AHMET CANYURT 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 S.Aleyküm arkadaşlar 2010 model 1.4 dizel fiestam var.Gecen gün yolda giderken birden gaz yemedi ve devır saatı bellı bı noktada takılı kaldı.Ortalama yakıtım ceyrek depo dan bıraz daha fazlaydı.Anlık ve bır kere yaptı bunu.oda ortalama 10 saniye gibi bir gaz yemedı.Daha once basına boyle bırsey gelen var mı.Yada problem ne olabılır bı bılgısı olan arkadaş var mı.Teşekkürler Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 (düzenlendi) Hazır konusu açılmışken ben de sorumu araya sıkıştırayım benimkine de bir bakıvirin arkadaşlar. Geçen hafta kilisten dönerken 170i geçince araç anlık olarak birden gaz kesti ve bunu birkaç defa daha yaşamıştım ama sadece yüksek hızlarda oluyor.Gaz kesme şiddeti o kadar fazlaydı ki emniyet kemerine yapıştım o olmasa camdaydım. bir saniyelik birşeydi. 12 Mayıs 2015 tarihinde Nevzat YÜKSEL tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 S.Aleyküm arkadaşlar 2010 model 1.4 dizel fiestam var.Gecen gün yolda giderken birden gaz yemedi ve devır saatı bellı bı noktada takılı kaldı.Ortalama yakıtım ceyrek depo dan bıraz daha fazlaydı.Anlık ve bır kere yaptı bunu.oda ortalama 10 saniye gibi bir gaz yemedı.Daha once basına boyle bırsey gelen var mı.Yada problem ne olabılır bı bılgısı olan arkadaş var mı.Teşekkürler 2007 1.6 Tdci Focus ile bir kac kere ayni problemi yasadim. Dpf ile alakali olabilir diye düsünmüstüm ben. sivisi bitmis veya bitmeye yakindi bilemiyorum. doldurttuktan sonra olmadi hic sanirim ama cok cok nadir olan bisey zaten. birbiri ile alakali olup olmadigini cok net söyleyemem. Hazır konusu açılmışken ben de sorumu araya sıkıştırayım benimkine de bir bakıvirin arkadaşlar. Geçen hafta kilisten dönerken 170i geçince araç anlık olarak birden gaz kesti ve bunu birkaç defa daha yaşamıştım ama sadece yüksek hızlarda oluyor.Gaz kesme şiddeti o kadar fazlaydı ki emniyet kemerine yapıştım o olmasa camdaydım. bir saniyelik birşeydi. gaz keme degil de anlik bir frenleme gibi bisey olmasin? Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 (düzenlendi) 2007 1.6 Tdci Focus ile bir kac kere ayni problemi yasadim. Dpf ile alakali olabilir diye düsünmüstüm ben. sivisi bitmis veya bitmeye yakindi bilemiyorum. doldurttuktan sonra olmadi hic sanirim ama cok cok nadir olan bisey zaten. birbiri ile alakali olup olmadigini cok net söyleyemem. gaz keme degil de anlik bir frenleme gibi bisey olmasin? Yok ya ne ani freni basbayağı araba gaz kesti küt diye önü vurdum kendimi saniyelik birşeydi ama. 12 Mayıs 2015 tarihinde Nevzat YÜKSEL tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Yok ya ne ani freni basbayağı araba gaz kesti küt diye önü vurdum kendimi saniyelik birşeydi ama. ani degil anlik. espnin arabayi toplamasi sirasinda yaptigina benzer... hani gaz kesse sen öne dogru gitmezsin, küt diye vurmaz, ayagini gazdan cektiginle ayni etkide olur gibi geliyor bana Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 ani degil anlik. espnin arabayi toplamasi sirasinda yaptigina benzer... hani gaz kesse sen öne dogru gitmezsin, küt diye vurmaz, ayagini gazdan cektiginle ayni etkide olur gibi geliyor bana Herneyse senin dediğin olsun ben ne hissettiğimi biliyorum ama sen sıkıntı neden olur onu biliyor musun ki ? Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 (düzenlendi) Herneyse senin dediğin olsun ben ne hissettiğimi biliyorum ama sen sıkıntı neden olur onu biliyor musun ki ? yok bilmiyorum. servise danis en iyisi... 12 Mayıs 2015 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nevzat YÜKSEL 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 yok bilmiyorum. servise danis en iyisi... çok güzel fikir teşekkürler yarın hemen randevu alıp servise götüreceğim aracı. nasıl düşünemedim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 S.Aleyküm arkadaşlar 2010 model 1.4 dizel fiestam var.Gecen gün yolda giderken birden gaz yemedi ve devır saatı bellı bı noktada takılı kaldı.Ortalama yakıtım ceyrek depo dan bıraz daha fazlaydı.Anlık ve bır kere yaptı bunu.oda ortalama 10 saniye gibi bir gaz yemedı.Daha once basına boyle bırsey gelen var mı.Yada problem ne olabılır bı bılgısı olan arkadaş var mı.Teşekkürler Devamlı olan bir şey değilse anlık mazottan pislik gelmiş olabilir ama devamı olursa servise uğramakta fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 çok güzel fikir teşekkürler yarın hemen randevu alıp servise götüreceğim aracı. nasıl düşünemedim. haklisin sevgili kardesim... Yorum bağlantısı
AHMET CANYURT 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Yorum bağlantısı
AHMET CANYURT 15 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2015 Arkadaşlar bugün aynı problemi yine yaşadım.ben mazottan olmuş olabilir diye tahmin ettim ama mazottan değil depo dolu iken yine gaz kesti ve bu sefer baya uzun sürdü 20 km hızın ustune cıkmadı.devır saatı bellı bı noktada takılı kaldı ? Yorum bağlantısı
AHMET CANYURT 16 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2015 Kizdirma bujilerine bakilmis miydi? evet baktırdım. dün bilgisayara bağlattım herhangi bir hata kodu da vermedi ? enteresan bi durum var ama çözemedim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 evet baktırdım. dün bilgisayara bağlattım herhangi bir hata kodu da vermedi ? enteresan bi durum var ama çözemedim Kızdırma bujileri her zaman hata vermeyebilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Hazır konu açılmısken benim araba bu sabah ilk defa hissettim rolantideki sesi düzgün değil.Ama araba yürürkende gaz sabit olmasına rağmen rolantideki bozukluk gibi gaz kese kese bir muddet devam etti sonra açıldı.Gaz kesme olayı devir saatinden izlenebilirken bu olay çokda sarsıntili bir şekilde olmadı.Görüşleriniz nedir? Araç 2011 mondeo 2.0 tdci ov Bu arada 2 gün önce 90 b bakımını yaptırmiştım.Egr de kurum var dendi.Araçta arıza kodu yok.Usta tavsiyesi ile arabaya Berner marka mazot katkısı konuldu.Kurumu temizlemesi amaçlı. EGR'yi söküp temizleselerdi ya? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Egr ile alâkalı bir durum mu.Katkı koyduk bu halleder dedi.1 ay bin düzelmezse oyle bakalım dedi.2 gun suruyo egr nin işi dedi. Yakıt katkısının EGR ile hiç bir alakası yok. Enjeksiyon dese, anlarım da, EGR ile alakası yok. EGR'den yakıt değil, yanmış yakıtın gazı geçer. EGR'nin temizliğide 10dk'lık bir iş... Yorum bağlantısı
Recommended Posts