İçeriğe Yönlendir

Çamaşır Makinası Tavsiyesi

Erhan Doruk

Recommended Posts

Erhan Doruk

Merhabalar

Kısmetse yıl sonuna doğru baba olacağım. Şimdiden temel hazırlıklara başladık. Evimizde kullandığımız 5kg lık çamaşır makinasının artık yetmeyeceğini düşünerek 9kg lık daha büyük bir makina almak istiyoruz. Eşim özellikle bosch olsun diyor.

İnternetten de biraz araştırma yaptıktan sonra epey kafam karıştı. Hafta sonu da Bosch , Siemens  , Profilo , Elektrolux , Miele , samsung LG , markalarını inceledim.BSH grubu sanırım aynı fabrikada üretiliyor zira 3 markada aynı makina profiloda 1250 tl , Bosch ya 1650 , siemenste 2000 tl. LG, Samsung baya gekici tasarımlar yapmışlar. Electroluxte 2000 liraya 8/4kg kurutmalı model var. Mielenin fiyatının zaten yanına yaklaşılmıyor. 

Sizlerin kullanım tecrübelerinize göre tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

Geçen hafta bizde artık ömrünü tamamlamış olan makinamızı Bosch ile değiştirdik.Daha öncesinde kurutma makinasınıda almıştık aynı markanın.Hanım gayet memnun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı

bence bosch alın

http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/çamaşır-ve-kurutma-makineleri/çamaşır-makineleri/WAT24460TR.html?source=browse

bu ürünü yeni ev kurduk o zaman aldım şimdiye kadar hiçbi sorun yok

sessiz çalışamsı gayet başarılı

yıkaması ve enerji tassrufu gayet güzel

çift kişilik bir battanıyeyi gayet güzel yıkıyor

çamaşırları parçalama gibi bi olay kesinlikle yok

bir çok program mevcut

yıkama erteleme özelliği var buda gaeyt güzel bişey

bence bosch

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Bosh iyidir ömürlük lakin bende o dönemde makina aldım samsung kurutmalı aldım inverter motor fevkalede ve son derece memnunum 1 yıl oldu şuana kadar hiç sıkıntı yok asıl tavsiyem bebek programı olan bir ürün alın bebek elbiselerin o programda yıkayın ve kazanı kendi kendine sterize eden özellikli olan bir ürü olsun bence

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Zamanında almıştım whirlpool çamaşır makinesi 10 kg iyi kide büyük almışım, kesinlikle büyük kazanlı al her şeyi yıkayabilirsin  :D

PqljX7.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bosch alacaklar, avrupa montajını alın, yerli montaj buzdolabını aldım, tam garantisi bittikten 2 ay sonra kapağı düşmüştü, servis bir dolap parası kapağa isteyince samsung aldık kurtulduk, Maşallah 4 sene oldu sorun yok.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

bosch şuanda manisadaki banttan çıkıyor diye biliyorum ama belki ithalde bulunabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Garantiyi en çok hangisi veriyorsa ona gidin. Marka artık önemini garanti ile kazanıyor.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Zamanında almıştım whirlpool çamaşır makinesi 10 kg iyi kide büyük almışım, kesinlikle büyük kazanlı al her şeyi yıkayabilirsin  :D

Aman abi naptın o çocuk oraya konulurmu yazdı o kafasının bir yerine birgün kendi girmeye çalışacak demedi demeyin ve mutlaka fişini çekin ve kullanacağınız zaman içini dışını kontrol edin çünkü o çocuk onu hedeflicek aman hareketlere dikkat yahuu  :)  :)  ;)

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Bu fiyata nereden aldınız?

Araştırmalarım sonucunda henüz dün akşam aldım, az önce teslim edildi ve birazdan bağlamaya gelecekler.

Ankaradan Bosch Wat24480tr 1399 tl ye aldım.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Hanım özellikle Bosch istiyor. Bosch ta da birkaç model arasında kaldım.

