İçeriğe Yönlendir

8 Ağustos Eskişehir Yaz Şenliği Katılım Listesi

Ersen Tapan

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Bi kere de sen izinde ol? Hep başkaları, hep başkaları :angry:

Adam kaç gündür 5 yıldızlı otelde tatil yapıyor [emoji6]

Yanımda modül olacak Erdem.

Talip abi ?
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Ben de ek kontenjandan girmeye çalışacağım.Akşama doğru giriş yapacağım tek olarak.Hakan Erken kardeşimle görüştüm sorun yok dedi.Görüşmek üzere...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Veeee son 1 gün. :bravo:

Ben de ek kontenjandan girmeye çalışacağım.Akşama doğru giriş yapacağım tek olarak.Hakan Erken kardeşimle görüştüm sorun yok dedi.Görüşmek üzere...

Hocam,bugünden bekliyoruz sizi..

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Arkadaşlar şu an Eskişehirdeyim ve hava mevsime göre serin. Dün yağmur yağmış. Şenlik saatinde de yağma olasılığı var şu an ki tahminlere göre. Eskişehirin havası özellikle akşamları serin olur. Bu nedenle kendinize ve aileniz için ince bir üst getirmeniz faydalı olacaktır. Sonra herkes hava değişiminden hasta olmasın :)

Ah birde dolu yağsa  :dribble:  :dribble:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hazırlıklar tamam sorun yok, beklemedeyiz sabah 5 de teker döner iki mondeo ile :good1:  

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Tüm dostlara şimdiden hayırlı yolculuklar. Kazasız cezasız bir şenlik yaşanması için lütfen dikkatli olalım trafik kurallarına uyalım.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi Sorun olursa Hakan Kayınbabası gilde konaklatacak [emoji23][emoji23][emoji23]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Abi Sorun olursa Hakan Kayınbabası gilde konaklatacak [emoji23][emoji23][emoji23]

O da sorun olursa bizimki de 100 km batıda İnegöl'de hocam.Her türlü destek oluruz [emoji5]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ALLAH'ın izniyle sabah tekerler döner tüm Abilerime kardeşlerime hem gidişte hem dönüşte kazasız belasız kefli bir yolculuk dilerim

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı
(düzenlendi)

Ersen Abinin numarası var mı?

Ersen abi mesaj kutun dolu sana nasıl ılaşırım.

.

tarihinde Abdullah Aladı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ersen Abinin numarası var mı?

Ersen abi mesaj kutun dolu sana nasıl ılaşırım.

Sildim.

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı
(düzenlendi)

Tüm dostlara şimdiden hayırlı yolculuklar. Kazasız cezasız bir şenlik yaşanması için lütfen dikkatli olalım trafik kurallarına uyalım.

gönderdim abi tarihinde Abdullah Aladı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...