Güven Kaya 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar bugün aradılar benim normalde 200 tl çıktı bu yıl anadolu sigorta ama sabah Generali sigortadan aradılar trafik sigortası 3 defa çilingir bide çekici ücretsiz 210 tl dedi. kararsız kaldım bulunduğum ilçede acenteleri yok diyelim yolda kaldık nasıl ulaşacağız ? sorun yaşar mıyım 11 Mayıs 2015 tarihinde Güven Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Hiçbir sorun olmaz. İlçenizde acente olmasının bir önemi yok, çağrı merkezini ararsınız en yakın çekiciyi yönlerdirirler. Kaskonuz varsa onun da çekici hizmeti vardır. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Anadolu sigorta daha ucuz çıkmışken, dışardan alabileceğiniz asist hizmetleri için generalli'yi tercih etmek bana kalırsa yanlış olur. Generalli kötü olduğu için değil ama bu şartlarda piyasadaki daha yaygın ve arkasında banka desteği olan bir firma trafik sigortası olarak size daha uygun fiyatlı olduğundan. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Anadolu sigorta daha ucuz çıkmışken, dışardan alabileceğiniz asist hizmetleri için generalli'yi tercih etmek bana kalırsa yanlış olur. Generalli kötü olduğu için değil ama bu şartlarda piyasadaki daha yaygın ve arkasında banka desteği olan bir firma trafik sigortası olarak size daha uygun fiyatlı olduğundan. Saygılarımla. +100 Yorum bağlantısı
Ahmet Akgül 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 zorunlu trafik sigortasında en ucuz nereyse oraya yaptırmakta fayda var teminatlar aynı çümkü ben ege sigortaya yaptırdım mesela 215 e 280 demişti generali kaskoda yaptıracağım için ucuzundan yaptırdım 10 tl fark olsaydı generali ye yaptırırdım çekici büyük nimet bence Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 evet benim bu yıl ki trafik sigortam generali.. ve dediğiniz gibi çekici lastik vs vs yol yardımı falan var.. 190 tl yaptırmıştım Yorum bağlantısı
Güven Kaya 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 evet benim bu yıl ki trafik sigortam generali.. ve dediğiniz gibi çekici lastik vs vs yol yardımı falan var.. 190 tl yaptırmıştım bu lastik ve cekici olayi tam olarak ne oluyor Yorum bağlantısı
ali karadeniz 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 kardeşim groupama yaptırmada ne yaptırırsan yaptır.. kaza olursa sen suçsuz bile olsan kdv'yi yatırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. ben hala bekliyorum yatırmalarını şahsen.. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 bu lastik ve cekici olayi tam olarak ne oluyor yolda belde kaldıgımızda yada bişiler oldugunda çok işe yarıyo yarın kapsamını atarım sigorta araçta Yorum bağlantısı
Güven Kaya 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 yolda belde kaldıgımızda yada bişiler oldugunda çok işe yarıyo yarın kapsamını atarım sigorta araçta tamamdır Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Bende bu sene Generali den yaptırdım. Kasko ve sigorta her ikisine de en iyi teklifleri yaptıkları için tabi.. Ekstra bir şey olduğu için değil İnşallah sorun olmaz.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Arkadaşlar bugün aradılar benim normalde 200 tl çıktı bu yıl anadolu sigorta ama sabah Generali sigortadan aradılar trafik sigortası 3 defa çilingir bide çekici ücretsiz 210 tl dedi. kararsız kaldım bulunduğum ilçede acenteleri yok diyelim yolda kaldık nasıl ulaşacağız ? sorun yaşar mıyım Generaliden daha önce trafik yaptırmıştım ancak Anadolu sigorta ile fiyatı aynıysa anadolu sigortadan kestirin derim. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 zorunlu trafik sigortasında en ucuz nereyse oraya yaptırmakta fayda var teminatlar aynı çümkü ben ege sigortaya yaptırdım mesela 215 e 280 demişti generali kaskoda yaptıracağım için ucuzundan yaptırdım 10 tl fark olsaydı generali ye yaptırırdım çekici büyük nimet bence Bence bu konuda yanlış düşünüyorsunuz. Sağlam, bilindik firmalarla çalışmakta fayda var. Size ege sigortalı bir araç çarpsa ve aracın tamiri için uğraşsanız iyi mi olur? Her ne kadar trafik sigortası karşıya verilen zararları karşılasa da, firma karşı taraftaki zararı gidermezse veya zorluk çıkartırsa haliyle bu işin ucu araç sahibine ve sürücüsüne de dokunacaktır. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Kasko olsa neyse ama trafik sigortasında en ucuzu tercih edilmeli. Hele kaskonuz varsa zaten asistans hizmetlerinden faydalanıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Sayın Mehmet Özyürek danışmaya lütfen Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Konuyu takip ediyorum. Bir nevi kamu oyu yoklaması Sigorta işi güç ister, iyi niyet ister, güven ister. Poliçe almak bir çeşit söz almaktır. Bir poliçe sağlam bir şirkette ise sizin kefilinizdir. Iyi bir şirket, sizi kavgalardan, davalardan, yerine göre batmaktan kurtarır. Iyi bir poliçe ve iyi bir şirket, yılların birikimini korur.. Geleceğinizi güvene alır. Kolay kazanıyorsanız. Paranız çoksa. En kötüsünü de yaptırsanız, hatta poliçe yaptırmasanız da olur, ancak, zor kazanıp, zor biriktirdiyseniz, beklenmedik zamanda gelen, beklenmedik bir olay sizi zor durumda bırakabilecekse, yıllar, hatta on yılların emekleri birikimleri ise söz konusu olan en iyi şirketten en iyi poliçeyi almalısınız. 1 Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Generali mi Dükkâna karşı tarafın suçlu olduğu bi araç geldi generali imiş sigortası kaskosuda yokmuş , eksperin gelmesi ayrı bi dert oldu , parca göndermeleri hele hele rezil bi süreç oldu , biz arabayı adama çoktan teslim ettik (tanidik ) daha hala paranın yatmasını bekliyoruz . Dükkânda karar aldık generali sigortalı araçlardan uzak durucaz Yorum bağlantısı
Güven Kaya 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 şimdi daha da kararsız kaldım : ) aslında beni tek çeken generali çekici olayı yoksa anadolu sigortadan yaptırcam Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Generali sigortaya gelene kadar neler var neler... Yorum bağlantısı
Güven Kaya 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 yarın son gün generali bi denicem galiba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 yarın son gün generali bi denicem galiba Denenmiş denenmez, Adamlar denemiş bak 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Abilerim biraz geç oldu k.bakmayın..GENERALİ YARDIM HİZMET KAPSAMI1- Çekme.. Aracın hareketsiz kalmasına yol açan kaza ve yanma durumlarında araç en yakınyetkili veya anlaşmalı servise 400 tl limit dahilinde ücretsiz çekilir..2- Araç Çilingir Gönderimi..Sigortalı araca ait anahtarların araçta kilitli kalması halinde çilingir gönderilip açılacakmış.. Eğer açılmazsa 1. maddedeki çekme hizmet limiti ile sınırlamaları kapsamında çekilecektir.. Bu hizmet yılda toplamda 3 defa ile sınırlıdır.3- Lastik Değişimi.. Sigortalı araca ait lastiklerden birinin patlaması durumunda ve sigortalının talep etmesi halinde gönderilecek olan görevli ekip Sigortalı araç lastiğinin değişimini 30 dk da gerçekleştirecektir. Araçta yedek lastik olmaması durumunda araç en yakın servise veya lastikciye 1 çekme hizmeti limiti ve sınırlandırılmaları kapsamında çekilecektir. 