İçeriğe Yönlendir

8 Ağustos Eskişehir Yaz Şenliği Katılım Listesi

Ersen Tapan

Recommended Posts

Furkan Avcı

Arabayla gelecem. Kütük mü varmış yol üzerinde ? :)

Yol dar ve bozuk abi ama keyif senin yavaş yavaş gelirim dersen :)

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Hiç oralardan geçmedi isen hoşlanabileceğin yollar ve manzaraları var. Gezerek gitmek için bence daha iyi...

Önerilen klasik Antalya yolu zaten bildiğimiz yol.  Bu tarafı hiç kullanmadım güzel dediğinize göre iyice merak ettim şimdi. :)

Bi de kahvaltı yeri önerisi alsak ? :)

Yol dar ve bozuk abi ama keyif senin yavaş yavaş gelirim dersen :)

Motorculuğuma şöförlüğümden daha çok güveniyor olman beni mutlu etti. Anlaşılan koyduğum videoları pek izlemiyorsun. :D

Saat 9 gibi çıkarım yeterli olur herhalde ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Motorculuğuma şöförlüğümden daha çok güveniyor olman beni mutlu etti. Anlaşılan koyduğum videoları pek izlemiyorsun. :D

Saat 9 gibi çıkarım yeterli olur herhalde ?

Güven meselesi değil abi, gezerek gelmek için motor ile çok güzel yollar :)

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Güven meselesi değil abi, gezerek gelmek için motor ile çok güzel yollar :)

Okey :) Aynı gün içinde motorla gidip gelmek çok yorucu olur. Oraların güzelliğini tahmin edebiliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Adres ver gelelim abi.. İyi döveriz.  ;)  :D

Bakınız, Eskişehir bahar şenliği :D

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Okey :) Aynı gün içinde motorla gidip gelmek çok yorucu olur. Oraların güzelliğini tahmin edebiliyorum.

Adapazaı -Eskişehir arasındaki duble yol varken oradan gitmek herkesin zevk alacağı bir güzergah olmayabilir ama sen böyle değişik yerlerden hoşlandığın için bir kerecikte olsa bu bahane ile kullanabilirsin. Yol çok kullanılmadığı için fazlaca tesis yok nerde bulursan güzel bir yer durup kahvaltı edebilirsin :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Adapazaı -Eskişehir arasındaki duble yol varken oradan gitmek herkesin zevk alacağı bir güzergah olmayabilir ama sen böyle değişik yerlerden hoşlandığın için bir kerecikte olsa bu bahane ile kullanabilirsin. Yol çok kullanılmadığı için fazlaca tesis yok nerde bulursan güzel bir yer durup kahvaltı edebilirsin :)

Adapazarı eskişehir yolunda çok güzel tesisler var biz oraya girelim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yine mi saymaya başladık..  :shok: Ya stres oluyorum böyle geri sayımlarda. Sanki bişiler patlayacak sayım sonrası..  :D  :D

2D4NOS0.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

bilimum toplu taşıma aracı ile gelecek arkadaşlar. sizi dilediğiniz yerden dilediğiniz saatte alırım. mesaj atın. numaramı göndereyim.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ulaşım için kolay bir kroki yokmudur acaba? Sakaryadan girdik eskişehire kadar geldik, sonrası mühim? :)

Yorum bağlantısı

Ulaşım için kolay bir kroki yokmudur acaba? Sakaryadan girdik eskişehire kadar geldik, sonrası mühim? :)

Abi telefonun haritasına koordinatları yazdım direk çıkardı güzergahı :)

39.767842, 30.481069

08af21adce480860ef0c0590500e8d01.jpg

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Tren ve otobüsle gelip araç arayan olursa seve seve garlardan alıp şenlik alanına ulaşımlarını sağlayabilirim,bu durumda olanların bir mesaj atması yeterli :)

bilimum toplu taşıma aracı ile gelecek arkadaşlar. sizi dilediğiniz yerden dilediğiniz saatte alırım. mesaj atın. numaramı göndereyim.

En az üç taksi hizmetinizde :) Hazırız Görev almak için.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

geldimi yeni taksin :D 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Benim derdim üzüm yemek değilki Yiğidimi dövmek :D

Abi sen gel yeter adrese teslim ederim kaynata kaynata gideriz senin memlekete [emoji6] tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Çok arzu etmiştim şu dillere destan fctr şenliğine katılmayı amma ve lakin Haliç Üniversitesini kazanan kızımın kaydını yaptırmak için İstanbul'a gideceğim. Kısmet olmadı. İnşallah Allah ömür verirse gelecek seneye.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

Barış abi Ücreti son güne kadar yatırmayacak galiba [emoji16]

Sonradan gördüm tam adamına yazmışım bende :D

:D  :D  :D

Yorum bağlantısı

Son kayıt gününe kadar da bekledim ama maalesef yaz okulu sınavlarına denk geldi, şimdiden herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Şenlik zaten nefis geçecektir eminim, iyi eğlenceler :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...