Osman Bilgin 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 malumunuz bir işe kalkışmış durumdayım o yüzden ileriye yönelik planlar yapamıyorum o gün bir ticari/şahsi işim çıkmazsa hem kendim gelirim hemde minibüsle o gün gelecek kişileri otogardan- gardan -hava alanından alıp toplayıp getirebilirim, bunlar olmasa da bir şeyler yemesek de içmesek de uğrayabilirim, Selam vermek de ücrete tabi değilse uğramamızın bir mahsuru olmaz sanırım? :=) 5 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Otel kapora tarihinde değişiklik olursa 2+1 yatak + 2 kişi yemek için ücret yatırabilirim. Takip. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Otel kapora tarihinde değişiklik olursa 2+1 yatak + 2 kişi yemek için ücret yatırabilirim. Takip. Ali sen geleceksen kaydını yap. Pazartesi sabah erken parayı yatır. malumunuz bir işe kalkışmış durumdayım o yüzden ileriye yönelik planlar yapamıyorum o gün bir ticari/şahsi işim çıkmazsa hem kendim gelirim hemde minibüsle o gün gelecek kişileri otogardan- gardan -hava alanından alıp toplayıp getirebilirim, bunlar olmasa da bir şeyler yemesek de içmesek de uğrayabilirim, Selam vermek de ücrete tabi değilse uğramamızın bir mahsuru olmaz sanırım? :=) Aaaaa ne demek ya. Gelmezseniz üzülürüz. Eskişehirli tüm dostları orada mutlaka görmek isteriz. 100 kişi oraya kadar geliyoruz. Mutlaka 5 dk olsa görmek isteriz sizleri. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 bende kaydoldum şimdi evde kalırım ben konaklamaya gerek yok. yemeğe katılırım. laylay yaparım. akşama da eve giderim şimdi anlamadığım şey şu. ben de eft yapacak mıyım? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Kısmetse ben de geleceğim tekrardan söylüyorum,ama konaklamaya malesef birşey diyemiyorum.belki geceyi arabada geçiririm artık , ya da ordan ankara yapar kardeşimi ziyaret ederim hiç olmadı akşam yemek sonrası çaya gelirimSıkıntı olmayacak gibi duruyor. Bugün tekrar görüşüldü. Bazı konularda Taleplerimiz oldu. Yakında Detaylı açıklama yaparız. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Hakan ve Furkan bugün otel ile güzel bir görüşme gerçekleştirdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.Görüşme neticesinde aşağıdaki konularda teyid aldık.1. Daha önce 20 oda konuşmuştuk. Şimdi oda sayısı 2 katına çıkınca konaklama ücretlerinde ufak bir indirim elde ettik.Tek kişilik oda 65 TLİki kişilik oda 110 TLEk yatak 25 TL olarak değerlendirilecek. Verdiğimiz kapora sonrası ödememiz gereken bakiye ise konaklama günü nakit olarak otele ödenecek.2. Toplamda oda sayısını 50 ye çıkardık. Ve son tarih olarak 15 temmuza kadar uzattık. Yemek için ise son gün 1 ağustos olacak.3. Şenlik yemeğinde yemek ve çay da sıkıntı yok doyana kadar devam4. Yemek günü güzel bir fctr pastası bizi bekleyecek. Otelden ikram.5. Bir tek benim semaver işi olmadi. [emoji16] [emoji533]6. İlave yataklar ile ilgili bir sıkıntı olmayacak isteklerimizi karşılayabiliyorlar.Bu bilgilendirme sonrasında kayıt formunu doldurmaya devam edebiliriz.Tekrar Hakan ve Furkan a çabaları için teşekkürler. 12 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Evet arkadaşlar. Bugün şenlikle ilgili gelişmeler oldu. 15 temmuza kadar kayıt almaya devam edebiliyoruz. Daha önce kayıt yapan arkadaşların ödeme bölümündeki Ücretler düzenlenecek. 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 2. mesajı düzenledim arkadaşlar. Ertan abi'nin mesajını oraya da kopyaladım, karışıklık olmasın http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/271525-8-a%C4%9Fustos-eski%C5%9Fehir-yaz-%C5%9Fenli%C4%9Fi-kat%C4%B1l%C4%B1m-listesi/?p=2695252#entry2695252 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Haziran 2015 Yazar Paylaş 8 Haziran 2015 Değerli üyeler; Eft gönderimlerinde sorun yaşamamak için alıcı isimi kısmına Ali Ersen Tapan yazmanız gerekmektedir.. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Arkadaşlar şenliğe beraber katılacağımız Mustafa Çalışkan arkadaşımızın proğramında meydana gelen bir aksaklıktan dolayı şenliğe katılım işi büyük ihtimalle iptal olacak, katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa iki kişilik oda ve iki şenlik yemeği hakkını devrecektir, iletişim için benimle görüşebilirsiniz teşekkür ederim. ( Bu yazı için organizeyi yapan arkadaşlara bilgi vermedim ama umarım bir mahsuru yoktur ) Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 Ben adımı listeye "ne olur ne olmaz" eklemiştim çok da istiyordum lakin o haftasonu baldız evleniyor. Belki Kırşehir'den İstanbul'a ayın 8'inde geçerken bir uğrama şansım olabilir. Belki de bunu düşündüğüm için hanım beni furabilir. Her şey olabilir. Benden haber alamazsanız bilin ki furulmuşumdur. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Üsküdar Evlendirme Dairesi yanı, Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Şemsipaşa Cad. No: 2 Üsküdar – İstanbul 9 Ağustos Akşam 7 haydi bakalım abi bekliyorum Gelirken şenlikten kalan köftelerden bir kaç tane sokum yapın getirin de yiyelim 3 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Bu hafta içi sonuçlandırım ödemeyi yapacağım inşallah. Hala istanbul'dan mı Ankaradanmı gideceğiz belli değil. Bi kutu yaprak şöbiyet kazanacak kahramanımızı bulamadık henüz 1 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 (düzenlendi) Konaklamak isteyen arkadaşlar yer ayırtma ve kayıt işlemleri için son 15 gün. Ersen bey 8'inde direk katılım yapıp(sadece şenlik yemeğine 2+1 şeklinde) ödemeyi otelde yapsak olur mu? Bu sene tayin sebebiyle ev taşıma-yerleştirme işlerim var, bir aksilik olmazsa 5'inde taşınacak 2 günde yerleşebilir miyiz bilemiyorum fakat zaman olarak mümkün olursam katılmayı çok isterim, ne de olsa asıl memleketimde yapılan şenlik:) 1 Temmuz 2015 tarihinde Serkan Danış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Üsküdar Evlendirme Dairesi yanı, Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Şemsipaşa Cad. No: 2 Üsküdar – İstanbul 9 Ağustos Akşam 7 haydi bakalım abi bekliyorum Gelirken şenlikten kalan köftelerden bir kaç tane sokum yapın getirin de yiyelim Benim eve yürüyüş mesafesi, her tür yardım yataklığa açığım. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2015 Ersen bey 8'inde direk katılım yapıp(sadece şenlik yemeğine 2+1 şeklinde) ödemeyi otelde yapsak olur mu? Bu sene tayin sebebiyle ev taşıma-yerleştirme işlerim var, bir aksilik olmazsa 5'inde taşınacak 2 günde yerleşebilir miyiz bilemiyorum fakat zaman olarak mümkün olursam katılmayı çok isterim, ne de olsa asıl memleketimde yapılan şenlik:) Konaklama olmayacaksa zaten çok sıkıntılı bir durum yok. Ama otel yemek sayısını bizden istiyor ve ona göre hazırlanacak. Ne desem bilemedim. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Benim eve yürüyüş mesafesi, her tür yardım yataklığa açığım. Aslında Cem abi benim düldül için her türlü park yeri yardımına açığım İstanbul'da park konusu beni hep korkutmuştur... Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Aslında Cem abi benim düldül için her türlü park yeri yardımına açığım İstanbul'da park konusu beni hep korkutmuştur... Söz konusu yere çok yakın mesafede(tam önünde) ispark park yeri var, benim ev de 10-15 dk yürüyüş mesafesi. Sen seç hangisi dersen hallederiz, tek derdin park olsun Emre 1 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Bu arada yeni görev yerim de Konya-Kadınhanı ilçesi, Arkadaşlar yolu düşen, işi düşen, özel olarak geleyim diyen herkesi beklerim (ilçe J.'a sorun) 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Söz konusu yere çok yakın mesafede(tam önünde) ispark park yeri var, benim ev de 10-15 dk yürüyüş mesafesi. Sen seç hangisi dersen hallederiz, tek derdin park olsun Emre İspark varsa tamam abi ya sıkıntı yok. Ama beklerim düğüne gel bi pasta ye. Şenlikten benim için aşırdığın köfteleri de getir yiyeyim. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Sormak istediğim 1-2 şey var 8 Hazirana kadar yatırılması gerekiyor yazılmış. ben bu durumu kaçırdım fakat söyle bir durum var gelip katılmak istiyorum eskişehirde olduğum için konaklama yapmayacağım fakat kahvaltıya ve yemeğe kalmak istiyorum 2 kişi geleceğiz bu durumda ödemeler geçmiş sanırım nasıl yapabiliriz durumu açıklaya bilecek birisi varsa çok sevinirim. Son tarih güncellemesi yapıldı,konaklama için 15 Temmuz - Şenlik yemeğine katılım için son tarih 1 Ağustos'tur. O yüzden konudaki ilgili yere ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Bu şenliğe katılmayı çok istiyorum. Ancak konaklama kısmına değil. 7 Ağustos'da Konya'da bir düğüne katılıp ardından Eskişehir'e geçip yemeğe ve diğer etkinliklere günübirlik iştirak etsem olur mu? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Bu şenliğe katılmayı çok istiyorum. Ancak konaklama kısmına değil. 7 Ağustos'da Konya'da bir düğüne katılıp ardından Eskişehir'e geçip yemeğe ve diğer etkinliklere günübirlik iştirak etsem olur mu? Olur tabiki hocam,o halde lütfen formu doldurmanız gerekmektedir,şenlik yemeği içinde form dolduruluyor. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Olur tabiki hocam,o halde lütfen formu doldurmanız gerekmektedir,şenlik yemeği içinde form dolduruluyor.Teşekkür ederim. Yarın hallederiz inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts