Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 (düzenlendi) benim akvaryumun da otomatik yemleme makinası yem masrafından çok pil masrafı açıyor elimde eski modemlerden kalma birkaç adaptör var denesem mi acaba Hatta 2 farklı makina var biri tek pilli.Onun pil yatagını sökmeden bir deneyeylm bakalm kabloları değdirip olacak mı acaba. Yemleme makinalarının mekanik olanları biraz fazla pil tüketir. Dijital saatli olanları bu konuda daha iyidir. Ancak her ikisi de zaman saatli olduğundan pil tüketmeleri kaçınılmazdır. Yaşadığınız yerde sıkca elektrik kesintisi oluyorsa pille devam etmeniz gerekir. Diğer türlü her halükarda bir adaptör bağlanabilir. 22 Mayıs 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Yemleme makinalarının mekanik olanları biraz fazla pil tüketir. Dijital saatli olanları bu konuda daha iyidir. Ancak her ikisi de zaman saatli olduğundan pil tüketmeleri kaçınılmazdır. Yaşadığınız yerde sıkca elektrik kesintisi oluyorsa pille devam etmeniz gerekir. Diğer türlü her halükarda bir adaptör bağlanabilir. Bir ay yem atmasam benim köpekbalığı kılıklı balıklara bir şey olmuyor.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Bir ay yem atmasam benim köpekbalığı kılıklı balıklara bir şey olmuyor.. Emin misin? Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Kaç pil ile çalışıyor yemleme makinası? digital saatli olanı 2 kalem pil.mekanik olanı 1 kalem pil Şarjlı pil kurtarmıyor mu sizinkini? Bizimkini kurtarmıyordu mesela, voltaj 1.2 olduğundan motor dönemiyordu. Valla şarjlı pil olayına hiç girmedim.Sanki kağıdında şarjlı pil kullanmayınız gibi bir ibare hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 digital saatli olanı 2 kalem pil.mekanik olanı 1 kalem pil Valla şarjlı pil olayına hiç girmedim.Sanki kağıdında şarjlı pil kullanmayınız gibi bir ibare hatırlıyorum Ozaman dijitale 3 v luk bir adaptör lazım mekanik olanada 1.5 voltluk adaptör lazım. Modemlerin adaptörü 12 volttan aşşağı değildir olmaz yani. 1 Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Ozaman dijitale 3 v luk bir adaptör lazım mekanik olanada 1.5 voltluk adaptör lazım. Modemlerin adaptörü 12 volttan aşşağı değildir olmaz yani. Hmm nokta atış ile cevap oldu teşekkürler Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Emin misin? Eminim abi, çünkü akvaryumun suyunu da değiştirmiyorum ve balıkların açlıktan ölmediğini öğrendim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Ya biz pil haznesi içindeyken denemiştik, halbuki onu söküp direkt artı eksiyi bulmamış gerekiyormuş Bağlayınca çalışır sanıyorduk ama çalışmamıştı Senin gibi teknik adam(okyanuslar aşan adam) gitti bir karış suda boğuldu Hadi hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Senin gibi teknik adam(okyanuslar aşan adam) gitti bir karış suda boğuldu Hadi hayırlı olsun. Elektrik Elektronik bilgim sifira yakın duzeydedir 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Elektrik Elektronik bilgim sifira yakın duzeydedir Dalga buna dik olarak geliyor dedin mi iş biter... 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Elektrik Elektronik bilgim sifira yakın duzeydedir Sani ilkokul da pille motor caliştirmadınmı hiç elektroniklik bı durum yok basilt işlem amper i tuttur voltajı tuuttur yeter Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Sani ilkokul da pille motor caliştirmadınmı hiç elektroniklik bı durum yok basilt işlem amper i tuttur voltajı tuuttur yeter Ya yaptım onu tabi de, sonrasında güzelce bi 220 yiyip kendime gelince bir daha elleşmeyip uzak kalmayı tercih ettim Demek ki 220 o motorlara fazlaymış Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Ya yaptım onu tabi de, sonrasında güzelce bi 220 yiyip kendime gelince bir daha elleşmeyip uzak kalmayı tercih ettim Demek ki 220 o motorlara fazlaymış 220 sana da fazla gelmiş. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Ya yaptım onu tabi de, sonrasında güzelce bi 220 yiyip kendime gelince bir daha elleşmeyip uzak kalmayı tercih ettim Demek ki 220 o motorlara fazlaymış Adaptör takman konusunda kamuoyu baskısı var, farkındasın değil mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Adaptör takman konusunda kamuoyu baskısı var, farkındasın değil mi? Taktık birine, diğeri için de adaptör arıyoruz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Adaptör tak... Adaptör tak...Kısa devre oldu Emmi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Takamamış demekki Niye oldu yaa, okumuyordum ben konuyu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts