Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 :biggrin: Sizi kendi silahınızla vururum Bu möhim bir mevzu,bilgilendirme yapıyoruz.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Cuma netleşecek benim durum. Gelsek otel kapısında yatmayız dimi. Yer bulunur herhale. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Biz pazar sabahı gelecez Malum ctesi servis izinde olanlar vs Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Biz pazar sabahı gelecez Malum ctesi servis izinde olanlar vs Az önce gördük ne hallerde olduğunu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Biz pazar sabahı gelecez Malum ctesi servis izinde olanlar vs Bi kere de sen izinde ol? Hep başkaları, hep başkaları Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Biz pazar sabahı gelecez Malum ctesi servis izinde olanlar vs e biz de dönüyorduk Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Bi kere de sen izinde ol? Hep başkaları, hep başkaları Yeni geldim daha 15 günlük izinden [emoji1] [emoji1] e biz de dönüyorduk Pazar Sabahı kalanları görürüm artık [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Yeni geldim daha 15 günlük izinden [emoji1] [emoji1] Pazar Sabahı kalanları görürüm artık [emoji1] Sabah ordayız da kaçta kalkarız belli olmaz Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2015 Sabah ordayız da kaçta kalkarız belli olmaz Yatmak yok, Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Yatmak yok, O da bi alternatif tabi [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 hakan abi yazmadan son 2 :p Uğur böyle olmaz ama Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Biz pazar sabahı gelecez Malum ctesi servis izinde olanlar vs Gel'de yüz yüze bir görüşelim kardeşim , Okadar diyaloğumuz oldu görüşemedik Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Uğur böyle olmaz ama [emoji3]Erken kalkan yol alir diye bosa demmeisler abi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Arkadaşlar, Almanyadan Ablam ve kız kardeşim geldi. İki bayan ford fiesta ile yalnız geldiler onca yolu. Yani saygıyı hak ediyorlar:) Ben de onları da davet ettim etkinligimize. Sonuçta ablam da ford ailesinden. Otelle görüştüm yedek oda varmış. Yani bir hayli kalabalık olacağım ) 8 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Erken kalkan yol alir diye bosa demmeisler abi Yazdım seni bir kenara. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Biz pazar sabahı gelecez Malum ctesi servis izinde olanlar vs La hakan millet pazar dağılacak trene binsen 1 SAT iş çıkışı gel Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Arkadaşlar, Almanyadan Ablam ve kız kardeşim geldi. İki bayan ford fiesta ile yalnız geldiler onca yolu. Yani saygıyı hak ediyorlar:) Ben de onları da davet ettim etkinligimize. Sonuçta ablam da ford ailesinden. Otelle görüştüm yedek oda varmış. Yani bir hayli kalabalık olacağım : Helal olsun..Taa Almanyadan hem de La hakan millet pazar dağılacak trene binsen 1 SAT iş çıkışı gel Gel de anlat işte.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Arkadaşlar, Almanyadan Ablam ve kız kardeşim geldi. İki bayan ford fiesta ile yalnız geldiler onca yolu. Yani saygıyı hak ediyorlar:) Ben de onları da davet ettim etkinligimize. Sonuçta ablam da ford ailesinden. Otelle görüştüm yedek oda varmış. Yani bir hayli kalabalık olacağım ) Başımızın üstünde yerleri var, her zaman bekleriz Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Şenlik yemeğinde sticker dağıtımı olacak mı? Olmayacaksa elinde fazla sticker ı olan arkadaşlar bana hediye edebilir. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Şenlik yemeğinde sticker dağıtımı olacak mı? Olmayacaksa elinde fazla sticker ı olan arkadaşlar bana hediye edebilir. Hallederiz sorun yok. Yorum bağlantısı
Talip Eren 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Sticker bende isterem.Honda ya yapıştırayım... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Sticker bende isterem.Honda ya yapıştırayım...Sen gel o kolay [emoji6] Yorum bağlantısı
Talip Eren 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Talip abi, gelirken Amerikan modül getirirmisin Yanımda modül olacak Erdem. Yorum bağlantısı
Recommended Posts