Selim Karanca 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Iyi akşamlar, aracım 97 mondeo glx, subap kapak contasında terlemeler ve termostat tarafında hafif bir yağ sızıntısı var. Sormak istediğim contayı temin ettim.aracımda duruyor. Ancak değiştirmek için bujilerin sökülmesi gerekir mi gerekmez mi. Gerekmezse kendim değişmeyi planlıyorum. Iscilik ucretinden degilde kendim ugrasmayi seviyorum Ve Hem nasıl yaptığımı bildiğim için gözüm arkada kalmaz acaba usta düzgün yaptı mı diye Diye düşünmek zorunda kalmam. Teşekkürler iyi akşamlar. Yorum bağlantısı
Fatih Emre 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Conta değiştirmenize gerek yok. Yeni takacağınız conta yine terleme yapacaktır. Balata spreyi veya yağ sökücü deterjan ile arada bir terleyen bölgeleri silmeniz yeterli olur. Yorum bağlantısı
Selim Karanca 22 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2015 Sorun sadece terleme olsa sorun yok. Kaçırma da var termostat tarafindan kaciriyor bazende buji tarafina da kacirma yapiyor. Yorum bağlantısı
Selim Karanca 23 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2015 Tamam değiştirdim. Buji sökmeye gerek yokmuş. Vidalari sokunce kapak cikiyor. Yorum bağlantısı
Selim Karanca 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Sıvı conta sürdünüz değil mi? evet yataklara sürdüm.. Yorum bağlantısı
İlhan Kol 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 benim arabada triger değiştikten sonra kapak contası yerine sıvı conta sürdüler yine terleme ve yağ sızıntısı oluyor senede bir litre eksiltiyor bu yüzden. Yorum bağlantısı
önder deli 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 resimlerle desteklesiydiniz bende kendim uğraaşmayı severim... 1 Yorum bağlantısı
Selim Karanca 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Büyük bir zorluğu yok. Buji kablolarını sokun triger kapağını sökün 9 10 tane saplamayı sökün kapak çıkıyor.contayı 25 liraya aldim.conta için yatak var zaten.takıp sivi contayı sürüp sıkın kapağı bu kadar. 1 Yorum bağlantısı
Selim Karanca 31 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2015 Sızıntı kesildi mi ?Degistikten sonra temizledim cevresini 300 km falan olmustur. Dün kontrol ettim sızıntı terleme falan yok şu ana kadar. Yorum bağlantısı
Serhat Şen 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Selim, usta olmuşsun sen artık da o mondeo yu değiştirelim artık Yorum bağlantısı
Selim Karanca 5 Haziran 2015 Yazar Paylaş 5 Haziran 2015 Selim, usta olmuşsun sen artık da o mondeo yu değiştirelim artık çok emeğim var artık satılmaz o boyatalım bi sonra binmeye devam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts