İçeriğe Yönlendir

Sol Ön Kapı Içi Su Alma

Gökhan Ersen

Recommended Posts

Gökhan Ersen

arkadaşlar merhaba,

forumda da birkaç konu açılmıştı bu problemle ilgili ama sorun nasıl çözülmüş cevap görmedim. sıkıntım şu ki, aracımın sol ön kapı yıkamada ya da yağmurda kapı içerisine su alıyor yani benim oturduğum kısım değilde hoparlörün olduğu iç kısıma alıyor.

sonra hoparlör bas da patlak bir cızırdama yapıyor, ertesi gün kuruduğunda sıkıntı kalmıyor ama bu can sıkıyor ve keyfimi kaçırıyor, böyle giderse yanar belki de hoparlör de bilemiyorum, deneme amaçlı yıkamadan önce cam kenarındaki parlak çitanın oradaki cam ve plastik kısmı bantlayıp denedim birkaç kez hiç bir sıkıntı olmadı, sıkıntı buradaki plastikte.

peki ben bunu nerede kime yaptırabilirim, gene servise mi gitsem yoksa camcı mı yapar bu işi sanayide yoksa parçacıya mı gitmeliyim? ya da böyle bir sıkıntı yaşayıp da çözebilen var mı?

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

daha önce su alan kapıda herhangi bi işlem mevcutmu ? kapı dışındaki cam fitilleri ne durumda camla öpüşüyormu ? kapı altı tahliye kanalları açıkmı ?

Yorum bağlantısı
Gökhan Ersen

hocam kapı altı tahliye kanallarını bilmiyorum bir bakayım tam olarak nasıl birşeydir tam olarak nerededir bilmiyorum. Fakat kapı çıtasındaki cam fitili ve cam tam örtüşüyor gibi duruyor yani herhangi bir yırtık ya da ezik çatlak yok, olmassa inip foto çekip yükleyeyim.

bu arada kapı da herhangi bir işlem mevcut değil sürtme çarpma değişme gibi

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

O kanallara kürdan sokarak temizleyin varsa birşey. Nitekim eski fiestamda bir su sesi geliyordu. Sonra baktım ki kapının içi yarısına kadar dolmuş. Kanalları temizleyince baya bir su akmıştı.

Yorum bağlantısı

Kapılar içlerine su alırlar. Yıkama sırasında fitillerin çok bir işlevi olmuyor maalesef. Arkadaşların dediği gibi su tahliye delikleriniz tıkanmıştır. Kapıyı açıp altına bakarsanız göreceksiniz. onları açarsanız sorun kalmaz..

Yorum bağlantısı
Gökhan Ersen

artık anladım ki yıkama ya da yağmurla da olmuyor, gece geç saatte biryerden dönerken havadan dolayı aracın üzeri nemliydi ve gene aynı sorun oldu, hoparlör porr porr gibi patlak bir ses veriyor kısık seste özellikle, anlayamadım gitti, kilitçiye gittim fitiller orjinal bir sıkıntı görünmüyor dedi, camcı ona keza sıkıntı yok dedi ftilin aynaya doğru olan kısmında küçük bir nokta vardı oraya ilaç sürdü ama nafile, kilitçide kapıyı da açmak istemediler sonradan kapı içerisinden ses yapabilir dediler, ölece kaldı artık ne diyeyim, sırtı terleyince öksürüyor benim sol kapı hoparlörü  :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Ersen

Kapi alti tahliye deliklerine baktinizmi?

hocam kapı altı tahliye kanallarından kastınız kapı uçlarındaki delikler mi? oraya şiş soktum, ince örgü örmek için kullanılan şişlerden gres yağı gibi birşey bulaştı şişe, kapıyı sallıyorum su sesi yok, kapı tahliye deliğinin biri kapının kaportaya birleştiği diğeri de kapının açıldığı uç kısmında değil mi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...