İçeriğe Yönlendir

Tiguan 1.4 Tsi Dsg Lounge Bmt:tavsiye, Eleştiri Ve Görüşleriniz

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

renegade yerine doblo trekking alınır

tip yok. yoksa kesin daha güzel. yerden yükseklikle oynamışlar mı onda?

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

tsi dsg kombinasyonu ile denedim şehir içi en az 10 litre yakıyor. o grup benzinliler insanı bunalıma sokar bea :shok:

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Biraz önce sıfır c max yeni kasa otomatik 1,5 182 hp ecoboost'a 4 tane opsiyonu varmış hepsini ilave ettim araç 82 den 103'e çıktı. Fullmü full, güzelmi güzel ama çüşşş demedende duramadım. Dizel otomatik henüz yok ama olsa oda 109-110 olacaktır.Son bir kere yine ÇÜŞŞŞ... :D

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tip yok. yoksa kesin daha güzel. yerden yükseklikle oynamışlar mı onda?

o kadarını öğrenemedim , şanzımanı bile ben anlattım satıcıya

yeni doblo da tip güzel bea

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

tsi dsg kombinasyonu ile denedim şehir içi en az 10 litre yakıyor. o grup benzinliler insanı bunalıma sokar bea :shok:

kullanmayı bilmeniz lazım. 7 litrede gezer. ben bugün istanbula gittim geldim passat ile bastım trafiğe girdim sadece devrinde kullanrak hiç de kasmadan 6.1 averaj ile 150 km dolanarak eve geldim. (kurtköy-ümraniye-çayırova-kurtköy-şekerpınar-yeniden çayırova-kurtköy

o kadarını öğrenemedim , şanzımanı bile ben anlattım satıcıya

yeni doblo da tip güzel bea

doblo doblodur. hanımlar sevmez.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Dizele binen kişi eger tsi tiguana binerse üzülür. Cok yakin tanıdığım tdci fiestadan tiguana gecis yapti. 1.4 tsi 150hp dsg acayip üzüldü yakit olarak. Maddi durumuda iyi fakat fiesta ile bedavaya gezerken smdi ciddi benzin parasi ödüyor ne olursa olsun insana koyuyor. Tiguan tdi yokmu ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Skoda ismi bir çok kimseye antipatik geliyor ner nedense. Eğer suv türü bir araç olacaksa tiguana 100 tl vereceğime 80 tl'ye dizel otomatik elegance yetiyi ciddi olarak düşünürdüm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

ticari tipi var. 

Ya 100 lira harcayacaksan hocam git 2.0  toyota dizel al yahut honda. benzinli 100 lira harcayacak paran varsa forester bile düşünülür. 

Ancak bence E) hiçbiri   seçeneği en iyisi.

100 liraya bir dükkan al.

araba olarak aylık 1500 liraya linea ya da aegea kiralarsın :)

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

o kadar getirmicek 500 getirecek. 1000 cepten koyacak.  ama dükkan araba gibi değer kaybetmeyecek. kira çarpanı 20 yıl olsa. 20 yılda iki dükkan sahibi olacak.

not: hoca işi değil. gider yazacak yer lazım.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Seat all road tarzı bir şey çıkarmış çok hoşuma gitti, otomatik seçeneğini görmedim ama 4x4 isteniyorsa güzel alternatif, yüksek isteniyorsa olmaz.

Tiguan a ben bir türlü ısınamadım, bir arkadaşımın annesinde var, kendisi de arada kullanıyor yakıtından hiç memnun değil, kullanım hissiyatını da beğenmiyor ne Suv gibi ne değil gibi arada derede tuhaf oturma pozisyonu oturuşu var diyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)
Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Cenk bey tiguan yakıt konusunda sizi üzebilir. Madem 100.000 gibi bir rakamlara çıkıyorsunuz ben hiç düşünmeden passsat 1.4 tsi bmt 125 ps higline alırdım donanım olarak sizi çok tatmin eder yakıt konusunda da size sehiriçi en fazla 8lt şehir dışında 5 litre yaktırır. Passatı pek istemiyorsunuz anladığım kadar ama bence içine bindikten sonra dünya umrunuzda olmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Abi verdiğin linklerde ki dükkanlar çöp :) Yakıt parasını,aidatı ödesin yeterki diye kiracı alırsın oralara :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Cenk bey tiguan yakıt konusunda sizi üzebilir. Madem 100.000 gibi bir rakamlara çıkıyorsunuz ben hiç düşünmeden passsat 1.4 tsi bmt 125 ps higline alırdım donanım olarak sizi çok tatmin eder yakıt konusunda da size sehiriçi en fazla 8lt şehir dışında 5 litre yaktırır. Passatı pek istemiyorsunuz anladığım kadar ama bence içine bindikten sonra dünya umrunuzda olmaz.

Cihan Bey, 119 TL fiyat çıkıyor...:(

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Cihan Bey, 119 TL fiyat çıkıyor... :(

Ben manuel olarak yazdım passatı maalesef passatta dsg farkı çok fazla.

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Cenk sen arabayı aldığın zaman uzun süre biniyorsun, bekle yenisi çıksın, alma bunu.

Yeni Tiguan ile benzer zamanda da Seat'ın 20v20 konsepti seri üretime geçer, Tiguan'dan %10-15 ucuz olur.

1050541_620x410.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

1.4 manuel tiguan var dayimda bilmiyor 20 bin km de duruyor araç :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Hepinizin yorum ve görüşlerinize ayrı ayrı teşekkürler. Sağolun.

Şimdi olay şu. Otomatik, cam tavan ve SUV tarzı bir araç bakıyoruz. VW Tiguan'ın işçilik ve kalitesini beğendik. DSG şanzıman da iyi. Buradaki beklentim, yüksek donanımlı bir araç almak. Titanium donanımlı C-max'den sonra daha düşük donanımlısı pek mantıklı gelmiyor. Ama buradaki yorumlardan anladığım kadarıyla bu araç tam bir benzin canavarı. Katalaog değerlerinden aşağıya inemeyeceğime göre  9-10 litre yakacak Tiguan alırsak. O zaman dizelini bekleyelim Ceyhun'un dediği gibi.

2.0 Dizel Tiguan'da 120 TL gibi bir rakam çıkıyor, hem vergisi fazla, hem de donanımı düşük. Acelem yok, C-max'imden memnunum, ancak Ford'dan farklı bir markaya yönelmek istedim. Kuga'daki fiyat ve motor politikası da maalesef kötü. O araç 1,6 Powershift gelse çok satar.Jeep Renegade alternatif olabilir fiyatı aynıya geliyor Tiguan ile. Ya da dizel otomatik CRV diyeceğim ama o da rakam olarak yüksek. Ben bir araç aldığımda 5-6 sene biniyorum, alınca hemen satma niyetinde olmadığımdan acele karar vermem. Ha karar verip yeni araç lacağımda C-Max'imi de satılığa çıkaracağım buradan.. Bakalım hayırlısı.  

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...