Burak Kuşçu 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Yıllardır aklımız da olan ve profosyonel olarak yarışabilmek için ilk adımımız olan aracımızı aldık başlangıçta en sona kadar tüm ayrımtıları bu başlık altında paylaşacağım Kendileri özeş yarış donanımına sahip ve motor kondisyonu oldukça iyi Kaporta aksamı yarış aracına göre oldukça hatları yerinde ve düzgün ilk aldığımız günden Ve garajımıza ilk girişi İlk olarak üstündeki reklamları sökmekle başladık aldığımızda çalışmıyodu çalışır yürür duruma getirdik kaporta reklamları söküldükten sonra matlaşmış olan boyasını canlandırmak için pasta cila işlemi yapıldı Kullandığımız ürünlerin kalitesi ve markası hakkında hiç bir bilgim yoktu hatta mobilya cilası olarak geçmekteydi fakat oldukça işe yaradı pasta öncesi sıfır numara zımpara atıldı İç koltuklarımız ford ka Rollbarlarımız standartlara uygun Cila işlemi ve sonrası bir kaç fotoğraf Arkada gözüken mavi araçta fiat punto hgt türkiyeye çok az sayıda gelmiş özel bir araç Sadece kontak ünitemiz bu kadar gün içerisinde elektrik aksamı elden geçirildi yanmayan farlar ve stoplar çalışır hale getirildi En şaşırtıcı olan ise gerçektende varmış dediğim yedek parçasını pazardan aldığım ilk araç [emoji3][emoji3] Detayları zaman ve proje ilerledikçe konuda paylaşacağım 20 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 kolay gelsin, tebrik ederim yapılacak keyifli işler var sırada galiba.performansını gösteren bir videosunu izlemek isterim... 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Hayırlı olsun.Başarılar dilerim bu yolda size. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 İlk adımınızda başarılar dilerim. Devamında paylaşımları eksik etmeyeceğini düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Kolay gelsin zor ama güzel bir işe girmişsiniz başarılar dilerim... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Hayırlı olsun Burak, facebook dan görmüştüm. Oldukça sevindim sizin adınıza, ben de çok hevesliyim amatör şekilde ralli olayına girmeye de yer zaman ve maddi ihtiyaç çok.. Kullanılan pastalar menzerna oldukça iyidir güzel seçim olmuş güzel de parlamış araç. Gelişmeleri bekliyoruz bu başlıktan Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Güle güle kullanın. Motorun teknik özellikleri nedir acaba? 2 Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Kolay gelsin. Başarılar dilerim, zevkli iş. 1 Yorum bağlantısı
Yahya Kılıç 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 (düzenlendi) Araba kaç model karburatörlü mü enjeksiyon lumu ayrıca motor için farklı bir donanım vs yapıldı mı ? samaranın motoru 1500 cc ve güçlü bir motoru var.Güzel çalışma takipteyim. 7 Haziran 2015 tarihinde Yahya Kılıç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 7 Haziran 2015 Yazar Paylaş 7 Haziran 2015 herkese çok teşekkürler proje ilerledikçe detayları bu başlık altında paylaşacağım Arac 93 model üzerinde 1500 cc orjinal motoru var fakat düşündüğümden çok daha kuvvetli ekstra olarak dereceli egzantrik kapak taşlama gibi işlemler mevcut çok fazla oynama yapılırsa araç bu sefer üst katogorilere geçiyor bu durumdada diğer araçların yanında pek bir şansımız kalmıyor denemeler yapıldıktan sonra videolarda gelecek 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 bol virajlı parkurlarda çok zevkli olur. homologe mi aracın her aksamı 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 motoruyla oynanmasa bile araç gidiyor, 7-8 sene kullandım. başarılar, hayırlı olsun. yaşadığım tek sorun benzin pompasıydı. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 7 Haziran 2015 Yazar Paylaş 7 Haziran 2015 bol virajlı parkurlarda çok zevkli olur. homologe mi aracın her aksamıevet aracın kemer koltuk rollbar gibi tüm gerekli aksamları standartlara uygun daha öncedende yarışmış bir araç 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 şanzıman çok önemli. hangi devir/hız için ayarlanmış ona bakmalı 1.0 cc motor bile kök sökürür tubolara 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Çağlar, 5 diye 3. viteste 145 km yaptığımı biliyorum 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 N diye 1 e atma da onuda yaptık ya 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 7 Haziran 2015 Yazar Paylaş 7 Haziran 2015 motoruyla oynanmasa bile araç gidiyor, 7-8 sene kullandım. başarılar, hayırlı olsun. yaşadığım tek sorun benzin pompasıydı. aynen öyle abi söyleseler inanmazdım tam bir canavar yedek parçasıda aşırı uygun ve bulunur 1 Yorum bağlantısı
Yahya Kılıç 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Lada samara güçlü Rus arabasıdır ben 8 yıl kullandım yokuşlarda keçi gibidir. 90 lı yıllarda rally için kullanılmıştır. Youtube ye Vaz 2108 Rally yazarsan birçok videosu çıkıyor izleyebilirsin. Ayrıca yedek parçası ucuzdur fakat yan sanayiye dikkat edin özelliklede yedek su depo kapağının orijinal olmasına özen gösterin sizinkini kontrol edin eğer teknikeller yazıyorsa hemen değiştirin. Yukarda bi abimiz benzin pompası sorunundan bahsetmiş o sorun arabayı lpg ile kullandığımız için kuru kuru çalışan benzin pompası zamanla aşınıyor o yüzden bozuluyor. Lada samarayla ilgili soru sormak isterseniz cevaplayabilirim. Çalışmalarınızda başarılar. 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Babama aldık, şaşırtıcı ve agrasif bi motoru var rampada bile bastığında bayılma yığılma yapmadan hala gidicem diye uğraşıyor .. Tebrikler bu arada umarım hedefinize ulasirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Güzel bir başlangıç, kullandığım ve gerçekten memnun kaldığım bir araç Samara umarım sizide üzmeyecektir. Arkadaşlarında dediği gibi takipteyiz, kolay gelsin 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 8 Haziran 2015 Yazar Paylaş 8 Haziran 2015 Lada samara güçlü Rus arabasıdır ben 8 yıl kullandım yokuşlarda keçi gibidir. 90 lı yıllarda rally için kullanılmıştır. Youtube ye Vaz 2108 Rally yazarsan birçok videosu çıkıyor izleyebilirsin. Ayrıca yedek parçası ucuzdur fakat yan sanayiye dikkat edin özelliklede yedek su depo kapağının orijinal olmasına özen gösterin sizinkini kontrol edin eğer teknikeller yazıyorsa hemen değiştirin. Yukarda bi abimiz benzin pompası sorunundan bahsetmiş o sorun arabayı lpg ile kullandığımız için kuru kuru çalışan benzin pompası zamanla aşınıyor o yüzden bozuluyor. Lada samarayla ilgili soru sormak isterseniz cevaplayabilirim. Çalışmalarınızda başarılar. teşekkür ederim bilgileriniz için bizim araçta lpg olmadığı için problem yaşamayız o zaman şimdilik tek görünen vites kutusunun arada karışıyor olması onunda nedenini çözemedik ara ara geçişlerde sıkıntı yaşıyoruz Hayırlı olsun Burak, facebook dan görmüştüm. Oldukça sevindim sizin adınıza, ben de çok hevesliyim amatör şekilde ralli olayına girmeye de yer zaman ve maddi ihtiyaç çok.. Kullanılan pastalar menzerna oldukça iyidir güzel seçim olmuş güzel de parlamış araç. Gelişmeleri bekliyoruz bu başlıktan Teşekkürler ozan darısı başına diyeyim o zaman umarım seninde hayalin gerçekleşir bizde zamanında gözetmenlikle başlamıştık nasıl olduysa devamı geldi imkansız değil yani ama maliyetler yüksek sponsor olmadan zor oluyor maalesef Yorum bağlantısı
Recommended Posts