3 defa ile sınırlıdır..4- Yakıt Bitmesi Durumunda Aracın Cekilmesi.. Aracın yakıtının bitmesi durumunda araç en yakın akaryakıt istasyonuna lastikçiye 1. çekme hizmet limiti ve sınırlandırılmaları kapsamında çekilecektir. Bu yılda 3 defa ile sınırldıır.Sorusu olan sorabilir sigorta kagıdını yanıma aldım.. Yorum bağlantısı
Güven Kaya 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 Abilerim biraz geç oldu k.bakmayın.. GENERALİ YARDIM HİZMET KAPSAMI 1- Çekme.. Aracın hareketsiz kalmasına yol açan kaza ve yanma durumlarında araç en yakınyetkili veya anlaşmalı servise 400 tl limit dahilinde ücretsiz çekilir.. 2- Araç Çilingir Gönderimi..Sigortalı araca ait anahtarların araçta kilitli kalması halinde çilingir gönderilip açılacakmış.. Eğer açılmazsa 1. maddedeki çekme hizmet limiti ile sınırlamaları kapsamında çekilecektir.. Bu hizmet yılda toplamda 3 defa ile sınırlıdır. 3- Lastik Değişimi.. Sigortalı araca ait lastiklerden birinin patlaması durumunda ve sigortalının talep etmesi halinde gönderilecek olan görevli ekip Sigortalı araç lastiğinin değişimini 30 dk da gerçekleştirecektir. Araçta yedek lastik olmaması durumunda araç en yakın servise veya lastikciye 1 çekme hizmeti limiti ve sınırlandırılmaları kapsamında çekilecektir. 3 defa ile sınırlıdır.. 4- Yakıt Bitmesi Durumunda Aracın Cekilmesi.. Aracın yakıtının bitmesi durumunda araç en yakın akaryakıt istasyonuna lastikçiye 1. çekme hizmet limiti ve sınırlandırılmaları kapsamında çekilecektir. Bu yılda 3 defa ile sınırldıır. Sorusu olan sorabilir sigorta kagıdını yanıma aldım.. bu dediklerini gerçek anlamda yaparlar mı acaba ) vala arada kaldım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Abilerim biraz geç oldu k.bakmayın.. GENERALİ YARDIM HİZMET KAPSAMI 1- Çekme.. Aracın hareketsiz kalmasına yol açan kaza ve yanma durumlarında araç en yakınyetkili veya anlaşmalı servise 400 tl limit dahilinde ücretsiz çekilir.. 2- Araç Çilingir Gönderimi..Sigortalı araca ait anahtarların araçta kilitli kalması halinde çilingir gönderilip açılacakmış.. Eğer açılmazsa 1. maddedeki çekme hizmet limiti ile sınırlamaları kapsamında çekilecektir.. Bu hizmet yılda toplamda 3 defa ile sınırlıdır. 3- Lastik Değişimi.. Sigortalı araca ait lastiklerden birinin patlaması durumunda ve sigortalının talep etmesi halinde gönderilecek olan görevli ekip Sigortalı araç lastiğinin değişimini 30 dk da gerçekleştirecektir. Araçta yedek lastik olmaması durumunda araç en yakın servise veya lastikciye 1 çekme hizmeti limiti ve sınırlandırılmaları kapsamında çekilecektir. 3 defa ile sınırlıdır.. 4- Yakıt Bitmesi Durumunda Aracın Cekilmesi.. Aracın yakıtının bitmesi durumunda araç en yakın akaryakıt istasyonuna lastikçiye 1. çekme hizmet limiti ve sınırlandırılmaları kapsamında çekilecektir. Bu yılda 3 defa ile sınırldıır. Sorusu olan sorabilir sigorta kagıdını yanıma aldım.. Sigortacılık yapsınlar. Asistansı herkes verir. 15 günde 250 bin kan bedelin ödüyor mu bu önemli. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 gece 03:30 da sigortacını arayabilirmisin? ben poliçenin ne yazdığına bakmam, sigortacıma bakarım. Bu sene benim değil, senin dediğin oldu.. kayıtlara geçsin lütfen Yorum bağlantısı
Recommended Posts