İçeriğe Yönlendir

Citroën C-Elysée 1.6Hdi Izlenimlerim

Erhan Doruk

Recommended Posts

Erhan Doruk
(düzenlendi)

Bu mu inanılmaz tüketim açıkçası daha iyisini beklerdim [emoji4] 1.3 Multijet 95 hp 5000 km de depo 45 litre 40 litre mazot ile 750 km full şehiriçi yapıyor.

Aracın henüz ilk dolumu sonrası görünen tüketim bence inanılmaz seviyede. Aracı şirket aracı tarzında kullanıyorum.  Aynı tarzda kullanımda focus ile 7.5lt/100 , fluence ile 6,7lt/100 ortalama ile geziyordum.

Aracı gelecek hafta yol tutuş zafiyetinden dolayı servise götüreceğim. Araçta gaza bastığınız sürece düz gidiyor ,direksiyonu bırakıp gazdan ayağınızı çektiğinizde vitesteyken hızla sağa doğru çekiyor. Frene basıldığında ise direksiyonu tutmazsanız sola doğru gidiyor. araçla uzun yolda  direksiyonu sıkı sıkı tutmanız ve şeritte kalması için sürekli düzeltme yapmanız gerekiyor. Oldukça dengesiz bi araç. Bakalım servis ne diyecek. 

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Erhan Doruk

Km 7000

Rotalar ve tuketim verileri

Şehir içi sakin ve kontrollü kullanım 4.3lt/100

Ankara - Alanya normal kullanım 5.3 lt/100

Alanya - Ankara normal kullanım 5.5 lt/100

Ankara - Malatya agresif kullanım. Ort.hiz 101 süre 6:47dk. 6.5lt/100 klima açık

Malatya - Ankara Agresif kullanim ort.hiz 107 süre 6:25dk 6.1lt/100 klima açık

Süre ve ort.hız verileri navigasyondan alınmıştır.

Araçla birbirimize baya alıştık. Sınırlarının zorlandığını arkasını bırakarak hemen belli ediyor. Araçta sürekli nereden geldiğini bulamadığım elektro-akustik bir ses geliyor. Sanki radyo açık ama ses kapali gibi. Ama bu ses konsolun içinden geliyor. Hoperlorlardan degil. Araç duruyorken duyuluyor. Biraz garip.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...