İçeriğe Yönlendir

Sizce Hangi Araç?corolla/kaşkayi

Oguzhan Atam

Recommended Posts

Oguzhan Atam

Merhaba arkadaşlar. 2009 yılında focusla başlayan ford maceramı fiestayla noktaladım.Yeni focuslara bir türlü ısınamadım. Sade tasarımlardan hoşlanan biri olarak yeni focus istemiyorum. 65 bin gibi bir rakama için sıfır benzinli toyota ile bir arakadaşta olan  2012 model 1.5 dci qashqai 35 bin km. arasında kaldım. Farklı sınıftaki bu araçlar için hangisi tavsiye edersiniz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geçmişi biliniyor ise özelikle . 2.el deki kaşkay derim. Bu arada ikisi de acaip farklı arabalar ?

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

hastayım kaşkayiye :) geniş ferah 1.5 koklayan motor . aracın işçiliği gayet yeterli . kesinlikle kaşkayi tartışılmaz bile

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Benim bir kankam var aynı böyle. Çok farklı segmentlerde araç bakıyorsunuz. kaşkay yeni kasasıyla devrim yapsada eski kasası yerden yüksek bir otomobil olmaktan ileriye gidemiyor. Tek özelliği yerden yüksek olması. Ancak yeni kasasını çok sevdim. Donanımları harika. 2012 kaşkay yerine sıfır toyota derim. life modelleri toyotanın çok boş. Digital klima koyuyorsun ama hala arka koltuklara hoparlör koymayan toyotayı anlayamıyorum.  

Yorum bağlantısı
Raşit Köksal

Kesinlikle qashqai hem yakit yonunde hemde ic mekan ferahligindan. Benim cmaxtan sonra düşündüğüm araclarin basinda geliyor.

Yorum bağlantısı
Oguzhan Atam

kaşkay çıktığından beri düşünüyorum. ancak 2. el ve dizel olması ben biraz düşündürüyor

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Eskiden kaykay vardı kaşkay yenimi çıktı ben duymadım :D dizel şehir içi arazi aracı vs benzinli otomobil karşılaştırması çok farklı neticeler çıkar. İkisinide kullan bir test yap. Para senin hangisine gönlün yatıyor ise onu al...

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

kaşkay alınacaksada en full paket alınmalı . deri döşeme cam tavan vs

Yorum bağlantısı
Oguzhan Atam

tercihimi corolladan yana kullandım.1.6 advance.Araçta benim için yeterli donanım var.Herkese teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Benim bir kankam var aynı böyle. Çok farklı segmentlerde araç bakıyorsunuz. kaşkay yeni kasasıyla devrim yapsada eski kasası yerden yüksek bir otomobil olmaktan ileriye gidemiyor. Tek özelliği yerden yüksek olması. Ancak yeni kasasını çok sevdim. Donanımları harika. 2012 kaşkay yerine sıfır toyota derim. life modelleri toyotanın çok boş. Digital klima koyuyorsun ama hala arka koltuklara hoparlör koymayan toyotayı anlayamıyorum.  

anlamanız lazım. radyo pek dinlemiyorsan niye koysun?

bence de toyota. boş versiyon olabilir sıkıntı yok.

çok para bağlamıyorsun alırken de satarken de ucuz.

Yorum bağlantısı
Oguzhan Atam
(düzenlendi)

Teşekkürler.corolla bir önceki nesle gore kendini bayağı geliştirmiş.

tarihinde Oguzhan Atam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...