengi ben yapacam ( altın ) çok olmasınki güzel olsun 8 Mayıs 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Abi çaktırma o rengi ben yapacam ( altın ) çok olmasınki güzel olsun Evet ya, Onur da İzmir'deymiş Yorum bağlantısı
Sercan AKAN59 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 güzel olmuş.. diskleri boyamak sakıncalı değilmi ? 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 güzel olmuş.. diskleri boyamak sakıncalı değilmi ? Şuana kadar bi sakıncası olduğunu duymadım. [emoji57] Yorum bağlantısı
Koray Aytekin 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Boyama işlemi güzel renkte güzel ancak disklerin boyanması sağlıklı değil frene bastığında evet temizliyebiliyorsun Ancak Temizlerken havayla temizlenmiyor balatana yapışıyor Balata spreyi alıp temizlemeni öneririm ki ben boya yapmadan önce Balata spreyi ile kaliper temizliği yapıyorum ve boya daha yapışması amacı ile yüzey daha temiz oluyor Buda kendi örnek yaptıklarım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts