Furkan Avcı 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Arabayla gelecem. Kütük mü varmış yol üzerinde ? Yol dar ve bozuk abi ama keyif senin yavaş yavaş gelirim dersen Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Hiç oralardan geçmedi isen hoşlanabileceğin yollar ve manzaraları var. Gezerek gitmek için bence daha iyi... Önerilen klasik Antalya yolu zaten bildiğimiz yol. Bu tarafı hiç kullanmadım güzel dediğinize göre iyice merak ettim şimdi. Bi de kahvaltı yeri önerisi alsak ? Yol dar ve bozuk abi ama keyif senin yavaş yavaş gelirim dersen Motorculuğuma şöförlüğümden daha çok güveniyor olman beni mutlu etti. Anlaşılan koyduğum videoları pek izlemiyorsun. Saat 9 gibi çıkarım yeterli olur herhalde ? 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Motorculuğuma şöförlüğümden daha çok güveniyor olman beni mutlu etti. Anlaşılan koyduğum videoları pek izlemiyorsun. Saat 9 gibi çıkarım yeterli olur herhalde ? Güven meselesi değil abi, gezerek gelmek için motor ile çok güzel yollar Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Güven meselesi değil abi, gezerek gelmek için motor ile çok güzel yollar Okey Aynı gün içinde motorla gidip gelmek çok yorucu olur. Oraların güzelliğini tahmin edebiliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Sabri abim.. Orjinal listeye buradan ulaşabilirsin. Büyütebilirsin dilediğince.. http://www.ozyurek.org/fordclubtr/ Benim derdim üzüm yemek değilki Yiğidimi dövmek 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Benim derdim üzüm yemek değilki Yiğidimi dövmek Adres ver gelelim abi.. İyi döveriz. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Adres ver gelelim abi.. İyi döveriz. Bakınız, Eskişehir bahar şenliği Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Okey Aynı gün içinde motorla gidip gelmek çok yorucu olur. Oraların güzelliğini tahmin edebiliyorum. Adapazaı -Eskişehir arasındaki duble yol varken oradan gitmek herkesin zevk alacağı bir güzergah olmayabilir ama sen böyle değişik yerlerden hoşlandığın için bir kerecikte olsa bu bahane ile kullanabilirsin. Yol çok kullanılmadığı için fazlaca tesis yok nerde bulursan güzel bir yer durup kahvaltı edebilirsin 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Adapazaı -Eskişehir arasındaki duble yol varken oradan gitmek herkesin zevk alacağı bir güzergah olmayabilir ama sen böyle değişik yerlerden hoşlandığın için bir kerecikte olsa bu bahane ile kullanabilirsin. Yol çok kullanılmadığı için fazlaca tesis yok nerde bulursan güzel bir yer durup kahvaltı edebilirsin Adapazarı eskişehir yolunda çok güzel tesisler var biz oraya girelim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Yine mi saymaya başladık.. Ya stres oluyorum böyle geri sayımlarda. Sanki bişiler patlayacak sayım sonrası.. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 bilimum toplu taşıma aracı ile gelecek arkadaşlar. sizi dilediğiniz yerden dilediğiniz saatte alırım. mesaj atın. numaramı göndereyim. 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Ulaşım için kolay bir kroki yokmudur acaba? Sakaryadan girdik eskişehire kadar geldik, sonrası mühim? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Ulaşım için kolay bir kroki yokmudur acaba? Sakaryadan girdik eskişehire kadar geldik, sonrası mühim? Abi telefonun haritasına koordinatları yazdım direk çıkardı güzergahı 39.767842, 30.481069 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Tren ve otobüsle gelip araç arayan olursa seve seve garlardan alıp şenlik alanına ulaşımlarını sağlayabilirim,bu durumda olanların bir mesaj atması yeterli bilimum toplu taşıma aracı ile gelecek arkadaşlar. sizi dilediğiniz yerden dilediğiniz saatte alırım. mesaj atın. numaramı göndereyim. En az üç taksi hizmetinizde Hazırız Görev almak için. 4 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 bilimum toplu taşıma aracı ile gelecek arkadaşlar. sizi dilediğiniz yerden dilediğiniz saatte alırım. mesaj atın. numaramı göndereyim. geldimi yeni taksin Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Abi otele cumartesimi giriş yapacaksın ?Abi mesaj kutun dolu galiba. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2015 Abi mesaj kutun dolu galiba. Sildim 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Biz emmiye uyacaz, soluğu bulgariyada almayız inşallah 5 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 (düzenlendi) Benim derdim üzüm yemek değilki Yiğidimi dövmek Abi sen gel yeter adrese teslim ederim kaynata kaynata gideriz senin memlekete [emoji6] 4 Ağustos 2015 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 En bilindik adı''Sarar eski basma fabrikası''olarak biliniyor mekan. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Çok arzu etmiştim şu dillere destan fctr şenliğine katılmayı amma ve lakin Haliç Üniversitesini kazanan kızımın kaydını yaptırmak için İstanbul'a gideceğim. Kısmet olmadı. İnşallah Allah ömür verirse gelecek seneye. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Barış abi Ücreti son güne kadar yatırmayacak galiba [emoji16] Sonradan gördüm tam adamına yazmışım bende Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Son kayıt gününe kadar da bekledim ama maalesef yaz okulu sınavlarına denk geldi, şimdiden herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Şenlik zaten nefis geçecektir eminim, iyi eğlenceler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 NAvi'ler güncellendi, lokasyon işaretlendi mi herkeste 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts