Özgen Acar 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Mutlu pazarlar diliyorum aracım titanium 1.6 motor olmasına rağmen sigorta poliçesini incelediğimde 1.5 deluxe paket olarak yazılmış,şase no vs de yanlışlık yok,bi sıkıntı olur mu yoksa değiştirtmek gerekir mi sizce? Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Iyi pazarlar Olur diye biliyorum. Allah gostermesin kaza durumunda policenizde yazanlara gore islem yapilacaktir. Benim arac tit.x plus ancak policede tit.x cikiyor kalan ekstra ozellik, donanim, eklentileri vs. aciklama kismina ekletiyorum. Sanırım sizin motor dahi yanlis islenmis. Bence ileride sorun yasamamaniz adına acentaniz ile görüşün. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Benimde farklıydı. Sigorta yaptırdığım yeri aradım yeni poliçe hazırladılar. Basit bir işlem bence yaptırın. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Acenteden değişikliği yaptırın, Allah korusun pert vb durumlarda bedel hatalı olmasın, gerçi böyle bir durumda ruhsattan bilgi teyit edilir anca sigorta acentesinin yapması basit bir işlem zaten Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Benim aracın önceki sahibi yıllarca 100bg otomatik vites benzinli olarak kasko yaptırmış ama araç 110bg manuel dizel. İşin garibi o şekilde girince kasko ucuz çıkıyor doğrusunu girince 2000 lira civarı çıkıyor. Hala kaskosuz bekliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Önce ki sahip bilerek bilmeyerek az ödediğini sanarak ama aslında bu şansla da kasko ya hiç ihtiyaç duymayan biri olarka boşa vermiş o paraları. Aslında Total zarar etmiş Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Önce ki sahip bilerek bilmeyerek az ödediğini sanarak ama aslında bu şansla da kasko ya hiç ihtiyaç duymayan biri olarka boşa vermiş o paraları. Aslında Total zarar etmiş Muhtemelen farkında değildi. Bir defa kaskodan yararlanmış. Akşam yol kenarına park ettiği arabanın sol tarafını biri sürtmüş kaçmış. Ufak bir boya işlemi yapılmış. Bahsetmediğine göre sorun çıkmamış da. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Kaskoda çok önemli bir sorundur... Trafikte çok önemli olmamakla birlikte.. sorundur... Düzelttirin.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Kasko poliçenizdeki model tip değişikliği zeyl ( ek belge) ile değiştirebilir. Araç tipi değiştiğinde mevcut poliçede yazılmış model ile aracınızın modelindeki fiyat farkından dolayaı + veya - bir prim ödmesi söz konusu olacaktır. Kısmı hasarlarda önemli bir sorun teşkil etmemesine karşı pert hasarında ise sorun olacaktır ancak buda düzeltilmeyecek bir sorun değil sonuç itibari ile aracın ne olduğu belli. İlerleyen dönemlerde herhangi bir sorunla uğraşmak istemiyorsanız poliçenizi yaptırmış olduğunuz acentenize veya poliçeyi yaptırmış olduğunuzu sigorta şirketinin bölge müdürlüğünde bu zeyl işlemini yaptırmanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 (düzenlendi) Sorun olmazmı olur elbette orada yazan aracın kasko bedeliyle senin aracın kasko bedeli farklı her ne kadar artık police üzerinde araç bedeli yazmasada allah korusun hasar anında ciddi sıkıntı çıkar, ayrıca araç deluxe paket üzerinden teklif çıkartıldığı için daha ucuz çıkmıştır ancak tit.plus olarak teklif çalışıldığında kasko poliçenin tutarıda değişecektir, acilen yeniden teklif iste ve arada çıkan farkı ödeyip düzelttir. 18 Mayıs 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 (düzenlendi) Ben daha kasko yaptıramadım. İlk aldığımda en ucuzu 1600 lira civarıyken şu an 2000 küsur. Zaten eğer yaptırmış olsaydım doğru bilgilerle giriş yapmış olacaktık. Mehmet abi ne diyorsun bu fiyat artışına? Halk sigorta için artık 1500 liralardan başlamaya razıyım ama fiyatlar fena artmış Axa 1504 demişsin keşke onu alsaymışım o zamanlar 18 Mayıs 2015 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgen Acar 18 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2015 bugün sigorta şirketini aradım bakalım düzelticekler inşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts