İçeriğe Yönlendir

8 Ağustos Eskişehir Yaz Şenliği Katılım Listesi

Ersen Tapan

Recommended Posts

Ersen Tapan

Değerli üyelerimiz;

Aşağıda detaylarını bulacağınız Sarar Otel de hem konaklama hem şenlik yemeğimizi gerçekleştirebileceğiz.

Şenlik yemeğimiz 15:00 19:00 saatleri arasında planlanmaktadır.

Otel ve şenlik alanı koordinatları: 39.767842, 30,481069

Konaklama + kahvaltı

Tek kişilik oda : 65 TL

Çift kişilik oda : 110 TL (İki kişi fiyatı)

İlave yatak : 35 TL

Şenlik yemeği Yetişkin:

Açık büfe, self servis : Çorba, Karışık ızgara ,pilav, patates, salata, söğüş, zeytinyağlılar(2 çeşit), tatlı, meşrubat ve sınırsız çay : 50 tl

Şenlik yemeği Çocuk:

Açık büfe, self servis: Köfte patates kızartması makarna ve tatlı 25 tl.

Şenlik için dolduracağımız formda dikkat etmemiz gereken hususlar:

1- Adınız Soyadınız ve cep telefonunuz kesinlikle girilmeli

2- Giriş çıkış tarihlerini giriniz.

3- Kaç gece konaklayacaksanız lütfen seçiniz. Kapora ve toplam ödeme için şart. Aksi takdirde fiyat hatalı çıkar.

4- En önemli nokta.

Tek gelecek olup forumdan tek gelen arkadaşlar birlikte çift kişilik odada kalmak isteyenler ÇİFT KİŞİLİK ODA ve 1 sayısını seçsin.

Ancak ailesiyle gelecek eşiyle kalacaklar ÇİFT KİŞİLİK ODA ve 2 (Buradaki sayı odada kalacak kişi sayısını ifade ediyor) sayısını seçsin.

Tek gelecek olan ve tek kalmak isteyen arkadaşlar TEK KİŞİLİK ODA seçsin ve 1 sayısını seçsin.

Sadece şenlik yemeğine GÜNÜBİRLİK gelecek olanlar OTEL ve ODA BİLGİLERİ kısmını boş geçsin.

5- Çift Kişilik Odaya bir tane ek yatak atılabiliyor.

6- Kaparo olarak Konaklama ücretinin yarısı ve şenlik yemeğinin tamamı alınıyor. Bunun için en kısa sürede hesap numarası verilecektir.

7- Kaparosu elimize ulaşan üyelere yönetim onay verdikten sonra listede onay görünecektir.

8- Form doldurup gönder dedikten sonra çıkan listeyi kontrol ediniz. Listede hata varsa lütfen tekrar giriş yapınız. Özellikle oda ücretleri ve şenlik yemek ücretleri ve sayılarında.

9- Çift kişilik odada eğer tek kişi kalınır ise oda bedeli olarak çift kişilik bedel olan 110 TL hesaba yansıyacaktır.

Katılım Formunu doldurmak için tıklayınız.

Arkadaşlar Önemli bir hatırlatma yapalım. Konaklama Kayıt ve Kapora için son gün 15 Temmuz

Şenlik yemeği için 1 Ağustos , bundan sonraki taleplerde yardımcı olamayabiliriz.

Çünkü anlaşmamız gereği bu tarihte konaklama bilgilerini kesinleştirmemiz gerekiyor. Bu tarihten sonra gelecek talepler için üyelerimiz kendi imkanlarını kullanmak zorunda kalacaklardır.

15 Temmuz kadar bu parayı iletebilmemiz için aşağıda vereceğim hesap numarasına kapora miktarının 15 Temmuz EFT yapılmış olması gerekmektedir.

Şenlik yemeğine kayıt ve yemek Parasınım gönderilmesi için son gün 1 Ağustos

Otel işletmesi tek tek ödemeyi kabul etmediği için kendi şahsi hesap numaramı veriyorum. Otele para bu hesaptan ödenecektir.

Yapıkredi bankası.

Ali Ersen Tapan

TR35 0006 7010 0000 0044 3192 53

Bu hesaba para gönderirken açıklama formatımız şu şekilde olmalıdır :

Xxxx Xxxxx Fctr şenlik ödemesi.

Örnek Olarak : Ersen Tapan Fctr şenlik ödemesi.

Dekontlarınızı ertancabuk@gmail.com adresine göndererek kontrol işlemlerimizi kolaylaştırmış olursunuz.

NOT: Lütfen bu konuda geyik yapmayalım. Konuda ki gereksiz mesajlar silinecektir.

Şenlik yemeğimizin yapılacağı alan.

uhWeYrY.jpg

CO4SaCB.jpg

vqCnhIm.jpg

Herhangi bir hava muhalefeti olursa 150 kişilik kapalı alanımız mevcut.

6TC1BtO.jpg

IGWyrev.jpg

Otelimizin konumu.

thQMVgB.jpg

Otel çam ağaçları içerisinde yeşillik bir alana sahip. Sessiz sakin bir ortamda bulunan ailece rahatlıkla konaklanabilecek sıkıntısız bir mekan.

KBQfEBl.jpg

PLh3IoS.jpg

co5wXj0.jpg

9MTVaUL.jpg

9nGgBpd.jpg

Odalarımızda gayet şık.

2kjCIck.jpg

GiGgh1t.jpg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

1. Daha önce 20 oda konuşmuştuk. Şimdi oda sayısı 2 katına çıkınca konaklama ücretlerinde ufak bir indirim elde ettik.

Tek kişilik oda 65 TL
İki kişilik oda 110 TL
Ek yatak 25 TL olarak değerlendirilecek. Verdiğimiz kapora sonrası ödememiz gereken bakiye ise konaklama günü nakit olarak otele ödenecek.
2. Toplamda oda sayısını 50 ye çıkardık. Ve son tarih olarak 15 temmuza kadar uzattık. Yemek için ise son gün 1 ağustos olacak.
3. Şenlik yemeğinde yemek ve çay da sıkıntı yok doyana kadar devam
4. Yemek günü güzel bir fctr pastası bizi bekleyecek. Otelden ikram.
5. Bir tek benim semaver işi olmadi. emoji16.pngemoji533.png
6. İlave yataklar ile ilgili bir sıkıntı olmayacak isteklerimizi karşılayabiliyorlar.

Bu bilgilendirme sonrasında kayıt formunu doldurmaya devam edebiliriz.
Tekrar Hakan ve Furkan a çabaları için teşekkürler.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Değerli üyeler.

Yukarıda da açıklama yaptığımız üzere otel konaklama rezarvasyonu ve yemek organizasyonu için yatırmanız gereken kaporalar katlım listesinde belirtildi. 

7 Haziran gününe kadar bu parayı iletebilmemiz için aşağıda vereceğim hesap numarasına kapora miktarını yatırmanız gerekmektedir.

7haziran haftasonu olduğu için eft yapabileceğim 5 haziran cuma günü sabah ödemelerin tamamlanmış olması gerekmektedir.

Otel işletmesi tek tek ödemeyi kabul etmediği için kendi şahsi hesap numaramı veriyorum. Otele para bu hesaptan ödenecektir.

Yapıkredi bankası.

Ali Ersen Tapan

TR35 0006 7010 0000 0044 3192 53

Bu hesaba para gönderirken açıklama formatımız şu şekilde olmalıdır. 

Xxxx Xxxxx Fctr şenlik ödemesi.

Örnek Olarak :  Ersen Tapan Fctr şenlik ödemesi.

Katılın formuna hangi ismi yazdıysanız  o şekilde açıklama yazınız.

Dekontlarınızı ertancabuk@gmail.com adresine göndererek kontrol işlemlerimizi kolaylaştırmış olursunuz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Önemli hatırlatma.

Kapora yatırmayan üyelerimizin isimleri listede kırmızı olarak gözükecektir ve rezarvasyon yapılmayacaktır. Rezarvasyon yapılabilmesi için ödemenin gerekli tarihler içerisinde yapılması gerekmektedir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Cem Işık ve Ayhan Sırtıkara; arkadaşlar forumu doldururken küçük bir hata yapmışsınız. Düzeltme yaptık. Bir incelermisiniz. Çift Kişilik odada 2 kişi kalacağınızı(eşiniz) ve çocuk için ek yatak talebi var. Ancak çift Kişilik oda da 1 seçilmişti onu 2 yaptık. Bilginize.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Kayıt formunu doldurdum. Konaklama yapmayacağm. Etkinliklere katılacağım. İban numarasını aldım. Pazartesi kaporayı aktarırım.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Cem Işık ve Ayhan Sırtıkara; arkadaşlar forumu doldururken küçük bir hata yapmışsınız. Düzeltme yaptık. Bir incelermisiniz. Çift Kişilik odada 2 kişi kalacağınızı(eşiniz) ve çocuk için ek yatak talebi var. Ancak çift Kişilik oda da 1 seçilmişti onu 2 yaptık. Bilginize.

Doğrudur Hocam, teşekkürler.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih Güney

Tren/otobüs ile gelecek olanlara yardımcı olabilirim ulaşımda,1-2 gün önceden haber verirlerse eğer

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Serkan dalgıç bey 6 Yaşından büyük çocuk işaretlemişsiniz. Ancak ek yatak seçmemişsiniz?

