İçeriğe Yönlendir

Spoiler Nasıl Sökülür?

Kadir Türkeli

Recommended Posts

Kadir Türkeli

Selamın Aleyküm abilerim, kardeşlerim.

Bizim cmax spoiler altı resmen çamur, pislik içerisinde. Daha önce sökme işlemi yapan var mı? Hayrına bu kardeşine bir yardımcı olsa:)

Saygılarımla, hepinizi seviyorum.

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Cilamania konusunda Hakan Abi, focusun spoilerini söktü muhtemelen aynı şekilde sökülüyordur, konuyu görürse yardımci olur.

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Cilamania konusunda Hakan Abi, focusun spoilerini söktü muhtemelen aynı şekilde sökülüyordur, konuyu görürse yardımci olur.

Hemen rahatsız edelim o zaman :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Hakan abi yapmıştı. Çok farklı olduğunu sanmıyorum. Yardımcı olacaktır.

Kerem abi, sen neden yapmadın.?

Bugün bu kardeşine yardımcı olabilirdin.

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli
(düzenlendi)

:D :D :D Allah versin kardeşim.. Kolay gelsin.

Amin, cümlemize ağabeyim :)

Hakannnn abiiii sen gel bunlarda iş yok. :D

tarihinde Kadir Türkeli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Kadir merhaba,işlem çok basit.

Bagajı aç ve iç bölümde tavanda kalan kısmı çekerek al,yalnız dikkat et kırma  :) Sonra karşına sanırım 5 tane vida çıkacak onları sök ve spoilerin cam ile birleşim noktasında ataça benzer bir tel var her iki tarafta,onlarıda mutlaka çıkar yoksa spoiler çıkmaz.sökme işlemi bittikten sonrada en son arka cam fışkiye hortumunu spoilerden ayır.

Bu kadar. :)

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Bagajı aç ve iç bölümde tavanda kalan kısmı çekerek al,yalnız dikkat et kırma  :) Sonra karşına sanırım 5 tane vida çıkacak onları sök ve spoilerin cam ile birleşim noktasında ataça benzer bir tel var her iki tarafta,onlarıda mutlaka çıkar yoksa spoiler çıkmaz.sökme işlemi bittikten sonrada en son arka cam fışkiye hortumunu spoilerden ayır.

Klavyeye basan parmakların dert görmesin canım abim, o zaman bana kolay gelsin.

Yorum bağlantısı

Klavyeye basan parmakların dert görmesin canım abim, o zaman bana kolay gelsin.

:)  Saol,sana da kardeşim.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bu gençlere ya daha çok iş  yada everip çoluk çocuk sahibi olmaları lazım. Böyle luzumsuz işlerle uğraşmasınlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Bu gençlere ya daha çok iş  yada everip çoluk çocuk sahibi olmaları lazım. Böyle luzumsuz işlerle uğraşmasınlar :)

Ağabeyim onuda yaptık, hızımıza hakim olamıyoruz. :)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Ağabeyim onuda yaptık, hızımıza hakim olamıyoruz. :)

Saygılarımla.

O zaman zatalinize kocaman bir AFFERİN:D Tam 9 senedir aynı arabayı kullanıyorum.Bazen herkesin dediği gibi kendim bile inanamıyorum, bu kadar uzun ilk defa bir aracı kullanmak nasip oluyor.Henüz hiç bir yerini mıncıklamadım ve Maşallah'ı var oda beni çok üzmedi...Cam ile plastik arasındaki çamur 100 sene dursa bir zarar vermez. Ama işin enli olmayan biri kurcalarsa bu kadar kesin bir rakam vermem mümkün değil. :) ...Nasılsa yine çamurlanacak takma kafana,o iş için ayıracağın zamanı Eşine ve çocuklarına ayır. Bir bakmışın büyümüşler ve seni terketme zamanları gelmiş...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Fatih Çağlar

Vay arkadaş ben daha arabayı pasta cila yapamadım millet nelerle uğraşıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Vay arkadaş ben daha arabayı pasta cila yapamadım millet nelerle uğraşıyor :)

Hiç sorma Fatih bey. Azarlandıkta ama yılmadık :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hay maşallah, servis ustası olsa böyle kolay anlatamaz :bravo: ama ben o fışkiye 'yi anlamadım o neyse artık :p  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Sizde pasta ciladan bahsediyorsun,ben geçen temmuzdan beri daha arabayı yıkamadım,yıkatmadım.. Birsene boyunca bide günde iki kere çocugu okula bırakıp aldım.Emekli olunca insanın vakti olmuyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hay maşallah, servis ustası olsa böyle kolay anlatamaz :bravo: ama ben o fışkiye 'yi anlamadım o neyse artık :p  :D

Ağam,biz marabaların araçlarında olur o fışkiye  :D  Senin gibi ağaların aracında olmaz  :biggrin:

Teşekkürlerimi sunuyorum ağam.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ağam,biz marabaların araçlarında olur o fışkiye  :D  Senin gibi ağaların aracında olmaz  :biggrin:

Teşekkürlerimi sunuyorum ağam.

Yok canım estağfurullah, hani var ya kırık fışkiye öyle bir şeymi dedim yoksa :D  :D

Yorum bağlantısı

Yok canım estağfurullah, hani var ya kırık fışkiye öyle bir şeymi dedim yoksa :D  :D

O sanayi tipi ağam,onlar biz de olmaz. :D

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Gürkan Erik

üstadım iç bölümde tavanda kalan bölümü çekerek demişsiniz ya bunu resimle nere olduğunu vede mümkünse ben internette aradım videosu falan varmı yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Misafir

üstadım iç bölümde tavanda kalan bölümü çekerek demişsiniz ya bunu resimle nere olduğunu vede mümkünse ben internette aradım videosu falan varmı yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim 

Bunun için bir çalışma yapar eklerim buraya.

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Ahmed GÜL

Spoiler satın alacağım. fazlası olan varsa makul fiyata alırım. 2006 c-max

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...