İçeriğe Yönlendir

Chevrolet Lacetti

BurakCan Hirece

Recommended Posts

BurakCan Hirece

herkese iyi akşamlar. Bir tanıdıkta chevrolet lacetti araç var 2005 model 130000 kmde lpgli boyasız temiz araba piyasasının 4 milyar asşşağısına almış olucam yazın sonuna kadar binmeyi düşünüyorum sizce satarken falan sorun yaşarmıyım ?

Yorum bağlantısı

herkese iyi akşamlar. Bir tanıdıkta chevrolet lacetti araç var 2005 model 130000 kmde lpgli boyasız temiz araba piyasasının 4 milyar asşşağısına almış olucam yazın sonuna kadar binmeyi düşünüyorum sizce satarken falan sorun yaşarmıyım ?

Konforu nasıl bilemem ama çevremdeki çoğu chevrolet sahibi arabalarını elden çıkarmaya çalışıyor.  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Zaten en büyük problem satarken elden çıkarmak,,siz niye 4.000 TL ucuza aldıgınızı zannediyorsunuz,babasının oğlu musunuz...yanlış anlama olmasın sadece araç için yorum yaptım..

Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN
(düzenlendi)

Aracın atası daewoo lanos. 2001 de daewoo general motora satılınca bazı ülkelere daewoo lanos, türkiye gibi bazı ülkelere de chevrolet lacetti olarak devam etti. Araç motor ve parça olarak opel diyebiliriz. Türkiyede neden tutulmadığını anlamış değilim. Bence güzel araba. Ama duyduğum kadarı ile yakıtı fazla olduğunu söylüyorlar. Bence alınır ve binilir. Ama chevroletin Türkiyeden çekilme kararı aldığınıda unutmayın derim.

Satmaya gelince siz nasıl ki 4000 tl altına aldıysanız, satarken de 4000 tl altına satılığa çıkarırsanız satılır. Satılayan mal olmaz ama bir günde değil de bir ayda satarsınız.

tarihinde Fuat GÜVEN tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

satarsınız..

2010 model otomatik Cruze'umu aldığım fiyatın yaklaşık 2.500 TL üzerine sattım..Ev alırken paraya ihtiyacım oldu 2011 model 26.000 de hatasız boyasız otomatik Focus 2.5 Titanium aracımı 35.000 TL'ye zor sattım..Nasip işi bu işler..

Tamamen şans işi..iyi fiyata denk getirirseniz alınır bence sorun yok..Gayet de iyi satarsınız..Ülkeden çekilse ne olur ki iyi fiyata denk getirdikten sonra..Bu ülkede fabrikası kapanan Rover bile müşteri buluyorsa Chevrolet ne yedek parçasız kalır ne müşterisiz..

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ben 2007 de 2004 lacetti alırken bana da alma, servisi yok yedek parçası pahalı, lpg uymaz bir sürü ıvır zıvır saydılar. Araba tip olarak, donanım olarak çok çok iyi. Lacetti SE ise boş modeli. SX orta model ama baya dolu sayılır. Tomasetto LPG taktırmıştım. Hiç sorun çıkarmadı. Yedek parça astra ile aynı hemen hemen. Satarkende kar edip sattım. Piyasanın 4 aşağısı hangi rakam merak ettim. 

Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel

16-17 aralığına alınacaksa tadından yenmez bence parasını fazlasıyla hakeden araç

Yorum bağlantısı
Vatan Çelikgün

Merhaba focus tan önceki aracım 2008 model chevrolet lacetti idi açık ve net söylüyorum mecburiyetten 6 ay zor katlandım araç berbat ötesi bir şey konfor sıfır performans sıfır heleki birde süspansiyonlardan bahsedecek olursak içler acısı . Sana tek tavsiyem sakın ama sakın yaklaşma haa illa alacam diyorsan hac bek olanını tercih et. Ayrıca satma konusuna gelince  özellikle yaz aylarının başlangıcında yani piyasa canlı iken mutlaka satarsın ama kış aylarında elinde kalır diye düşünüyorum. Ben 1,5 ay önce 21. 750 vermiştim

Yorum bağlantısı
Bekir Diri

Arkadaşa almıştık hb di,çok ferah çok geniş çok güzel bir araba.O paralara bence bedava.Piyasası biraz ölü evet satarken satarsın ama 1 ayda değilde 2-3 ayda satarsın.20 bin tl civarlarına öyle bir araba başka markalarda alamazsınız

Yorum bağlantısı

Chevrolet alımı ve satımı yapmış arkadaşlar, henüz piyasa yeterince uyanmadığı için başarılı olmuş olabilirler. Her geçen gün insanlar bu araçlardan uzaklaşıyor.