Yanlışlık var mı?

Çift Kişilik oda da eşinizle beraber 2 kişi seçmişsiniz. Çocuk için ?

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Arkadaşlar ben de kayıt yaptırdım ama bir sorum olacak. Benim ikiz minikleri de getirmek istiyorum. 6 yaş altı olduğu için işaretleyemedim. Gerçi ek yatak işaretledim 2 adet.

Yani yemek vs kısmında görünmüyorlar ama aslında 4 kişi olacağım. Tabi yetişirse bir de Ford Fastback olacak :)

Bebekler 2 yaşında ama gerekirse yemek için ödeme yapabilirim hiç sorun değil. Sizden gelecek cevaba göre ödemeyi yapacağım, bekliyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Arkadaşlar ben de kayıt yaptırdım ama bir sorum olacak. Benim ikiz minikleri de getirmek istiyorum. 6 yaş altı olduğu için işaretleyemedim. Gerçi ek yatak işaretledim 2 adet.

Yani yemek vs kısmında görünmüyorlar ama aslında 4 kişi olacağım. Tabi yetişirse bir de Ford Fastback olacak :)

Bebekler 2 yaşında ama gerekirse yemek için ödeme yapabilirim hiç sorun değil. Sizden gelecek cevaba göre ödemeyi yapacağım, bekliyorum.

Çocuklar için yemek istemiyorsanız ( çocuk menüsü ) ödemeye gerek yok. 

Konaklama

2 yetişkin 2 ek yatak  

Yemek

2 yetişkin 

Doğrumudur ?

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Çocuklar için yemek istemiyorsanız ( çocuk menüsü ) ödemeye gerek yok. 

Konaklama

2 yetişkin 2 ek yatak  

Yemek

2 yetişkin 

Doğrumudur ?

evet 2 yetişkin ve 2 ek yatak. Yemek ben istemesem de onlar ister emin olun. Ama henüz çok küçük oldukları için ayrı yiyemiyorlar, benim elimde ne varsa alıyorlar ama :)

Bu durumda bu şekilde ödeme yapıyorum?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Formu yanlış doldurmuşsunuz. düzeltelim bilgi vericem buradan .

Ben baktım doğru görünüyor? 2 yetişkin, 1 çift kişilik oda, 2 ek yatak ve 2 yemek.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ben baktım doğru görünüyor? 2 yetişkin, 1 çift kişilik oda, 2 ek yatak ve 2 yemek.

Sizin seçtiğiniz şekilde çift kişilik odada 1 kişi konaklıcak gözüküyor. Onu 2 yapıcaz sorun çözülücek ;)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Sizin seçtiğiniz şekilde çift kişilik odada 1 kişi konaklıcak gözüküyor. Onu 2 yapıcaz sorun çözülücek ;)

Tamam olabilir, farkında değilim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

:D

Kızlarım yaşadı 

Oğuzhan bey 250 tl olarak kaporanızı yatırabilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Az önce EFT yaptım ben ve Mustafa Çalışkan olarak 320 TL gönderdim Ersen, kolay gelsin.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Sayın yetkililerimizden bu süreci biraz daha uzatmalarını rica ediyorum mümkünse.  Eşimin iş durumu belli değil ve bu hafta belli olacak. Eğer başlarsa gelemeyeceğiz başlamazsa geleceğiz. O yüzden param hazır olmasına rağmen kaporasını ödeyip uçak biletlerimi alamıyorum.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sayın yetkililerimizden bu süreci biraz daha uzatmalarını rica ediyorum mümkünse.  Eşimin iş durumu belli değil ve bu hafta belli olacak. Eğer başlarsa gelemeyeceğiz başlamazsa geleceğiz. O yüzden param hazır olmasına rağmen kaporasını ödeyip uçak biletlerimi alamıyorum.

Teşekkürler.

Semih keşke elimizde olsa ama Otel daha fazla bekletmiyor odaları. Haftasonu bir görüşmemiz daha olacak otelle belki bir değişiklik olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Öncelikle mesaj kirliliği için özür dilerim, yardım aldıkdan sonra silinirse sevinirim.

İstanbuldan Eskişehire araba ile geçecek üyelerimiz var mı?

2 seçeneğimiz var eşimle,

• 8 Ağustos sabahı GZT-Sabiha gökçen uçağı ile gelmek (Sabah 7 de iniyor fakat sadece 3 kotuk kalmış.) Ve sizlerden birinin aracı ile Eskişehire devam etmek. Dönüş ise 9 Agustos Sabiha Gökçen -GZT  en geç saat 23:59'da ki uçağa yetişmek.

• Diğer plan 7 Ağustos akşamüzeri veya akşam gelmek, konaklama konusunda sizden yardım alıp Eskişehire sizle birlikte geçmek. Dönüş ise yine 9 Agustos  Sabiha Gökçen - GZT 23:59.  Yada 10 Agustos sabah uçağı seçilebilir.

Bazı saglık sorunlarından dolayı Otobüs tercih edemiyoruz. Yardımcı olacak veya olmaya çalışacak herkese şimdiden teşekkürler.

(Tatlı Rüşveti hala geçerli  :D )

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Öncelikle mesaj kirliliği için özür dilerim, yardım aldıkdan sonra silinirse sevinirim.

• 8 Ağustos sabahı GZT-Sabiha gökçen uçağı ile gelmek (Sabah 7 de iniyor fakat sadece 3 kotuk kalmış.) Ve sizlerden birinin aracı ile Eskişehire devam etmek. Dönüş ise 9 Agustos Sabiha Gökçen -GZT en geç saat 23:59'da ki uçağa yetişmek.
  • Diğer plan 7 Ağustos akşamüzeri veya akşam gelmek, konaklama konusunda sizden yardım alıp Eskişehire sizle birlikte geçmek. Dönüş ise yine 9 Agustos Sabiha Gökçen - GZT 23:59. Yada 10 Agustos sabah uçağı seçilebilir.
Bazı saglık sorunlarından dolayı Otobüs tercih edemiyoruz. Yardımcı olacak veya olmaya çalışacak herkese şimdiden teşekkürler.

(Tatlı Rüşveti hala geçerli :D )

Semih Ankara'ya inip hızlı trenle geçmeyi neden düşünmedin?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

• 8 Ağustos sabahı GZT-Sabiha gökçen uçağı ile gelmek (Sabah 7 de iniyor fakat sadece 3 kotuk kalmış.) Ve sizlerden birinin aracı ile Eskişehire devam etmek. Dönüş ise 9 Agustos Sabiha Gökçen -GZT  en geç saat 23:59'da ki uçağa yetişmek.

• Diğer plan 7 Ağustos akşamüzeri veya akşam gelmek, konaklama konusunda sizden yardım alıp Eskişehire sizle birlikte geçmek. Dönüş ise yine 9 Agustos  Sabiha Gökçen - GZT 23:59.  Yada 10 Agustos sabah uçağı seçilebilir.

(Tatlı Rüşveti hala geçerli  :D )

Durumumun ne olacağını bilemediğimden tam kestiremiyorum Semih.

Oradan hızlı tren seferlerine bir bak garanti olsun.

Yorum bağlantısı
Osman Ozturk

(Tatlı Rüşveti hala geçerli   :D )

Semih bey

Bir problem olmazssa 8 ağustos sabahı yola çıkacağım sizi alabilirim fakat iki konuyu belirtmem lazım

1-arka koltukta bizim kız olacak rahat edebilirmisniz.?

2-Eskişehir'den dönüşte çanakkale yönüne devam edeceğim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Semih Ankara'ya inip hızlı trenle geçmeyi neden düşünmedin?

Ankaraya inemiyoruz abi. Aktarmalıların zamanları çok saçma, 5 6 saat beklemek gerekebiliyor. 

Durumumun ne olacağını bilemediğimden tam kestiremiyorum Semih.

Oradan hızlı tren seferlerine bir bak garanti olsun.

Tamam abicim hızlı tren olayına bir bakayım.

Semih bey

Bir problem olmazssa 8 ağustos sabahı yola çıkacağım sizi alabilirim fakat iki konuyu belirtmem lazım

1-arka koltukta bizim kız olacak rahat edebilirmisniz.?

2-Eskişehir'den dönüşte çanakkale yönüne devam edeceğim.

Osman hocam çok teşekkürler.  Bizim için sorun olmaz tabiki ilerleyen günlerde netleşir haberleşiriz.

Dönüşte İstanbul yolcusu olmamız şart fakat orda şenlikte organize etmek kolay olur.   Tekrar teşekkürler :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

konaklama olayı otelin isteğine bağlı olduğu için birşey diyemiyorum ancak konaklamasız katılım için ek süre talep edilebilirse faydalı olabilir. her hafta bi davetiye almaya başladık.düğün falan çıkarsa katılamam diye korkumdan yatıramıyorum ücreti :) yada en kötü yemek sonrası çay içmeye geliriz artık :)

Erhan yemek için süreyi uzatmak için konuşulacak. Çünkü yemek kolay 2 gün önce etleri alırsın olur biter.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...