İçeriğe Yönlendir

Yakıtta Su Var

Gökhan Efiloğlu

Recommended Posts

Gökhan Efiloğlu

bu uyarı araçta ne gibi sorunları çıkarır acaba bilenler bana yardımcı olabilirmi benim araçta bayadır bir yanıp bir sönüyodu şimdi sürekli yanmaya başladı ne yapmalıyım teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

yakıt aldığınız istasyonu değiştirin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu uyarı yazılımsal. Benim aracımda da mevcuttu servise gidip yeni sürüm yazılımı yüklettiğimde gitti. 

Bir yetkili servise götürmenizde fayda var. 

Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

nereden yakıt aldınız bizim de haberimiz olsun

abi samandırada shell den
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

sikinti yok gokhan bizim connectte de yapıyor arada filtreyi değiştir sorun gider .D ben 1 aydan fazladır kullanyorum işik yandığından beri

Yorum bağlantısı
Burak ilgin

Bende de böyle bir sorun vardı.. Garip garip tepkiler veriyordu Gösterge hatta arabaya gaz verince yemiyordu. Bir elektrikçiye gittim Gösterge Arızalı dedi 30 Dakka içinde çözü 180 lira para verdim. Bidaha da olmadı

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Ayni sikinti bendede var aralikli olarak yanip sönüyor kimi zaman gaz verirken kimi zamanda rolantide bakalim ne zaman surekli yanarsa servise gideruz

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Faruk Kaya

Arada bende de yanıyor ve ben de bağcılar yüzyıl massit shellden alıyorum. Ben de mazot filtresi kaynaklı olduğunu düşünüyorum değiştiricem en kısa zaman da...

Yorum bağlantısı
Koray Aytekin

Connect araçlarda kronik sorundur ve  Mazot filtrenizi değiştirin tavsiyem :) ve aldığınız yakıtada dikkat edin :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...