Gökhan Çoşkun 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 İyi günler herkese. - 25-35bin TL arasında -Otomatik vites -Benzin & LPG farketmez. -Bayan kullanıcak. -Aracı 2-3 sene kullanıp satar.istanbuldayken kullanmak istiyor.öğretmen bayan. Fiesta 1.4 Otomatik , Opel Corsa 1.4 Otomatik , Hyunda i20 otomatik 1.4 , aveo 1.4 otomatik , Polo 1.4 otomatik (model düşük) Honda Jazz 1.4 otomatik ( model düşük + üretimden kalktı ) Bu araçlar aklıma geldi.Sizin elediklerinize göre ablaya ileticem,beraber bakıcaz. Siz olsanız ? Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 i20 ile aveo 2 sene sonra satma noktasında sıkıntı yaratabilir. Eski kasa polo alacağıma daha güncel kasa olan fiesta alırdım ben olsam. Fiesta otomatik performans konusunda sıkıntı yaratabilir ancak hepsi otomatik olduğu için önemli değil. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Yakıt ekonomisi, otomatiğinin sağlamlığı, geniş iç hacmi, piyasası vb bakımından 35.000 Tl ye çıkılabiliyorsa Honda Jazz 2008 filan öneririm. + Suzuki Sx4 (Fiat Sedici) olabilir.. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Gökhan kardeşim ben eşime 2005 C3 aldım full otomatik 4 ileri 1.4 Benzinli (LPG mevcut) Şanzumanı güzel, geri kaçırma vs yok. Bayanlar için nekadar ideal oldugunu görmüş oldum. Belirttiğin fiyat aralığında MK2 kasasını dahi alabilirsiniz çok rahat. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Böyle birşeyde olabilir http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-autovende-2011-clio-extreme-1.2ilpg-otomatik-boyasiz-garantili-208339815/detay Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Gökhan kardeşim ben eşime 2005 C3 aldım full otomatik 4 ileri 1.4 Benzinli (LPG mevcut) Şanzumanı güzel, geri kaçırma vs yok. Bayanlar için nekadar ideal oldugunu görmüş oldum. Belirttiğin fiyat aralığında MK2 kasasını dahi alabilirsiniz çok rahat. Tavsiye ederim. +1 kesinlikle mk2 c3 de incelenmeli 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Dipnot; Kesinlikle yarı otomatik tavsiye etmiyorum. Bayana otomatik araç alınacaksa istisnasız full otomatik olmalı. O yüzden Micra, C3 ve Honda Jazz Full otomatikleri tercih edilmeli. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Bence i20 alın i20 ile aveo 2 sene sonra satma noktasında sıkıntı yaratabilir. Eski kasa polo alacağıma daha güncel kasa olan fiesta alırdım ben olsam. Fiesta otomatik performans konusunda sıkıntı yaratabilir ancak hepsi otomatik olduğu için önemli değil.i20 satışta neden sıkıntı çıkarsın? Hyundai Türkiye piyasasında sağlam bir ikince el piyasasına sahip 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Yakıt ekonomisi, otomatiğinin sağlamlığı, geniş iç hacmi, piyasası vb bakımından 35.000 Tl ye çıkılabiliyorsa Honda Jazz 2008 filan öneririm. + Suzuki Sx4 (Fiat Sedici) [emoji3] olabilir.. Toyota vvt-i motorlu SX4 ise lpg de arıza ışığı yakıyor arkadaşımda vardı lpg taktiktan sonra lamba yandı ne yaptıysa söndürmedi sattı sonra henüz 27 k de idi. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 8 Haziran 2015 Yazar Paylaş 8 Haziran 2015 Teşekkür ederim yorumlar için. Citroen C3'ün yeni kasalarındaki otomatik vites tam otomatik değil diye biliyodum ben. Demin tek tek gösterdim alabileceği araçları. Teşekkür ederim yorumlar için. Ben dediklerinizi okuttum kendisine. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Toyota vvt-i motorlu SX4 ise lpg de arıza ışığı yakıyor arkadaşımda vardı lpg taktiktan sonra lamba yandı ne yaptıysa söndürmedi sattı sonra henüz 27 k de idi. Vvti olup olmadığını bilmiyorum, 1,6 benzinli. Evet, arıza ışığı yanıyor.. Sebep kataletik konvertör.. Ama bu herhangi bir problem teşkil etmiyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 9 Haziran 2015 Yazar Paylaş 9 Haziran 2015 C sınıfı araçlara baktım fakat modelli yok pek. ve Bayan olduğu için ufak ve pratik bi araç olmalı.Gerçekten kullanınca farkediliyor Fiesta-i20 vs çok pratik araçlar. Gets lere baktım hocam fakat üretimi geçti satışı zor olur diye düşündüm.Hem yüzü yeni araç olsun dedi. Fiesta'da karar kıldı hoşuna gitti baya.Bi kaç araç bulduk etraftan görüşücez bakalım. Sağolun yorumlar için Yorum bağlantısı
Recommended Posts