İçeriğe Yönlendir

Adaptörlü Fotoselli Kağıt Havlu Makinesi

Sani Gerşon

Recommended Posts

Off ne güzel çevirirdim ben onu adaptörlüye ama uzağız işte. [emoji12]

Ellerinde kaç tane var ki. Biz mi satın alsak [emoji48] [emoji16]
Yorum bağlantısı
Emre Demir
(düzenlendi)

sani pil haznesi sökülür elektrik kablosun dan paralel alınırak :D iş çözülür :D

Aynen katılıyorum direk pil yerlerine takarsanız olmaz içini açıp pillerden çıkan kablolara bsğlamalısınız.

Off ne güzel çevirirdim ben onu adaptörlüye ama uzağız işte. [emoji12]

Biz yakınız mıyız :)) tarihinde Emre Demir 48 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Biz direkt pil yerlerine taktik, demek ki o yuzden olmadi, bi de dediginiz gibi deneyelim.

Yorum bağlantısı
Yunus Güllüce

6-12 volt arası değişmeli ayarlanabilen ve minimum 1000mAh (1 amper) çıkışlı bir adaptör alıp, ucundaki soketi kesip kablolarını da soyup bi güzel pil taktığınız yerlere lehimlerseniz o alet çok süper çalışır. :)  ucuz adaptörler elektronikçilerde olur muhakkak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Demir
(düzenlendi)

6-12 volt arası değişmeli ayarlanabilen ve minimum 1000mAh (1 amper) çıkışlı bir adaptör alıp, ucundaki soketi kesip kablolarını da soyup bi güzel pil taktığınız yerlere lehimlerseniz o alet çok süper çalışır. :) ucuz adaptörler elektronikçilerde olur muhakkak.

Pil takılan yerlere dışardan lehim olmaz , pil (en az iki adet olduğunu var sayarsak)

Devreyi tamamlar.

Tek pil ise dediğiniz doğru dışardan artı eksi bağla .

tarihinde Emre Demir 48 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Aaaaa geyik varmış  :D

Bundan tak tüm dertler bitsin, amperde yeter  :p

43136kw-45kVA-EPA-Enclosured-Diesel-Gene

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Pil takılan yerlere dışardan lehim olmaz , pil (en az iki adet olduğunu var sayarsak)

Devreyi tamamlar.

Tek pil ise dediğiniz doğru dışardan artı eksi bağla .

Olur, nihai besleme konnektörü iki adet. Oralar bulunup adaptörün kabloları lehimlenecek
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Demir

Abi'm eyvallah :)

Sen öyle diyorsan oluyordur ,

Ben asıl besleme yerini içi açılıp gözle görüp bağlıyorum .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Biz direkt pil yerlerine taktik, demek ki o yuzden olmadi, bi de dediginiz gibi deneyelim.

İşte sorun ortaya çıktı, anlaşılan pil şeklinde bir adaptör bulup, pil haznesine kapattın ve bekledin. Öyle olmaz, önce adaptörü fişe takacan ve dolana kadar bekleyecen, dolduktan sonra direk pillerin yerine tak, bak nasıl çalışır. :yes:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arkadaşlar dediğinizi yaptı şimdi ofisten bir arkadaşımız. Pil haznesini boşalttı, pile gelen uçlara direk taktık adaptörü ve tataaaa :) Çalıştı.

Teşekkür ederiz :flowers::friends:

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bağlantı ucunu anlamamışız deme sakın..   :D

Ya biz pil haznesi içindeyken denemiştik, halbuki onu söküp direkt artı eksiyi bulmamış gerekiyormuş :) Bağlayınca çalışır sanıyorduk ama çalışmamıştı :)

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş
(düzenlendi)

Buradan mı aldınız?

Valla çok takla attırdık ama olmadı. Elektrikçimiz gelecek, bir de ona sorarız son kez.

Adaptörü kontrol edin, bozuk olabilir. 

EDİT: tamamını okumamıştım, sözümü geri alıyorum..

tarihinde Hikmet Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

benim akvaryumun da otomatik yemleme makinası yem masrafından çok pil masrafı açıyor :D elimde eski modemlerden kalma birkaç adaptör var denesem mi acaba :) Hatta 2 farklı makina var biri tek pilli.Onun pil yatagını sökmeden bir deneyeylm bakalm kabloları değdirip olacak mı acaba.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

benim akvaryumun da otomatik yemleme makinası yem masrafından çok pil masrafı açıyor :D elimde eski modemlerden kalma birkaç adaptör var denesem mi acaba :) Hatta 2 farklı makina var biri tek pilli.Onun pil yatagını sökmeden bir deneyeylm bakalm kabloları değdirip olacak mı acaba.

Uygun voltajı kullandıktan sonra hiçbir sorun olmaz.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Uygun voltajı kullandıktan sonra hiçbir sorun olmaz.

Elektrik tecrübem sadece küçükken elime gecen minik ampulleri adaptorun kablolarına değdirerek ışık üretmekten ibaretti :D Bir kurcalayayım bakalım neler olacak.Ani elektrik kesilirse tüm ülkede korkmayın bendendir  :hohoho:  :crazy:

tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Elektrik tecrübem sadece küçükken elime gecen minik ampulleri adaptorun kablolarına değdirerek ışık üretmekten ibaretti :D Bir kurcalayayım bakalım neler olacak.Ani elektrik kesilirse tüm ülkede korkmayın bendendir  :hohoho:  :crazy:

:D

Kaç pil ile çalışıyor yemleme makinası?

Yorum bağlantısı

Adaptör tak... 

Sani pil yerine adaptör takmış, ama buna olmaz, kalem pil şeklinde adaptörü nerden bulacak?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şarjlı pil kurtarmıyor mu sizinkini?

Bizimkini kurtarmıyordu mesela, voltaj 1.2 olduğundan motor dönemiyordu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...