İçeriğe Yönlendir

Tecrübeli Fiestacılar Bana Yardımcı Olabilir Mi ?

Mehmet Çetin Kılıç

Recommended Posts

Mehmet Çetin Kılıç

Herkese merhabalar öncelikle .Şu aralar ehliyete yazıldığım için bir fiesta aldılar bana . Baskı balata buji takımları daha yeni değişti araba yürüyeni sıfır oldu diyebilirim. Fakat tecrübelerinize ihtiyacım olacak bunun için bir kaç soru sormak istiyorum . 

-Ön sağ sol kapı kaplamalarını nasıl değiştirebilirim ? Veya Önerileriniz var mı. ?

-Ses sistemi çalışmıyor sadece fak tizler çalışıyor buda bir felaket .Ne önerirsiniz ?

-Modifiye olarak sadece neon ve üzerine mustang çizgileri düşünüyorum malum trafik . Siz neler önerirsiniz ?

-Koltuk döşemelerini değiştireceğim önerileriniz neler ? 

ARACIM AŞAĞIDADIR 

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM SEVGİLER SAYGILAR...

XvL0b6.jpg

d5kPMV.jpg

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Aramıza hoşgeldin Çetin,

İlk tavsiye ehliyeti cebine koymadan direksiyona geçme.

Kapı kaplamalarından kastın kapı iç döşemeleri ise ya çıkma bakacaksın yada en temizi oto döşemeciye gideceksin.

Ses sistemi için ise hoparlörlerinde sorun vardır elinden geliyorsa hoparlörü kontrol et, yoksa oto elektrikçiye git halletsin.

Mod. olarak çizgi olur ,jant olur,cam filmi olur,mercekli far olur da neon aman derim hiç girme o işe, şahin doğan tayfasında kalsın o uygulama.

KOltuk döşemeleri için de 3.satırdaki döşemeciye git.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Aramıza hoşgeldin Çetin,

Kapı kaplamalarından kastın kapı iç döşemeleri ise ya çıkma bakacaksın yada en temizi oto döşemeciye gideceksin.

Ses sistemi için ise hoparlörlerinde sorun vardır elinden geliyorsa hoparlörü kontrol et, yoksa oto elektrikçiye git halletsin.

Mod. olarak çizgi olur ,jant olur,cam filmi olur,mercekli far olur da neon aman derim hiç girme o işe, şahin doğan tayfasında kalsın o uygulama.

Cem beye sonuna kadar katılıyorum ve ALLAH kaza bele vermesin güzel günlerde kullan güzel araçtır.ben ilk aracımı aldığımda 1 hafta bine bilmiştim sonrasında babam el koymuştu ki Araba sürmesini bilmiyordu hihih Ne mutlu sana Araç alan olmuş ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Çetin Kılıç

Aramıza hoşgeldin Çetin,

Acemi biri değilim zaten çok zorda kalmadığım müddetçe çıkmıyorum . Yeni müfredata göre duba çalışıyorum :) .İç döşemelerin ve artı birde yeni bir teyp taksak bize maliyeti tahmini ne olur :) Jantlar için biraz erken çünkü para bitti cebimizde baskı balata malum ucuz değil :) Ve neon hep hayalim olmuştu bir araba alırsam hani tavsiyelerinizi beklerim bu konuda . Benim fikrim beyaz. mustang çizgiside beyaz olursa çok tatlı durur gibime geliyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Çetin Kılıç

Cem beye sonuna kadar katılıyorum ve ALLAH kaza bele vermesin güzel günlerde kullan güzel araçtır.ben ilk aracımı aldığımda 1 hafta bine bilmiştim sonrasında babam el koymuştu ki Araba sürmesini bilmiyordu hihih Ne mutlu sana Araç alan olmuş ;)

Aslında araba durumu babaanneden çıktı 3 kez ehliyetten kalınca :D . Gerçi tamamen şans işi ve başınabuyruk bir adam olduğum söz dinlemediğim için kaldım dubalarda millet ayna ile giriyor bende tutmuşum göz kararı giriyorum ha girişte sıkıntı olmuyor ama çıkışta bayağı bir ıkıntı oluyor 

Aramıza hoşgeldin Çetin,

Ve doğancılarımızın hakkını yemeyelim lütfen :D   onlar olmasa trafik bizi yakalayacak :yes:  İşin şakası bir yana 5 milyara doğan alıp yılda 12 milyar trafik cezası ödeyen arkadaşların kafasını bir türlü çözemiyorum. Ve kırmızıda yanımda arabaya 5-6 kişi binmiş spor bir doğanda bam güm çalan bir müzik eşliğinde yeşil ışıkta geride bırakmanın zevkini hiç birşey veremiyor  :bravo: Onlar bizi birşey bellemiyor herhalde fiesta bu borumu atom karınca resmen  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Slm Aracın sanırım flair modeli. Bulabilrsen ghia jantını bul ya da güzel bir jant alabilirsin.Farlara xenon takma mercekli far yaparım dersen kendin yap yapamam dersen yaptırmaya bak.Gece görüşünü çok güzel değiştiriyor yollar süper aydınlanıyor.Ayrıca benim aracımda 2005 yılında yaptırdığım pioneer teyp ve alpine mid tiz takımı ve jbl power serisi anfi ile 30 cm lik jbl bass bulunmakta.Araç küçük olduğu için performansı yeterli artıyor bile.Kapı döşemeleri bu aracın kronik sorunudur.İyi bir ustaya içini adam ettirebilirsin ortalama 1000 1500 tl arası fiyat tutar.Teyp + ses sistemi gene bi 1500 2000 arası güzel bir set yaparsın belki daha ucuza bile olabilir.Aracına açık hava filtresi takarak performans alabilirsin yakıtı arttırıyor fakat hissedilir derecede aracın serileşiyor ve güzel bir ses alıyorsun.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hem neon hem de şeritler normalde trafikte aracın bağlanmasına yol açabilir. Hele bi de ehliyet yok, derdinizi kimseye anlatamazsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Çetin Kılıç

Hem neon hem de şeritler normalde trafikte aracın bağlanmasına yol açabilir. Hele bi de ehliyet yok, derdinizi kimseye anlatamazsınız.

Abi ne yaptın ya :nea:  ışıklandırma veya şeritler hiç bir şekilde insanları rahatsız edici bir unsur değil ki .Ehliyet konusuda bu ay elimde zaten kısmetse şans meselesi tabi.  :blush: Zaten geçen çevirmeye yakalandık tanıdık çıktı  :biggrin:  Araba hayırlı olsun ama ben ehliyet aldığını hatırlamıyorum dedi ondan sonra sür lan eve fazla dolaşma dedi şimdi şehir ufak olunca tanıdık oluyor ama jandarma trafik falan hiç affetmez. 

Slm Aracın sanırım flair modeli. Bulabilrsen ghia jantını bul ya da güzel bir jant alabilirsin.Farlara xenon takma mercekli far yaparım dersen kendin yap yapamam dersen yaptırmaya bak.Gece görüşünü çok güzel değiştiriyor yollar süper aydınlanıyor.Ayrıca benim aracımda 2005 yılında yaptırdığım pioneer teyp ve alpine mid tiz takımı ve jbl power serisi anfi ile 30 cm lik jbl bass bulunmakta.Araç küçük olduğu için performansı yeterli artıyor bile.Kapı döşemeleri bu aracın kronik sorunudur.İyi bir ustaya içini adam ettirebilirsin ortalama 1000 1500 tl arası fiyat tutar.Teyp + ses sistemi gene bi 1500 2000 arası güzel bir set yaparsın belki daha ucuza bile olabilir.Aracına açık hava filtresi takarak performans alabilirsin yakıtı arttırıyor fakat hissedilir derecede aracın serileşiyor ve güzel bir ses alıyorsun.

Bugün kapılardaki hoparlörleri değiştirdim gene cızırtı geliyor sanırım teypte sıkıntı var neyse oda değişecek zaten .Araç zaten ufak 1000w lık kolan koyarsak arka teker yere değmez  :D  Daha ufak ve kaliteli şeyler işimi görür hani ilk arabam olduğu için görgüsüz demesinler. :rolleyes: Baskı ve balata ve bujiler değişince at gibi oldu zaten hava filtresi kalsın iç döşeme zaten şu an bir felaket yani kız arkadaşım bindiği zaman sürekli suratına bakarak konuşuyorum : :biggrin: 1500lira fazla değil mi döşeme için ? 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Abi ne yaptın ya :nea:  ışıklandırma veya şeritler hiç bir şekilde insanları rahatsız edici bir unsur değil ki .Ehliyet konusuda bu ay elimde zaten kısmetse şans meselesi tabi.  :blush: Zaten geçen çevirmeye yakalandık tanıdık çıktı  :biggrin:  Araba hayırlı olsun ama ben ehliyet aldığını hatırlamıyorum dedi ondan sonra sür lan eve fazla dolaşma dedi şimdi şehir ufak olunca tanıdık oluyor ama jandarma trafik falan hiç affetmez. 

Aracın bağlanması insanları rahatsız ettiğinden değil, kanuna aykırı olduğundan.

Şerit çekilirse ikinci rengin işletilmesi istenebilir. Neon ışık konulursa teknik çizim talep edilebilir. Ehliyet te yok, sonra pirincin taşını ayıklamakla uğraşırsınız.

Yorum bağlantısı
Mehmet Çetin Kılıç
(düzenlendi)

Aracın bağlanması insanları rahatsız ettiğinden değil, kanuna aykırı olduğundan.

Şerit çekilirse ikinci rengin işletilmesi istenebilir. Neon ışık konulursa teknik çizim talep edilebilir. Ehliyet te yok, sonra pirincin taşını ayıklamakla uğraşırsınız.

Biz şey yapalım o zaman satalım biz bunu  :unsure2:  :unsure2:

tarihinde Mehmet Çetin Kılıç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

döşeme kaplaması ucuz değildir. teypte ise 200 tl civarına halledersiniz. şu anki teyp çıkınca kalan boşluk büyük olacak. transit teyp çerçevesi olarak aratın onu alıp buna teyp takacaksınız

Yorum bağlantısı
Mehmet Çetin Kılıç

döşeme kaplaması ucuz değildir. teypte ise 200 tl civarına halledersiniz. şu anki teyp çıkınca kalan boşluk büyük olacak. transit teyp çerçevesi olarak aratın onu alıp buna teyp takacaksınız

Eyvallah bak bu çok işime yarayacak  :)  Birde şimdi normal bir ses sistemi için amfi şart mı yoksa direk teybe bağlayabiliyormuyuz

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ses sistemi bütçe ve zevk meselesi. anfisiz mp3 çalar SOny mesela gayet yeterli

Yorum bağlantısı
Mehmet Çetin Kılıç

ses sistemi bütçe ve zevk meselesi. anfisiz mp3 çalar SOny mesela gayet yeterli

Bende de zevk var ancak araba zaten ufak ve ailem de biniyor .Bazen son ses açar dinlerim fakat hani 1000w zaten fiestayı hoplatır ve benim için çok gereksiz bir masraf kaliteli bir mp3 çalar sizin dediğiniz gibi arkalara birde kapılara çok şık ve sade olur . Ama tabi ilk başta kapı kaplamaları değişmesi gerek delik deşik. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...