LPG taktıramazsınız. Taktırdıktan 60 bin km sonrası civarı, subaplar erir. Bunu gittiğim LPG fuarında kendim, mühendislerden duydum. Taktıran arkadaşlar 60 bin km kullandı mı?

Zaten araç 130 binde. Japon olsa neyse. Hiç bulaşmayın. Yakında Rover-Saab-Proton falan gibi kupon araba olacaklar. Uzak durun.

Yorum bağlantısı
Vatan Çelikgün

Konforu 10 numara

Ama piyasanın 2.eli en yavaş olan aracı olabilir belki

Arkadaşlar yanlışım var ise bağışlayın ama bu aracın neresinde konfor buldunuz anlamadım .Tamam gayet geniş ve ferah bir araç ama süspansiyon diye bir şey yok araçta . Ben tüm amortisörleri ve alt takımı yenilememe rağmen o sert ve sürekli gıcırtı sesi yapan süspansiyondan kurtulamadım. Bu aracı almamak için en büyük sebebi söylüyorum aracın kayık gibi silkelenmesi . İnanın bunu gidermek için çok masraflar yaptım ama nafile başka la cettiler ile yaptığım test sürüşlerinde anladım ki bu olay kronik ve aracın konforunu sıfıra indiriyor. Zaten chevrolet formuna girerseniz la cettiler de  herkes bu silkelenme probleminden şikâyetçi. Ayrıca ben aracı yaklaşık 6 ay önce 22,250 tl ye aldım rahat 3000 tl masraf yaptım ve 21,750 tl ye sattım. Araca 2008 model 75000 km de lacettinin en tutulan modeli WTCC idi . Şimdi focus 'a biniyorum arasında dağlar denizler değil dünya kadar fark var.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Arkadaşlar yanlışım var ise bağışlayın ama bu aracın neresinde konfor buldunuz anlamadım .Tamam gayet geniş ve ferah bir araç ama süspansiyon diye bir şey yok araçta . Ben tüm amortisörleri ve alt takımı yenilememe rağmen o sert ve sürekli gıcırtı sesi yapan süspansiyondan kurtulamadım. Bu aracı almamak için en büyük sebebi söylüyorum aracın kayık gibi silkelenmesi . İnanın bunu gidermek için çok masraflar yaptım ama nafile başka la cettiler ile yaptığım test sürüşlerinde anladım ki bu olay kronik ve aracın konforunu sıfıra indiriyor. Zaten chevrolet formuna girerseniz la cettiler de herkes bu silkelenme probleminden şikâyetçi. Ayrıca ben aracı yaklaşık 6 ay önce 22,250 tl ye aldım rahat 3000 tl masraf yaptım ve 21,750 tl ye sattım. Araca 2008 model 75000 km de lacettinin en tutulan modeli WTCC idi . Şimdi focus 'a biniyorum arasında dağlar denizler değil dünya kadar fark var.

Normal paket ve wtcc paket lacettiye bir çok kez bindim ve yol tutuşunu ve konforunu beğenmiştim ve chevrolet forumlarınıda uzun süre takip ettim lacettinin 2.el piyasası haricinde bir şikayetinide görmedim
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

türkiyede satışı durunca , ikinci eli baya düşüşte bu aralar iyi düşünün sümbül alın yaz sonu karla satın  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Chevrolet alımı ve satımı yapmış arkadaşlar, henüz piyasa yeterince uyanmadığı için başarılı olmuş olabilirler. Her geçen gün insanlar bu araçlardan uzaklaşıyor.

LPG taktıramazsınız. Taktırdıktan 60 bin km sonrası civarı, subaplar erir. Bunu gittiğim LPG fuarında kendim, mühendislerden duydum. Taktıran arkadaşlar 60 bin km kullandı mı?

Zaten araç 130 binde. Japon olsa neyse. Hiç bulaşmayın. Yakında Rover-Saab-Proton falan gibi kupon araba olacaklar. Uzak durun.

lpgnin subapları erittiği doğrudur. Ancak 2000 tl ye çelik sübapla değiştiriyorlar.60.000 de yaptığınız yakıt tasarrufu yanında katlanılabilir bir maliyet bence

Ayrıca inanın herkes piyasadan haberdar.internetten herkes artık herşeyi okuyor bilgiye ulaşmak çok basit.herkesin herşeyden haberi var.

Chevrolet belli fiyatlara alınabilecek bir araç inanın 30.0000 tl bandında cruze kadar donanımlı ve güvenlikli bir araç yok ama fiyat 32-33 üzerine çıkarsa bende uzak durun derim

eğer son kullanıcı iseniz arabayı ulaşım aracı olarak görüyorsanız f/p oranı yüksek bir araç arıyorsanız chevrolet belli fiyat bandında alternatifsizdir bence.

ama sık araba değiştiriyorsanız yatırım aracı olarak görüyorsanız para lazım olursa hemen satmam lazım diyorsanız bencede uzak durulması gerekir.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

türkiyede satışı durunca , ikinci eli baya düşüşte bu aralar iyi düşünün sümbül alın yaz sonu karla satın :D

sadece Türkiye değil tüm avrupada Satışı durdu.rusya ve Gürcistan da satışa devam

odd verilerine baktım 2006 yılından bu yana 110.000 tane chevrolet satılmış türkiyede..araç ustasız yada parçasız kesinlikle kalmaz

Yorum bağlantısı

Bu araçların sıfırları zamanında 25.000'e satıldı en dolu otomatik modelleri. Lpg bu araçlar "0" satılırken takıldılar. 2 arkadaşım body kitli modelini, komşumuzda makyajsızını 0 aldılar. İkisi hala kullanıyor, biri 10.000km'de sattı.

Benim gördüğüm kadarı ile oldukça yumuşak kullanımlı araçlar. LPg ile sorun konusunda bir yorum yapamam ancak bu araçlar müsrif oldukları için "0" satılırken BRC lpg ile anahtar teslim satıldılar. FAbrikasyon montaj değildi. Aracı aldıktan sonra bayi anlaşmalı lpg'cisi aracılığıyla montajı tamamlıyor ve garantisi devam ediyordu araçların.

İki araç otomatikti ve şanzıman sorunu duymadım. Aracın içersindeki malzeme estetiği c sınıfına göre düşük ve demode. Kalite olarak orta denilebilir. BAgajı büyük.

Chervrolet Türkiye'den çekildiğinde ne olur sorusunun cevabı için; sahibinden com'da; saab, daewoo ve daihatsu modelelrine bakarak karar verebilirsiniz. Her aracın ikinci eli vardır ama Rover örneği verildiği için tamamen aynı kasa olan Honda Euro Civic ile Rover 416 fiyatları karşılaştırıldığında sıfırken daha pahalı satılan rover'a göre Honda lehine aradaki %50'lik fark satınalma akrarını etkileyecek kadar önemlidir.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Bu araçların sıfırları zamanında 25.000'e satıldı en dolu otomatik modelleri. Lpg bu araçlar "0" satılırken takıldılar. 2 arkadaşım body kitli modelini, komşumuzda makyajsızını 0 aldılar. İkisi hala kullanıyor, biri 10.000km'de sattı.

Benim gördüğüm kadarı ile oldukça yumuşak kullanımlı araçlar. LPg ile sorun konusunda bir yorum yapamam ancak bu araçlar müsrif oldukları için "0" satılırken BRC lpg ile anahtar teslim satıldılar. FAbrikasyon montaj değildi. Aracı aldıktan sonra bayi anlaşmalı lpg'cisi aracılığıyla montajı tamamlıyor ve garantisi devam ediyordu araçların.

İki araç otomatikti ve şanzıman sorunu duymadım. Aracın içersindeki malzeme estetiği c sınıfına göre düşük ve demode. Kalite olarak orta denilebilir. BAgajı büyük.

Chervrolet Türkiye'den çekildiğinde ne olur sorusunun cevabı için; sahibinden com'da; saab, daewoo ve daihatsu modelelrine bakarak karar verebilirsiniz. Her aracın ikinci eli vardır ama Rover örneği verildiği için tamamen aynı kasa olan Honda Euro Civic ile Rover 416 fiyatları karşılaştırıldığında sıfırken daha pahalı satılan rover'a göre Honda lehine aradaki %50'lik fark satınalma akrarını etkileyecek kadar önemlidir.

Saygılarımla.

Rover saab daihatsu hepsi fabrikalarını kapattı şu an üretilmiyorlar chevrolet için aynı durum söz konusu değil fabrikanın kapanması ile Türkiyede satılmaması çok farklı kavramlar bence

bende aynı fikirdeyim diğer yazdıklarınız için.. kısaca fiyat uygunsa chevrolet tercih edileblir muadilleri ile kıyaslamak gerekir diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı

Rover saab daihatsu hepsi fabrikalarını kapattı şu an üretilmiyorlar chevrolet için aynı durum söz konusu değil fabrikanın kapanması ile Türkiyede satılmaması çok farklı kavramlar bence

bende aynı fikirdeyim diğer yazdıklarınız için.. kısaca fiyat uygunsa chevrolet tercih edileblir muadilleri ile kıyaslamak gerekir diye düşünüyor

Benimle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Önemli olan nokta bu değil, bu aracı nasıl olsa ben almıyorum. Markanın 2 sene sonra sizin belirttiğiniz konumun dışında kalması durumunda sizin yönlendirmenizin de etkisiyle alan kişinin düşünecekleri daha önemli olmalı.

