İçeriğe Yönlendir

Focus III - Focus 3,5 Geyik Testi

Koray Demir

Recommended Posts

Şahin Topaloğlu

Ben bu yapılan testlerin hiç birine inanmıyorum. Benim her zaman söylediğim bir atasözümüzü ekleyerek son vermek istiyorum '' AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER'' :yes: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Başka ne şekilde yapılmalıdır bu türden bir test? 0-100 hızlanma, fren, keza slalom testlerini de elektronik yolla yapmaları gerekir diyebilir miyiz?

Ncap ESP testini robotize yapıyor..

Diyebiliriz bence..Kimin ne derece sürüş yeteneği var bunu ölçemeyeceğimize göre robotize olmalı eğer amaç sınırları görmekse..Yok pratikte sonuçları merak ediyorsanız zaten testleri okumanıza gerek yok boş bir yolda kendiniz deneyin :)

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Esp testi direksiyon açısına göre değil teker açısına göre yapılıyorsa daha doğru olur sanırım. Bu testlerde nasıl yapılıyor acaba. Focus 3 te özellikle direksiyonu az çevirseniz bile araba alıp başını gidiyor. Ama aracın dengesi bence başarılı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Ben bu yapılan testlerin hiç birine inanmıyorum. Benim her zaman söylediğim bir atasözümüzü ekleyerek son vermek istiyorum '' AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER'' :yes:

Bunlar bildiginiz üzere aktif güvenlik sistemlerine dair testler çarpışma testlerine de mi inanmıyorsunuz orda da mı at binici ilişkisi geçerli?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

+1 Nokta  :)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Direksiyon elektronik cihaza bağlı olsa evet mantıklı olabilirdi ancak biz aynı hızlarda intercity akademide 2006model araçlarla neredeyse lastik sesi gelmeden geçtiğimiz oldu, esp falan hiç yok zaten

Aynen öyle Ozan hatta ben biraz kaçırdım göstergeyi 80 e yakın girdim tek kuka yedim ama böyle arka falan bırakmadı kesinlikle
Yorum bağlantısı

Aynen öyle Ozan hatta ben biraz kaçırdım göstergeyi 80 e yakın girdim tek kuka yedim ama böyle arka falan bırakmadı kesinlikle

Ee Fiesta farkı :D
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Ee Fiesta farkı :D

[emoji23][emoji23] fiesta ve yay olunca sonuç efsane [emoji16]
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Bunlar bildiginiz üzere aktif güvenlik sistemlerine dair testler çarpışma testlerine de mi inanmıyorsunuz orda da mı at binici ilişkisi geçerli?

İnanın hepsi bir hikayeden ibaret ..... Bir olay yeri inceleme uzmanı olarak tecrübelerime dayanarak yazıyorum.... :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

İnanın hepsi bir hikayeden ibaret ..... Bir olay yeri inceleme uzmanı olarak tecrübelerime dayanarak yazıyorum.... :yes:

Abi, eski araçların( 1995 öncesi genelde) daha tehlikeli olduğunu görmüşsündür. Buna göre euroncap bizim faydamıza. 

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

orası öyle istediğiniz kadar arabanız yol tutsun istediği kadar sağlam olsun herkesin önünde cam var ve o camdan girecek ufak bir parça ölümünüze neden olabilir..

Ecel geldiyse yapacak bişey yok :)

Yorum bağlantısı
Koray Demir

orası öyle istediğiniz kadar arabanız yol tutsun istediği kadar sağlam olsun herkesin önünde cam var ve o camdan girecek ufak bir parça ölümünüze neden olabilir..

Ecel geldiyse yapacak bişey yok :)

Arabaya binmeden dahi ölebiliriz bunları paylaşmanın tartışmanın bir anlamı yok o zaman [emoji3]
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Arabaya binmeden dahi ölebiliriz bunları paylaşmanın tartışmanın bir anlamı yok o zaman [emoji3]

tartışmayı genel kültürümüz açısından yapıyoruz kaderimizi değiştirmek için değil :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geyik testi yapmışda isveççce bir not var: 140 kg lık bir ilave ön aks yükünden bahseder gibi onu anlamadım.

Anladığım: focus3 ü test ettim, gidip 2 / 2.5 aldım.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

Testte kukaların arası mesafeler acaba araç boylarına göre değişiklik göstermişmidir? Muhtemelen göstermemiştir gerçek yol boyutlarına göre dizilmiş nirengilerdir. Kısa şasenin etkinliğini ispatlayan bir video testi olmuş. Yapanların eline sağlık. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

tartışmayı genel kültürümüz açısından yapıyoruz kaderimizi değiştirmek için değil :)

Camdan giren parça ile genel kültürün bağını çözemedim [emoji4]
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Camdan giren parça ile genel kültürün bağını çözemedim [emoji4]

camdan giren parça kaderimiz

geyik testi genel kültür kısmı:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

camdan giren parça kaderimiz

geyik testi genel kültür kısmı:)

[emoji3] Kaderimizde böyle kederler olmaz inşallah.
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Geyik testi oldu "Test Geyiği" :D

Testte focus iyi boynuzlanmış (geyiklerce) [emoji3]

Geyik adı geçen yerde geyik yapmamak olmaz :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...