Kadir Yeğengil 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 2006 focus 2 tdci aracım 166.000 km de dir. Yakın zamanda uzun yola çıkmayı düşünüyorum. Son zamanlarda devir 3000'e gelince aracın duman attığını farkettim.Belki daha öncede vardı ama ben yeni farkettim.Enjektör temizleyici kullanmamı ve yüksek devirde bir süre kullanarak enjektörleri temizlememi önderdiler. Bende haliyle tereddütte kaldım. Sonuçta depoya konulacak. İlerde yada yolda motorumda bir sıkıntı v.s çıkarırmı. Aranızda kullanan arkadaşlar varsa tavsiye edermi ? Bilgi verir misiniz.. Teşekkürler şimdiden. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 Enjektör temizleyici yerine carbon clean denenebilir. Temizleyiciler çok sağlıklı değil. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 Wurth ya da tunap alıp kullanabilirsiniz, sıkıntı yaratmaz Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 bence hiç birini kullanma çok fazla duman yoksa ilişme ben kullandım bikaç gün düzeliyor sonra yine duman en sonunda gittim fatih ustaya enjektörlerin dönüşleri bitmiş temizlik parça değişimi 1100 tl ye bitti hiç ilişme derim Enjektör temizleyici yerine carbon clean denenebilir. Temizleyiciler çok sağlıklı değil. abi carbon sadece pistonları temizliyo diye biliyorum yanlışmıyım . Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 abi carbon sadece pistonları temizliyo diye biliyorum yanlışmıyım . Sübapları ve sübap kapağında bulunan kurumları, yanma odasında biriken kurumları temizler.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 (düzenlendi) bence hiç birini kullanma çok fazla duman yoksa ilişme ben kullandım bikaç gün düzeliyor sonra yine duman en sonunda gittim fatih ustaya enjektörlerin dönüşleri bitmiş temizlik parça değişimi 1100 tl ye bitti hiç ilişme derim abi carbon sadece pistonları temizliyo diye biliyorum yanlışmıyım . Serkan beye katılıyorum, enjektör katkısı ise sağlam enjektör olup kurum kir vs. varsa bunu temizliyor enjektörü eski haline getiriyor, cc gibi yanma odası piston kafası siboblarıda temizler ayrıca, CC nin yapamayıp ona ilave olarak bu katkılar, yakıt deposundaki suyuda halleder, tortuyuda, yakıt hattınıda temizler korur ve pompayıda temziler, mazot setanını arttırır (wurth berner gibi adam gibi markalar tabiii), sizin durumda enjektör zaten bozulmuş, katkı kullanınca sadece belirtileri gizlemiş okadar, ben 144 bin km. dir wurth kullanırım, birkerede tunap kullandım, gayet sağlam şuanda, bunu kullanma amacı sistemi korumak ve temizlemek, arıza olduktan sonra kullanmak faydasız, sizin durum anladığım kadarıyla böyle olmuş. 27 Mayıs 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 ben wurth kullanıyorum yarımı geçik olan depoya koyuyorum 2 defa kullandım ve bişey olmadı hatta yağ katkısı kullanmıştım ilk seferde Yorum bağlantısı
M.Tuğrul Yücel 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 Arkadaşlar merhaba, 2 yıl önce yetkili serviste yapılan Carbon Clean işlemi sonrasında bugüne kadar herhangi bir enjektör temizleme işlemi yapılmadığından Würth marka enjektör temizleme katkısı satın alarak uygulamaya karar verdim. Yakın zamanda uzun yola çıkacağımdan performans ve ekonomiyi bir araya getirmek istiyorum. Tabi ki araçtaki genel hantallığı da en ekonomik maliyetle nispeten azaltmayı... Forum genelinde konu hakkındaki tüm yorum ve yaklaşımları okuduktan sonra anladığımı özetlemek gerekirse; bu tip yakıt katkılarının kullanıcıdan kullanıcıya farklılık gösteren memnuniyet yorumlarına rastladım. Nispeten hiçbir gereği yok, bir faydasını da görmedik yaklaşımları da haylice fazla. Neyse tamamen sürücülerin kişisel tercihi ve memnuniyet algısı diyelim ve gelelim uygulama öncesi ön hazırlığa... Malumunuz kilit mekanizmalı depo kapağı yüzünden katkıyı olduğu gibi ilave edemiyoruz. Fabrikasyon çıkışı araçlara konan özel yakıt doldurma hunisi maalesef bende bulunmuyor. Yedek parça satıcılarında gereğinden fazla bir bedel ile satışının olduğunu da duydum. Gerçi ucuz bir malzeme olmasına rağmen her zaman araçta durması gereken ve ne zaman işe yarayacağının belli olmadığı bir aksesuar olduğuna inanıyorum. Size sormak istediğim bu haliyle bu huni olmadan kendi adımıza bu katkıyı bir şekilde ilave edebilir miyiz? Würth marka katkının yanında gelen ve uca doğru sivrilen bir mini huni bulunuyor fakat bununla başarabilir miyiz bilmiyorum. Kapağın içinde mekanizmanın ağzındaki üç noktaya aynı anda eşit güç uygular isek elimizdeki geçici huniyi depo ağzına yerleştirebilir miyiz? Herhangi bir kolay yol yada yöntem keşfeden arkadaşımız oldu mu? Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 Tuğrul Bey, Herhangi bir tesisatçıdan 25-30 cm 1/2" plastik tesisat borusundan parça isteyin. Depoya önce boru parçasını takın. Sonra da istediğiniz huniyle doldurun. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 Katkılar hiçbir zaman bir tamir yöntemi değildir. Herhangi bir sorunu düzeltmekten çok, o sorunun oluşmaması için yardımcı olur.. Enjektörlerinizi kontrol ettirin. Temizliğini yaptırın 1 Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 ben her 3 depoda bir wurth enjektör temizleyici atıyorum. faydasınıda gördüğümü tahmin ediyorum. ancak dumana çözüm olmaya bilir bendede yüksek devirde sıkıştırınca siyah duman vardı, katalitik konvertörü söktürüp temizlettim (içi boşaltılmadı) ve şu an duman kalmadı. tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
M.Tuğrul Yücel 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Değerli forumdaslar , Göksel arkadaşımızın da dediği gibi arıza giderici amaçlarla katkı ilave etmek sakincalidir. Kismen problemleri otelemek demektir. Hasan Bey her 3 depoda uygulayarak aşırıya kaçmış olabilir ama kimyasal katkinin senede bir kez yapılması şahsım adıma yeterli diye düşünüyorum. Tekrar dediğim gibi bu durum sürücünün insiyatifidir. Neyse bugün tekrar denemek için depo kapagindaki 3 noktaya aynı anda baskı yaparak ( sağ sol ve alt siyah noktalara) ortadaki metali aşağıya indirdim ve ardından Wurth katkinin hunisini yerlestirebildim. Bu sırada depodan bir miktar benzin gazı salındı ve anladimki depoya direk ulasabildim. Yarım depo benzin olduğu için yarım şişe yani 150 ml katkı ilave ettim. Bu aşamadan sonra yüksek devirde bir müddet aracı kullanıp farkları yakalamaya çalışacağım. Edindiğim gözlemleri yeniden sizlerle paylaşacağım. Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 wurth ün ve diğer pek çokenjektör temizleme katkısı yakıt sistemindeki parçalarda tıkanan kısımlardaki yakıt atıklarını çözme amaçlıdır. ama bunu çözücü kullanarak yapmazlar. Temel madde kerosendir. kerosen eskiden kış aylarında kamyonlara motor donmasın diye katılan bir madde. ve benzinden daha ince bir yakıt. genelde jetlerde kullanılan bir madde. tek farkı biraz daha ince olması ve tıkanık bölgelere girerek tıkanıklığı çözmesi. dolayısı ile mazot aldığınız yere pek güvenmiyorsanız dilediğiniz aralıkta kullanabilirsiniz. tek zararı biraz güç artışı ve daha sessiz ve az duman atan bir motor. 1 sene önce enjektörleri temizletmiştim bu gün kontrol ettirdim bir sorun çıkmadı bu arada. Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Diğer fıkırlere saygı duyarım ama en guzeli enjektör temızlıgı yaptırın.ben yaptırdım ,105.000 km de . Eskışehırde pırlanta gıbı bır ustayla tanıstım sagolsun.Kafam ve aracım rahat. 1000-1500 vermektense 200lira verip kullnım ömrünü uzatmak daha mantıklı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2016 Paylaş 31 Aralık 2016 Solventsiz temizleyiciler de vardır Yorum bağlantısı
Recommended Posts