Serdar Samancıoğlu 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Merhaba, talihsiz bir kaza sonrası fikirlerinizi almak istiyorum. Düşük hızda dönerken aracımın sağ arka tekerinin refüje çarpmasından dolayı lastik yanağı yarıldı. Ayrıca aracın balansı da bozuldu arabanın düz gitmesi için direksiyonu biraz sağa kırıyorum. Bir lastikçiye gidip aracın altına baktırdığımızda arka dingil yamulmuş dediler (Teker üstten içe doğru hafif eğik duruyordu). Bunun ne kadar masraf çıkartacağını bilmediğim için sizlere danışmak istedim. Kaskodan yaptırsam hasarsızlık bozulacak. Bir de yetklili serviste yapılacağı için hasar kaydını yüksek göstermeleri durumu var. Şu anda aracımın hiç hasar kaydı yok. Eğer sanayide sağlıklı bir biçimde onarılabilirse cebimden de yaptırabilirim bu işten anlayan birileri varsa fikirlerini almak isterim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Geçmiş olsun. Taşıyıcı ve yürüyen aksam çok önemli. Bu noktada yerinizde olsam hasarsızlığı düşünmez yetkili serviste ne gerekiyorsa yaptırırdım. Neticede içinde can taşınıyor hem sizin hem de sevdiklerinizin. 4 Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 (düzenlendi) Aynı olay abimin arabasına çarptıklarında başımıza gelmişti. Dingil yamulduğu için direksiyon hizası değişmişti, makinası var düzelttiler diye hatırlıyorum sonrasında herhangi bir sıkıntı olmadı. 8 Haziran 2015 tarihinde R.Bahadır Irmak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 (düzenlendi) İstanbul'da dingili düzeltecek kapasiteye sahip birçok firma var. Mesela; http://saseistanbul.com/ Kaskodan yaptırmak isteseniz bile parçada ilk önce onarım yoluna gidileceğinden buna benzer başka bir firmaya gönderilecek, aynı işlem yapılacak. 8 Haziran 2015 tarihinde Mert Can Üzger tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Ehil bir şase'ci bu sorunu halleder . Ortalama fiyatta 200 tl civarı çıkacaktır , ben bu tarz işlerde servisten ziyade dışarıda yaptırmayı tercih ederdim . Nedeni ise çoğu servis bu tarz firmalara yaptırıyor zaten müşteri araçlarını . 2 Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu 8 Haziran 2015 Yazar Paylaş 8 Haziran 2015 Verdiğiniz tavsiyeler için çok teşekkür ederim dediklerinizi araştırıcam. Forumda bu işi yapan tanıdığınız bir usta varsa da görüşmek isterim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts