Kadir Pulat 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 (düzenlendi) hayırlı akşamlar arkadaşlar... yaklaşık iki ay önce bir fırsat olarak gördüğüm ve bir şekilde almış olduğum seat ibiza ma talip çıktı hiç satma düşüncem yok ama aklımın bir köşesinde hep bir fiesta var daha öncesinde benim olan ancak biraderime devrettiğim 2013 fiesta niyeyse her görüşte beni kendine aşık ediyor şimdi ibizayı satıp 2013 model bir 1.25 trend paket fiesta alsam doğru birşey yapmış olurmuyum ibiza reference paket olup 2014 model ve 4000 km de yedi aylık bir araç hatasız.... 10 Mayıs 2015 tarihinde Kadir Pulat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Fiestanın sürüş zevki bambaşkadır ancak bunu 1,25 motor ve Trend donamım için söyleyemem. Fiesta'nın hem Trend hem de Titanium modellerini uzun km ler boyunca kullanan biri olarak Titanium modelinin kesinlikler ayrı bir araç olduğunu belirtirim. Ayrıca 1,25 benzinli motor sizi yakıt sarfiyatı açısından zarara sokacaktır. Bu durumda mevcut aracınızı korumak bence en doğrusu. Herkese dizel şart değil, 1.25 de epey az yakıyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Otomatikler çok yakıyor evet. Şehir dışı rahatça 5 litrenin altına inebiliyorum. Gürültü çok daha az, çabucak ısınıyor, dpf derdi yok,şehiriçinde seri, ucuz. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 120 km için dizelden başkası olmaz zaten. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Hocam, 114 nm tork var, eti butu belli. Bana yetiyor ama çok insana zayıf gelebilir. İhtiyaca göre araç almak lazım. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Ne olursa olsun 1.25 fiesta için İbiza satılmaz... 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 (düzenlendi) 1,25 trend x 100 km ortalma yakıt tüketimi 5,8 ile 6 litre arasıdır günlük 80 km yol yapıyorum hiç pişman değilim saat gibi çalışıyor ki benden birde 1,6 95 pc tdci var onun keyfi farklı bunun keyfi farklı arkadaşımda 1,4 TDCİ var 2010 titanyum 100 km de 5,8 yakıyor.benzinliye binerim daha iyi benzinli başka bir keyf zaten dizelin litresi 4,03 TL benzininki 4,73 TL 70 Kuruş fark var bu gidişle dizel benzini geçer 10 Mayıs 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 4000 km de ki bir araca yazık etmemek gerek bence Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Sizin aracınız 1.4 referance diğeri 1.25 trend. Çok bir şey fark etmeyecek yakıt tüketimi ve donanım açısından. Tsi ve style paket olsaydı aracınız tam bir delilik olur derdim ama bu durumda gereksiz macera olur diyorum. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Sizin aracınız 1.4 referance diğeri 1.25 trend. Çok bir şey fark etmeyecek yakıt tüketimi ve donanım açısından. Tsi ve style paket olsaydı aracınız tam bir delilik olur derdim ama bu durumda gereksiz macera olur diyorum. +1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 İki araç da bence eşit. Baz ibiza ile trend x fiesta için söylüyorum. Trend ile trend x aynı fiyatlarda. Trend xteki ek donanımlar ile baz ibizayı aynı kefeye koyuyorum. Ama fiesta daha şekil bir araç bence. Yorum bağlantısı
Kadir Pulat 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Tüm arkadaşlara değerli yorumları için teşekkür ediyorum genel kanı aracı kullanmam yönünde ve bende forumdaşlarla aynı düşüncelerle ibiza ile devam etme kararı aldım zaten elimizde birde fiesta var 1.25 trend artık arada biraderle değişip kullanacağız demektir aracımda 1.4 reference paketleri aynı gibi görünsede aralarında farklılıklar mevcut ayrıca araç konusunda benim için olmazlar abs klima ve hava yastığıdır diğerlerini teferruat olarak görürüm... Fiestanın sürüş zevki bambaşkadır ancak bunu 1,25 motor ve Trend donamım için söyleyemem. Fiesta'nın hem Trend hem de Titanium modellerini uzun km ler boyunca kullanan biri olarak Titanium modelinin kesinlikler ayrı bir araç olduğunu belirtirim. Ayrıca 1,25 benzinli motor sizi yakıt sarfiyatı açısından zarara sokacaktır. Bu durumda mevcut aracınızı korumak bence en doğrusu. yorumunuz için teşekkürler doğrusu 2007 dizel 1.4 fiesta ve 2013 1.25 fiesta kullanmış biri olarak fikirlerimiz aynı olsada son kasa fiesta gerçek manada insanı etkileyen bir araç ibiza hangi motor? 1.4 reference paket Sizin aracınız 1.4 referance diğeri 1.25 trend. Çok bir şey fark etmeyecek yakıt tüketimi ve donanım açısından. Tsi ve style paket olsaydı aracınız tam bir delilik olur derdim ama bu durumda gereksiz macera olur diyorum. içimdeki ford aşkı bambaşka bu yüzden hep aklımda olan şey maalesef İki araç da bence eşit. Baz ibiza ile trend x fiesta için söylüyorum. Trend ile trend x aynı fiyatlarda. Trend xteki ek donanımlar ile baz ibizayı aynı kefeye koyuyorum. Ama fiesta daha şekil bir araç bence. bu konuda çok haklısınız zaten bu düşüncem o şekil yüzünden ya Yorum bağlantısı
Recommended Posts