Haşmet Güngör 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Çok güzel,keyifli bir gün geçirdik.Çok değerli arkadaşları yüz yüze görmüş oldum. Başta organizasyonu düzenleyen ,Kerem Minaz ve emeği geçenlere,katılanlara çok teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Abi et tatlı derken enerji patlaması yaşıyoruz beya klavye hatası olmuş Etlerin lezzetleri gercekten cok guzeldi.Yumusak tam kivaminda pismisti.Hala sindiremedim[emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Tedirgin oldumOlmaman yanlış olurdu [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 (düzenlendi) 31 Mayıs 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Lokman Abi neden devamı yok [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 abim devamı geliyor, boyut çok yüksek olduğundan 1-2 dakikalık, ancak yükleniyor. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Ne ettin Lokman bey, şimdi hanıma o rusça yazıları nasıl açıklayayım. 4 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 abi demokraside çareler tükenmez, Bulgaristan sınırındaydık Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 abi demokraside çareler tükenmez, Bulgaristan sınırındaydık abi kameranın çekim kalitesi çok güzelmiş, ufacık bir şey ama performansı gayet iyi Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Kerem çok teşekkürler,güzel bir hafta sonu geçirdik.Katılan tüm arkadaşların ayağına sağlık. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 :bravo: Elinize ayağınıza midenize sağlık. Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 (düzenlendi) Paket yapıp yollamayan arkadaşları kınıyorum 1 Haziran 2015 tarihinde Cihan Beliceli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Herkesin ayaklarına sağlık. Çok güzel bir etkinlikti. Bazı şeyleri eklemeden geçemeyeceğim: 1- Yemekler çok güzeldi. 2- Servis çok güzeldi. 3- Nargileler, hazırlık vs çok iyiydi. 4- Benim motor rüştünü ıspatladı 5- Lokman abi'nin yer uçağı gözden kayboldu bi ara. 6- Camım açıktı o ara, yetişemedim. 7- Motorum hala sağlam Lokman abi'deki küçücük kamera efsane alet. Çok iyi kayıt yapıyor, kolay taşınıyor. Bayağı ilgi çekti toplantıda. Ayrıca tüm üye arkadaşlara ricamız, lütfen avatarlarınızı güncelleyin ve yüzünüzün tam olarak belirgin olduğuna emin olun. Bazı arkadaşları tanımakta zorlandık ama kaynaşmakta zorlanmadık tabii ki 6 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Arkadaşlar, hepinizi ayaklarına, yüreklerine sağlık.. Gerçekten fevkaladenin fevkinde bir hasret giderme oldu.. Toplamda 39 kişiydik sanırsam. Eğlencesi bol, lezzeti bol, muhabbeti bol, kahkahası bol, dostluğu bol.. Bol bol bir buluşma.. Çocuklar ayrıca çok eğlendi.. Oyun parkına bir girdiler, pir girdiler.. Kusurumuz olduysa da affola.. Katılamayan arkadaşlar neler kaçırdı neler.. Yemeği geçtim (ki ben geçebiliyorsam düşünün yani) Canlı müziğimiz bile bir harikaydı. Bana bile sürprüz oldu. Bölgenin en iyisi. Ud-i Serkan. Ağzına sağlık. Uduna kemanına taş değmesin arkadaşların. İyi coşturdular bizleri.. Özellikle Servet abiye yapılan keman solo bir başka harikaydı.. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Hepinizin ayaklarına sağlık. Bir daha ki sefere inşallah hep beraber olmak dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Afiyet olsun, ayaklarınıza sağlık. :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Orada olacaktım, nasip değilmiş.. Çok güzel olmuş arkadaşlar. Bir sonrakine ben de katılırım arkadaşlar.. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Çok güzel bi gün geçirdik. Bu toplantılar sene de bir olmamalı Çorlu şurası sık sık tekrar etmeliyiz. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Çok güzel bi gün geçirdik. Bu toplantılar sene de bir olmamalı Çorlu şurası sık sık tekrar etmeliyiz. Haklısın, şurası Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Çok güzel bi gün geçirdik. Bu toplantılar sene de bir olmamalı Çorlu şurası sık sık tekrar etmeliyiz. Ben senede bir ön ayak olurum, geleneksel hale getiririz inşallah.. Siz sık sık gelin abi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts