Kadir Türkeli 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Selamın Aleyküm abilerim, kardeşlerim. Bizim cmax spoiler altı resmen çamur, pislik içerisinde. Daha önce sökme işlemi yapan var mı? Hayrına bu kardeşine bir yardımcı olsa:) Saygılarımla, hepinizi seviyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Cilamania konusunda Hakan Abi, focusun spoilerini söktü muhtemelen aynı şekilde sökülüyordur, konuyu görürse yardımci olur. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 Cilamania konusunda Hakan Abi, focusun spoilerini söktü muhtemelen aynı şekilde sökülüyordur, konuyu görürse yardımci olur. Hemen rahatsız edelim o zaman 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 ... Hakan abi yapmıştı. Çok farklı olduğunu sanmıyorum. Yardımcı olacaktır. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 Hakan abi yapmıştı. Çok farklı olduğunu sanmıyorum. Yardımcı olacaktır. Kerem abi, sen neden yapmadın.? Bugün bu kardeşine yardımcı olabilirdin. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 :D Allah versin kardeşim.. Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 (düzenlendi) :D Allah versin kardeşim.. Kolay gelsin.Amin, cümlemize ağabeyim Hakannnn abiiii sen gel bunlarda iş yok. 4 Haziran 2015 tarihinde Kadir Türkeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Kadir merhaba,işlem çok basit. Bagajı aç ve iç bölümde tavanda kalan kısmı çekerek al,yalnız dikkat et kırma Sonra karşına sanırım 5 tane vida çıkacak onları sök ve spoilerin cam ile birleşim noktasında ataça benzer bir tel var her iki tarafta,onlarıda mutlaka çıkar yoksa spoiler çıkmaz.sökme işlemi bittikten sonrada en son arka cam fışkiye hortumunu spoilerden ayır. Bu kadar. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 Kadir merhaba,işlem çok basit. Bagajı aç ve iç bölümde tavanda kalan kısmı çekerek al,yalnız dikkat et kırma Sonra karşına sanırım 5 tane vida çıkacak onları sök ve spoilerin cam ile birleşim noktasında ataça benzer bir tel var her iki tarafta,onlarıda mutlaka çıkar yoksa spoiler çıkmaz.sökme işlemi bittikten sonrada en son arka cam fışkiye hortumunu spoilerden ayır. Bu kadar. Klavyeye basan parmakların dert görmesin canım abim, o zaman bana kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Klavyeye basan parmakların dert görmesin canım abim, o zaman bana kolay gelsin. Saol,sana da kardeşim. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Bu gençlere ya daha çok iş yada everip çoluk çocuk sahibi olmaları lazım. Böyle luzumsuz işlerle uğraşmasınlar 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 Bu gençlere ya daha çok iş yada everip çoluk çocuk sahibi olmaları lazım. Böyle luzumsuz işlerle uğraşmasınlar Ağabeyim onuda yaptık, hızımıza hakim olamıyoruz. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Ağabeyim onuda yaptık, hızımıza hakim olamıyoruz. Saygılarımla. O zaman zatalinize kocaman bir AFFERİN:D Tam 9 senedir aynı arabayı kullanıyorum.Bazen herkesin dediği gibi kendim bile inanamıyorum, bu kadar uzun ilk defa bir aracı kullanmak nasip oluyor.Henüz hiç bir yerini mıncıklamadım ve Maşallah'ı var oda beni çok üzmedi...Cam ile plastik arasındaki çamur 100 sene dursa bir zarar vermez. Ama işin enli olmayan biri kurcalarsa bu kadar kesin bir rakam vermem mümkün değil. ...Nasılsa yine çamurlanacak takma kafana,o iş için ayıracağın zamanı Eşine ve çocuklarına ayır. Bir bakmışın büyümüşler ve seni terketme zamanları gelmiş... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Vay arkadaş ben daha arabayı pasta cila yapamadım millet nelerle uğraşıyor 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 15 Haziran 2015 Yazar Paylaş 15 Haziran 2015 Vay arkadaş ben daha arabayı pasta cila yapamadım millet nelerle uğraşıyor Hiç sorma Fatih bey. Azarlandıkta ama yılmadık Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Kadir merhaba,işlem çok basit. Bagajı aç ve iç bölümde tavanda kalan kısmı çekerek al,yalnız dikkat et kırma Sonra karşına sanırım 5 tane vida çıkacak onları sök ve spoilerin cam ile birleşim noktasında ataça benzer bir tel var her iki tarafta,onlarıda mutlaka çıkar yoksa spoiler çıkmaz.sökme işlemi bittikten sonrada en son arka cam fışkiye hortumunu spoilerden ayır. Bu kadar. Hay maşallah, servis ustası olsa böyle kolay anlatamaz ama ben o fışkiye 'yi anlamadım o neyse artık 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Hiç sorma Fatih bey. Azarlandıkta ama yılmadık Yorum bağlantısı
Hami Erışık 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Sizde pasta ciladan bahsediyorsun,ben geçen temmuzdan beri daha arabayı yıkamadım,yıkatmadım.. Birsene boyunca bide günde iki kere çocugu okula bırakıp aldım.Emekli olunca insanın vakti olmuyor.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Hay maşallah, servis ustası olsa böyle kolay anlatamaz ama ben o fışkiye 'yi anlamadım o neyse artık Ağam,biz marabaların araçlarında olur o fışkiye Senin gibi ağaların aracında olmaz Teşekkürlerimi sunuyorum ağam. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Ağam,biz marabaların araçlarında olur o fışkiye Senin gibi ağaların aracında olmaz Teşekkürlerimi sunuyorum ağam. Yok canım estağfurullah, hani var ya kırık fışkiye öyle bir şeymi dedim yoksa Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Yok canım estağfurullah, hani var ya kırık fışkiye öyle bir şeymi dedim yoksa O sanayi tipi ağam,onlar biz de olmaz. Yorum bağlantısı
Gürkan Erik 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Kadir merhaba,işlem çok basit. Bagajı aç ve iç bölümde tavanda kalan kısmı çekerek al,yalnız dikkat et kırma Sonra karşına sanırım 5 tane vida çıkacak onları sök ve spoilerin cam ile birleşim noktasında ataça benzer bir tel var her iki tarafta,onlarıda mutlaka çıkar yoksa spoiler çıkmaz.sökme işlemi bittikten sonrada en son arka cam fışkiye hortumunu spoilerden ayır. Bu kadar. üstadım iç bölümde tavanda kalan bölümü çekerek demişsiniz ya bunu resimle nere olduğunu vede mümkünse ben internette aradım videosu falan varmı yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 üstadım iç bölümde tavanda kalan bölümü çekerek demişsiniz ya bunu resimle nere olduğunu vede mümkünse ben internette aradım videosu falan varmı yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim Bunun için bir çalışma yapar eklerim buraya. Yorum bağlantısı
Ahmed GÜL 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Spoiler satın alacağım. fazlası olan varsa makul fiyata alırım. 2006 c-max Yorum bağlantısı
Recommended Posts