WAT24460TR

. Kapasitesi 8kg diyor ancak tambur hacmi 9kg lıklarla aynı.( 61 litre) Ecoslience motor. 50 dB , 1550 tl

WAT28480TR

Kapasitesi 9kg 61 litre hacim , Ecoslince motor . 49dB 1650 tl

WAW28560TR*Hanımın istediği.

9kg 65 litre , yeni tasarım kapak , Çamaşırın miktarına göre su alıyor. süresi kendisi ayarlıyor. birkaç ekstra program için bence bu kadar fark verilmez. 2069 TL

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bunların tr değilde eu sunu bulursanız hemen alın, eu avrupa montajları bilginize.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Kesinlikle bosch profilo veya Siemens alacaksanız ithal olanlarını alın. Profilo ithal ve yerli ürün arasındaki fiyat farkı ( aynı özelliklerde ) 200 civarı idi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Aman abi naptın o çocuk oraya konulurmu yazdı o kafasının bir yerine birgün kendi girmeye çalışacak demedi demeyin ve mutlaka fişini çekin ve kullanacağınız zaman içini dışını kontrol edin çünkü o çocuk onu hedeflicek aman hareketlere dikkat yahuu  :)  :)  ;)

Sıkıntı yok çünkü istese de artık giremez!! Büyüdü...  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

bosch alacaklar, avrupa montajını alın, yerli montaj buzdolabını aldım, tam garantisi bittikten 2 ay sonra kapağı düşmüştü, servis bir dolap parası kapağa isteyince samsung aldık kurtulduk, Maşallah 4 sene oldu sorun yok.

Boschun buzdolabı fabrikası Türkiyededir tüm avrupaya ve çevresine buradan üretilmek suretiyle gider. Bulaşık makinasında ise Çin üretimi de var ancak Made in Germany olanlar dediğiniz gibi üstüne yok.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

bunların tr değilde eu sunu bulursanız hemen alın, eu avrupa montajları bilginize.

Boschun buzdolabı fabrikası Türkiyededir tüm avrupaya ve çevresine buradan üretilmek suretiyle gider. Bulaşık makinasında ise Çin üretimi de var ancak Made in Germany olanlar dediğiniz gibi üstüne yok.

İthal olanları piyasada yok maalesef.

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren

5 yıldır bosch kullanıyoruz, hiç sorun çıkarmadı. Hanım da gayet memnun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Yeni evin bütün beyaz eşyalarını Bosch aldık, çamaşır makinasını kurutmalı model olarak Arçelik aldık. Bütün hepsine ekstra garanti yaptırdık. Size nacizane tavsiye olarak 50 100 lira fark ile ekstra garantiyi yaptırın derim. 

Daha kullanmak kısmet olmadı ama, aynı makinayı birkaç yıldır diğer evde kullanıyoruz sıkıntısız. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Emre

Bu fiyata nereden aldınız?

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Hanım özellikle Bosch istiyor. Bosch ta da birkaç model arasında kaldım.

WAT24460TR

. Kapasitesi 8kg diyor ancak tambur hacmi 9kg lıklarla aynı.( 61 litre) Ecoslience motor. 50 dB , 1550 tl

WAT28480TR

Kapasitesi 9kg 61 litre hacim , Ecoslince motor . 49dB 1650 tl

WAW28560TR*Hanımın istediği.

9kg 65 litre , yeni tasarım kapak , Çamaşırın miktarına göre su alıyor. süresi kendisi ayarlıyor. birkaç ekstra program için bence bu kadar fark verilmez. 2069 TL

Donanimhaber forumundan beyaz eşya konusunda duayen olan candogan62 nikli arkadaş AEG L75280FL ile Electrolux EWF1286LEW tavsiye ediyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Yıkama ve kurutma bir arada olanların performansı nasıl acaba?

Bebek varsa 2 yaşa kadar bir nebze bende var hanım toplasan 4 sefer aktif etti çok uzun sürüyor ve evet elektirik tüketiyor çok daha kullanmıyor 1 senedir.normalde bana göre lüzümsuz ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...