Riskli bir öneride bulunuyorsunuz. Mesela Chevrolet Türkiye'de olmayınca garantisini kim sağlayacak, Opel ile bu konuda yapılmış bir yazılı anlaşma var mı? Türk tüketicisi bu sektörde olmayan bir markayı benimseyecek örnekler vermiş mi daha önce; bu konularda şüpheye düşürmeyecek kanıtlarınız varsa Chevrolet zaten piyasada fiyat performans aracı olur 1 sene sonra.

Bu arada sizin belirttiğiniz görüş yanlış, doğru değil demiyorum, belirsizliğe doğru sürüklenen bir marka ile ilgili iddialı olduğunuzu düşünüyorum sadece yukarda yazdıklarınızdan.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Benimle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Önemli olan nokta bu değil, bu aracı nasıl olsa ben almıyorum. Markanın 2 sene sonra sizin belirttiğiniz konumun dışında kalması durumunda sizin yönlendirmenizin de etkisiyle alan kişinin düşünecekleri daha önemli olmalı.

Riskli bir öneride bulunuyorsunuz. Mesela Chevrolet Türkiye'de olmayınca garantisini kim sağlayacak, Opel ile bu konuda yapılmış bir yazılı anlaşma var mı? Türk tüketicisi bu sektörde olmayan bir markayı benimseyecek örnekler vermiş mi daha önce; bu konularda şüpheye düşürmeyecek kanıtlarınız varsa Chevrolet zaten piyasada fiyat performans aracı olur 1 sene sonra.

Bu arada sizin belirttiğiniz görüş yanlış, doğru değil demiyorum, belirsizliğe doğru sürüklenen bir marka ile ilgili iddialı olduğunuzu düşünüyorum sadece yukarda yazdıklarınızdan.

Saygılarımla.

garanti tabiki devam ediyor 110.000 araç satılmış toplamda ben pılımı pırtımı topladım gidiyorum diyemez kimse.garanti kapsamında araçların garantisi devam ediyor olmayanlara da çekilme tarihinden 10 yıl sonrasına kadar yedek parça ve servis garantisi veriliyor.

yazdıklarım sadece uygun fiyata chevrolet bulunursa alınması yönünde görüş bildirmekten ibaret. Ancak chevrolet konusunda herkeste önyargı var herkes komşusunun eltisinin bir tanıdığının yaşadıkları olayları anlatıyor.ben bizzat deneyimlemiş birisi olarak yazılanların çoğunu gerçekçi bulmuyorum.

size şu kadar söyleyim geçen ay 2010 model sattığım cruze için arayıp ücretsiz fren hidrolik borularının değiştirileceğini söylediler.Marka sahipsiz değil ama 2.el piyasasında Efsaneler üretildiği sürece tüketici olarak çoğu insan bence sıra beklememek için 2.el vw ne sıfırından fazla ödemeye devam eder.

Yorum bağlantısı

HB ile sedan arasında çok fark var. Sedansa yaklaşnayın bile. HB yol tutuşu daha iyi. Araç çok çok iyi değil ama fiyatına göre gayet iyi...

Yorum bağlantısı
BurakCan Hirece

LPG taktıramazsınız. Taktırdıktan 60 bin km sonrası civarı, subaplar erir. Bunu gittiğim LPG fuarında kendim, mühendislerden duydum. Taktıran arkadaşlar 60 bin km kullandı mı?

araçta lpg aktif durumda 2009 yılından beri hiç sorun çıkarmamış

Ben 2007 de 2004 lacetti alırken bana da alma, servisi yok yedek parçası pahalı, lpg uymaz bir sürü ıvır zıvır saydılar. Araba tip olarak, donanım olarak çok çok iyi. Lacetti SE ise boş modeli. SX orta model ama baya dolu sayılır. Tomasetto LPG taktırmıştım. Hiç sorun çıkarmadı. Yedek parça astra ile aynı hemen hemen. Satarkende kar edip sattım. Piyasanın 4 aşağısı hangi rakam merak ettim. 

15000 TL abi

HB ile sedan arasında çok fark var. Sedansa yaklaşnayın bile. HB yol tutuşu daha iyi. Araç çok çok iyi değil ama fiyatına göre gayet iyi...

2005 HB abi

Yorum bağlantısı
BurakCan Hirece

Bugün aracı gördüm lpgsi atiker simin LPG tüm bakımları yapılmış ufak tefek boys isleri var inşallah pazartesi ustaya gösterip hayirlisiyla üstüme alican aracı eğer alirsam konusunu acicam sevgili abilerim hayırlı aksamlar :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...